Slik rengjør du et bad - Baderomsrenser - Opplæring i baderomsrengjøring

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Fra å løfte kalk fra kranene til å få en høy glans på dusjnettet, vil disse tipsene få badet til å se ut som nytt

    Vil du vite hvordan du rengjør et bad? Du kan ikke utsette det lenger er jeg redd. Det er på tide å trekke på Marigolds og dyprense badet. Skrubbe hver krok og prøve noen av våre hjemmelagde rengjøringsløsninger for å få det til å skinne.

    Hvordan rengjøre et bad

    Tradisjonelt bad med badekar med klo-fot

    Ta på deg gummihanskene og få plassen til å glitre igjen.

    1. Fjern dekkene

    Hvordan rengjøre et bad

    Du må ta alt ut før du kan vaske badet ditt grundig. Fjern alle toalettsaker og trekk ut frittstående møbler for å rengjøre bak og under. Bruk en lang kost for å fjerne støv fra vegger og tak, og tørk deretter skap og hyller med mildt vaskemiddel.

    Organiser rot med disse smarte løsninger for oppbevaring av bad.

    2. Få gnisten tilbake

    Slik-rengjør-et-bad-emalje-bad

    Bildekreditt: Colin Poole

    Prøv rimelige naturlige rengjøringsløsninger for å få badet ditt til å skinne. Fortynn like deler eddik med vann og dekanter i en sprayflaske. Spray på servanter og dusjdører, og rengjør med en myk klut.

    Vær forsiktig så du ikke klør emaljebad - en fuktig svamp dyppet i brus med bikarbonat bør forsiktig fjerne skitt.

    3. Mist kalket

    Slik rengjør du fugemasse

    Start med å fjerne så mye kalkavleiringer som mulig med en gammel tannbørste eller en liten rengjøringsbørste. Prøv eddik for en naturlig løsning for å håndtere kalk rundt kraner og dusjtilbehør. Hold den i kontakt med overflaten ved å pakke et eddik-fuktet kjøkkenhåndkle eller klut rundt de berørte områdene, la stå i en time og tørk deretter av.

    Kjøp nå: Oxos Good Grips dypt rene børstesett, £ 5,49, John Lewis

    Gi kromkraner ekstra glans ved å duppe med babyolje. Lake land har noen gode rengjøringsprodukter som vil fungere på sta kalk. For å avkalke dusjhodet: Skru det av og la det trekke i like deler eddik og varmt vann over natten.

    Kjøp nå:HG Eco Limescale Remover Spray (500ml), £ 4.69, Lakeland

    4. Slik rengjør du fugemasse

    hvordan-å-rengjøre-fugemasse

    Bildekreditt: Jamie Mason

    Hvis du lurer på hvordan rengjøre fugemasse mellom flisene kan du takle mugg med en tannbørste dyppet i blekemiddel, eller prøve Lakeland’s Blitz That Mold.

    Kjøp nå: Blitz That Mold, £ 3,99, Lakeland

    For en naturlig måte å rengjøre fugemassen mellom flisene, påfør en pasta med tre deler bikarbonat brus og en del vann, la stå i 15 minutter, deretter skrubbe og skylle. Behandle gammel, beiset fugemasse med Grout Shield fra Lakeland, som fargelegger seg mens den renser.

    Kjøp nå: Grout Shield, £ 24,99, Lakeland

    5. Få din dusj utseende skipsform

    Slik rengjør du en dusjskjerm

    Bruk en rengjøringsbørste for dusjspor for å rengjøre dusjdørsporet, og skyll deretter med eddik og varmt vann. For en skjerm uten flekker, bruk en nal, £ 1, Wilko.

    Kjøp nå: Rengjøringsbørste for dusjspor, £ 7,95, House of Bath

    En opphopning av kalk kan stoppe full vannføring, så det er viktig å vite hvordan du rengjør dusjhodet. For en naturlig metode, skru av dusjhodedysen og legg den i en plastpose med en oppløsning av en del hvit eddik til en del vann. La stå i tre timer og skyll grundig, og sørg for at vannet passerer jevnt gjennom hullene.

