Uventede områder med bakterier som gjemmer seg i hjemmene - rengjør vi nok?

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • På tross av rengjøring av hjemmene våre mer enn noensinne, studier som tyder på at noen bruker 63 minutter ekstra hver uke, ser det ut til at bakterier fortsatt lurer på de mest uventede stedene.

    En vattpinne test fra Tap Warehouse har avslørt hvilken hverdag husholdningsartikler er skitneste. De tørket ut 30 varer fra tre demografiske husholdninger*.

    Etter fem dager med bakterievekst, innhentet de ekspertisen til førsteamanuensis i mikrobiologi ved Northumbria University, dr. Amanda Jones for å avsløre hva som var de verste bakteriene som gjemmer seg i hjemmene, på disse dagligdagse elementene.

    5 uventede gjenstander for bakterier som gjemmer seg i hjem

    Rengjøringsekspert, Henry Paterson, fra Housekeep forklarer hvordan du rengjør disse problemområdene grundig.

    1. Bærbare datamaskiner og datamaskiner

    Hjemmekontor med datamaskin

    Bildekreditt: Jon Day

    Med flere mennesker som jobber hjemmefra, bruker den gjennomsnittlige kontorarbeideren nå seks og en halv time på datamaskinen hjemme. Med mange av dem som glemmer å rengjøre datamaskinen.

    Dr Amanda Jones avslører: 'De bakteriene som mest sannsynlig gjemmer seg på den bærbare datamaskinen din er' stafylokokker, streptokokker og noen luftbårne bakterier som mikrokokker ”som kan føre til hudinfeksjoner og ondt i halsen.’ Yuk.

    "Bruk alkoholservietter eller en liten mengde sprit som er påført en mikrofiberklut, sier Henry Velg et produkt med 60-80 prosent konsentrasjon for optimal effekt, ettersom høyere konsentrasjoner kan fordampe før de har hatt tilstrekkelig kontakttid til rens. "

    2. TV -fjernkontroll

    32 tommers TV 2

    Bildekreditt: Dominic Blackmore

    TV -fjernkontrollen berøres daglig og noen ganger av flere hender. Dessuten spiser mange mennesker foran TV -en, noe som gjør hendene potensielt klissete med mat.

    Dr. Amanda Jones identifiserte TV -fjernkontrollen som det nest skitneste elektroniske elementet, og sa at den kunne være lastet med "stafylokokker og streptokokker" som ligner på den bærbare datamaskinen. Rengjøringsrådene er derfor de samme som for den bærbare datamaskinen.

    3. Kraner på badet

    hvit flislagt bad

    Bildekreditt: David Giles

    De fuktige og fuktige forholdene på et bad gjør det til et perfekt grobunn for bakterier. Ettersom kranen ofte er det første folk berører etter å ha gått på toalettet, er det derfor det skitneste.

    Med dette i bakhodet er det ikke overraskende at kranen er det mest bakterieinfiserte elementet på badet. "Våre badekraner kan inneholde" escherichia coli (f. coli) og andre avføringstyper av bakterier, forklarer Dr. Amanda Jones.

    Sørg for å bruke et høyt konsentrat av bakteriedrepende rengjøringsmiddel for rengjøring, bare vær oppmerksom på at du ikke skader kranene med slipende materialer.

    4. Kjøkkenkraner

    Kjøkkenkraner med geometrisk splashback

    Bildekreditt: David Giles

    Dette elementet viste den mest bakterielle veksten av de analyserte kjøkkenartiklene. I likhet med badekranen, brukes den flere ganger om dagen og blir ofte rørt av flere mennesker.

    "Kjøkkenkranen ville ha de samme hudbakteriene og også matforurensninger fra rå mat som basillarter og Escherichia coli (f. coli) ” - som begge forårsaker matforgiftning.

    5. Kjele

    Slik rengjør du en vannkoker

    Bildekreditt: Debi Treloar

    Den gjennomsnittlige briten drikker 876 kopper teår - eller en uke hvis du liker teamet på Ideal Home. Til tross for hvor mye briter elsker å drikke te, ser det ut til at vi ikke deler den samme kjærligheten til å rengjøre kjelen dessverre.

    "Vannkokerne på tvers av alle tre demografiene viste enorm bakterievekst," med dr. Amanda Jones som sa "kjelen kan inneholde" stafylokokker og streptokokker "bakterier. '

    Ukens video

    "Rengjøring med såpe og vann er ofte nok til å fjerne bakterier," sier Henry. "Bare husk å gjøre dette hver uke og unngå å få vann i nærheten av de elektriske delene."

    Les mer om dette: Slik rengjør du en vannkoker med sitron, eddik og andre enkle å implementere metoder

    *For å gi en rettferdig fremstilling var hver testede husholdning fra en annen demografi. Inkludert et ungt par som jobber hjemmefra, et familiehjem med et barn og et pensjonert par med hund.

    click fraud protection
    Slik rengjør du en oppvaskmaskin - pluss hvordan du tilsetter oppvaskmaskin salt og skyllemiddel for glitrende servise

    Slik rengjør du en oppvaskmaskin - pluss hvordan du tilsetter oppvaskmaskin salt og skyllemiddel for glitrende servise

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Uten tvil har opp...

    read more
    Ekspert deler de beste måtene å rengjøre gulvlister - inkludert med tørketrommelplater

    Ekspert deler de beste måtene å rengjøre gulvlister - inkludert med tørketrommelplater

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Rengjøring Facebo...

    read more
    Slik rengjør du komfyren

    Slik rengjør du komfyren

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Gjør komfyren og ...

    read more