Storbritannias beste skøytebaner

instagram viewer
  • Luksushus
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Ta på deg skøytene ...

    Et av de største tegnene på at vinteren kommer (bortsett fra store mengder gløgg) er retur av ishaller ute.

    Enten du går på skøyter som Torvill & Dean eller havner i en sprawl over isen i Bambi -stil, ingenting er mer festlig enn å trekke på noen skøyter, ta på seg en ullhatt og ta en sving rundt en is rink.

    Med juletrær og lys som bakgrunn, glir du rundt en av våre favoritt skøytebaner ...

    Somerset House, London

    Den store gårdsplassen fra 1700-tallet gir en vakker beliggenhet for denne 900 kvadratmeter store utendørsbanen. I tillegg til de vanlige skøyteøktene, er det også klubbkvelder hvis du har lyst til å blande dansesanger med nyklassisk arkitektur. Det er også noen afterski-barer som serverer cocktailer, walisisk Rarebit og varm sjokolade fra Fortnum & Mason Lodge og Skate Lounge. Små barn kan ta sine første skøytetrinn med Polar Cub Club, komplett med penfuins å holde på.

    Åpent 18. november - 10. januar.

    Royal Pavilion ishall, Brighton

    Med det utsmykkede Regency-fornøyelsespalasset som bakteppe, er denne friluftsbanen i Brighton en fin måte å avrunde en dag med julehandel. Gå inn på baren ved siden av og varm opp over et glass gløgg, cider eller varm sjokolade servert med surring med krem ​​og mini marshmallows.

    Åpent til 17. januar.

    Natural History Museum, London

    Sentrert rundt et vakkert dekorert juletre på gårdsplassen til Natural History Museum, er dette en av Londons mest fortryllende skøytebaner. Ved siden av den viktigste kvadratmeteren på 1000 meter er en mindre for barn, pluss en vintage karusell og kafébar som serverer varm sjokolade og gløgg (hvis piruetting på tørt land er noe for deg).

    Åpent til 3. januar.

    Hampton Court, Surrey

    Henry VIII-puten fra det sekstende århundre utgjør et pittoresk bakteppe til denne 900 meter store utendørsbanen-spesielt når det lyser etter mørkets frembrudd. Ice Bar and Café serverer gløgg, i tilfelle du trenger å være nervøs før du tar deg til isen.

    Åpent 20. november - 3. januar.

    Eden Project, Cornwall
    En tunnelkantet tunnel med blinkende lys og lykt fører deg til hovedkuppelen til Cornwalls ikoniske øko-attraksjon. Det er pingviner for å hjelpe små skatere med å få balansen, og skøyterundervisning er også tilgjengelig. Og hvorfor ikke kombinere skøyteøkten din med en tur for å se hovedmannen, julemoren, seg selv?

    Åpent til 28. februar.


    Tower of London

    Sett på den tørre vollgraven til festningen i Tower of London, og glir rundt på banen i denne historiske omgivelsen vil garantert sette deg i feststemning. Skøyteøkter varer en time, og isguider er også tilgjengelig. Når du er ute på skøyter, kan du varme deg over en gløgg i Ice Bar & Café.

    Åpent 20. november - 3. januar.

    Glasgow on Ice, Skottland

    Denne vakre utendørs skøytebanen vender tilbake til George Square denne høytiden, hvor du kan gli forbi noen av Glasgows vakreste arkitektur og blinkende julelys. Len deg tilbake og slapp av i dobbeltdekkhytta, som vil gi ikke-skatere flott utsikt over den glitrende skøytebanen, eller sjekk ut tivoliene.

    Åpent 27. november - 31. desember.

    Eyeskate, London

    Ukens video

    Denne friluftsbanen ligger ved siden av London Eye og vender mot Themsen, og er en av de best beliggende rinkene i hovedstaden. Hvis du også vil ta en tur på en av belgene, tilbys det forskjellige pakker - og rabatter for forhåndsbestilling. Øktene varer i 45 minutter, og vintercocktailer og champagne vil også bli servert.

    Åpent 14. november - 3. januar.

    Winter Wonderland Cardiff, Wales
    Skøytebanen er midtpunktet i Cardiff's Winter Wonderland, som ligger rett utenfor det praktfulle edvardianske barokke rådhuset. Gjør en dag av det med en tur på pariserhjulet, før du drar til alpinlandsbyen, som vil ha levende musikk.

    Åpent 12. november - 3. januar.

    click fraud protection
    Du vet at du har en landlig jul når

    Du vet at du har en landlig jul når

    Hus på landet Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Fra ...

    read more
    Dekorer leiehuset ditt til jul uten å forstyrre din utleier

    Dekorer leiehuset ditt til jul uten å forstyrre din utleier

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Noen få triks for...

    read more
    Én stue, tre måter: hvordan lage det perfekte juleopplegget

    Én stue, tre måter: hvordan lage det perfekte juleopplegget

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Tre trendy måter ...

    read more