    Hvis du heller vil bruke et rengjøringsprodukt, må du følge med på et produkt som Methods daglige dusjspray. Dette forhindrer kalk og såpeskum i å bygge seg opp og har makt til å løse opp mugg. Likevel er den fri for giftige nasties som parabener, ftalater, amonia, og kommer til og med i en 100 prosent resirkulert og resirkulerbar flaske.

    Kjøp nå: Metode daglig dusjspray, ylang ylang, £ 4, Waitrose

    Å holde dusjpanelene rene krever konstant pleie. Hvis det samler seg såpe på dusjdøren din, bør bytte til en flytende dusjgel eller en såpe med nøytral ph -balanse, for eksempel Dove Cream, redusere problemet.

    Ettersom det er oppløst såpe i vanndråpene som klamrer seg til dusjdøren, vil det å tørke av med en nal hver gang du bruker kabinettet, forhindre at det bygger seg opp avleiringer. Du bør få bedre resultater med eddik og varmtvannsmetoden hvis du legger til en spiseskje automatisk oppvaskmaskin vaskemiddel til løsningen, vask dørpanelet med det, la stå i 10 minutter, skyll deretter og tørk med en myk rengjøring klut.

    6. Slik rengjør du et toalett

    Slik rengjør du et toalett

    Bildekreditt: David Giles

    Ingen ønsker virkelig å rengjøre toalettet, men det må gjøres! Forutsatt at det skyller perfekt, bør det bare ta 10 minutter.

    Hvis ikke, les guiden vår videre hvordan å fjerne blokkeringen av et toalett

    Sprøyt alle overflater, inkludert bak og under setet, med en antibakteriell badespray, la stå i 10 minutter, og tørk deretter av med en myk, ren klut.

    Lag en løsning med 1⁄4 kopp bikarbonat brus og en kopp hvit eddik og la stå i bollen i 10 minutter, og skyll deretter. Eller kast i en Astonish -toalettskålrensetablett før sengetid for en glitrende loom morgen.

    Kjøp nå: Astonish Toilet Bowl Cleaner - Pakke med 10 tabletter, £ 3,73, Amazon

    Hvis du takler virkelig sta flekker fra rust, kalk og andre ekkel ting, fjern vannet fra bollen og blitz det med profesjonell kalkfjerner. Disse tingene er superkonsentrerte, så du trenger hansker og muligens øyebeskyttelse.

    Kjøp nå: HG Blue Professional Limescale Remover, £ 4,95, Homeware Essentials

    7. Hold rørene klare

    Slik rengjør du kraner

    Det tar ikke lang tid før hår, mat eller smuss bygger seg opp i avfallsrør. En gang i uken koker du kjelen, hell halvparten ned i avløpet, vent noen minutter, og tilsett deretter resten. Hvis det er en blokkering, fjern den med en spesiell oppblokkering av vasken.

    8. Skrubbe vasken

    Slik-rengjør-et-bad-vasken

    Bildekreditt: William Goddard

    I slekt: Føler du deg stresset? Hold roen og fortsett rengjøringen

    Ukens video

    Baderommet blir mye brukt, så en rask tørking hver dag vil redusere behovet for regelmessig dyprengjøring. Beskytt fugemasse ved å bruke en gjennomtrengende fugemasse en eller to ganger i året. For skadede områder, skrap ut et lite fugemasse med en fugekniv og bytt den ut. Bland til slutt to dråper tea tree olje i en kopp vann og spray på fliser for å drepe de fleste former og la den lukte frisk.

    Flere husholdningstips: Slik rengjør du en oppvaskmaskin - for glitrende servise hver gang

    Har du likt dette hvordan du rengjør en baderomsguide? Vi håper disse tipsene fungerer for deg!

    click fraud protection
    Slik rengjør du komfyren

    Slik rengjør du komfyren

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Gjør komfyren og ...

    read more
    Slik rengjør du speil - Rengjøringsspeil - Rengjøringsmiddel for speil

    Slik rengjør du speil - Rengjøringsspeil - Rengjøringsmiddel for speil

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vil du vite hvord...

    read more
    Slik rengjør du et kjøleskap med fryser - sorter kjøleboksen din før juleproppen

    Slik rengjør du et kjøleskap med fryser - sorter kjøleboksen din før juleproppen

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Forrige gang du å...

    read more