Konservatorium og glassforlengelsesideer

instagram viewer

Å legge til en vinterhage eller glassforlengelse er en flott måte å oversvømme hjemmet ditt med naturlig lys.

Vinduer fra gulv til tak maksimerer lysmengden i rommet og får utendørs å føles som en forlengelse av innsiden.

Varm luft vil uunngåelig bygge seg opp inne i en vinterhage, til og med en som er åpen for husets hoveddel. Hvis det er en del av kjøkkenet ditt, vil temperaturen til og med bli enda høyere. Termostatstyrte takåpninger med varme- og regnsensorer er en effektiv måte å slippe ut varm luft på sultne dager.


Lignende vinterhage

Bartholomew

For klar utsikt er glass det beste alternativet for vinterhagen din og kan være selvrensende eller solfarget. Laminerte glass og glass med sikkerhetsfilm er gode alternativer for å beskytte mot fallende rusk. Polykarbonat er billigere, men skaper et mer dempet lys, og når det regner, kan det høres ut som 1000 tinnsoldater som marsjerer over taket.


Lignende vinterhage

Apropos

Poenget med et innglasset rom er å kunne nyte utsiden komfortabelt året rundt. Selv om persienner ofte er nødvendige - for å kontrollere lyset og gi litt privatliv - kan de åpenbart også være dekorative. Over tid vil dagslys, uansett om solen skinner eller ikke, forårsake falming og nød på de fleste overflater, men kvaliteten i dag? s glass betyr at du kan bruke nesten alle slags møbler eller møbler for å kle vinterhagen din.

Lignende vinterhage

Westbury

En vinterhage, spesielt en som ligger ved siden av husets kropp, må være egnet for bruk året rundt, selv om vinteren. En varmeingeniør vil kunne beregne riktig mengde varme som trengs for å holde din komfortabel. Termostatstyrt gulvvarme er det mest populære alternativet, spesielt med steingulv; elektriske gulvsystemer er mer kostbare og mindre effektive. Noen mer tradisjonelle vinterhager design egner seg til grøftvarme. Arbeider ved konveksjon, dette installeres i gulvet foran glasset og dekkes av en gitter.


Lignende vinterhage

Malbrook

Hvis du bestemmer deg for å ha en skreddersydd vinterhage eller glassforlengelse, kan du replikere funksjoner fra huset ditt - de buede vinduene eller et taktak, for eksempel - for å koble de to strukturene. En mer slank stil kan imidlertid fungere like godt som en mer konvensjonell modell på, for eksempel, en tiendefjøs, forutsatt at skalaen og silhuetten er komplementære. Tenk også på plasseringen, utsikten, lagringen og for store åpent mellomrom. Vurder måter å definere de indre plassene på - taklykter over separate spise- og kjøkkenområder, for eksempel.


Lignende vinterhage

Willoughby

En godt designet glassforlengelse vil koble seg til hovedbygningen pent og enkelt, slik at overgangen mellom de to mellomrom føles naturlig og behagelig hele året. Forbedre flyt av hjemmet ditt ved å behandle det nylig forstørrede rommet som ett; utforme et interiøroppsett av møbler og inventar som igjen får overgangen mellom de to til å føles sømløse; å bruke samme gulv og koordinerte møbler overalt er enkle, men effektive forslag.


Lignende skreddersydde vinterhage i løvtre
Hebdon? s

En vinterhage eller glassforlengelse i orangeri-stil, der vegger og hjørner i stein eller tømmer blandes med høye vinduer, et flatt tak og en taklampe med glasert tak, kan være et spektakulært rom. Tenn spisebordet ovenfra - med naturlig lys i løpet av dagen og ved utsiktslys om natten. Når du ser etter det rette selskapet for å bygge vinterhagen, kan du be om å se de siste eksemplene på arbeidet og sjekke materialer som brukes: aluminium eller trerammer av god kvalitet er best, spesielt hvis huset ditt ligger i et bevaringsområde.


Lignende orangeri

Hampton Conservatories

En forlengelse med side-retur er ekstremt plassforbedrende. Det er en enkel og rimelig måte å forvandle et lite rom til noe større og mer nyttig uten å påvirke hagen. Bruken av glass innleder lys og skaper en moderne følelse, innvendig og utvendig.


Lignende strukturvinduer

Trombé

Et oppholdsrom med glasstak kan forandre følelsen av hjemmet ditt og forbedre din følelse av velvære. effekten av naturlig lys på vår emosjonelle og fysiske tilstand er like positiv som den er på planter og resten av naturen.

Lavutslippsglass

Pilkington K GlassTM

Denne vinterhagen er utstyrt med et brukt furubord og stoler som ikke stemmer overens for å få et avslappet utseende. Glastaket gir like mye lys som om de spiste ute, men gjør det mulig for dem å bruke rommet under alle værforhold, mens de nyter utsikten over hagen.


Finn lignende tilbehør

notonthehighstreet.com

Avslappet familiens servering er målet for dette området, som ligger i en vakker glassboksforlengelse. Lett å rengjøre gulvfliser og et pent trebord og benker gjør denne plassen problemfri, men veldig moderne.

Bord og benker
Målestokk

Fyll vinterhagen med en rekke eksotiske planter. Gå for de med en strukturell form og lys opp eventuelle tomme hjørner med høye planter som når til taket. Velg et stoff med et dristig løvete design. Bruk den til å lage putetrekk, persienner og en bordløper. Stoffer med sprut av zingy sitron vil virkelig krydre utseendet.

Hengende kurv i rotting
Hjemmebase

Denne vinterstuen kombinerer klassiske kurvstoler med et rustikt spisebord for et hjemmekoselig utseende. Ganske uformelle persienner som matcher seteputene gir en skvett rosa til det solrike rommet. En grønn bordløper ser bra ut med gressgrønt servise, og et matchende teppe definerer spiseplassen.

Blind og puter
Colefax og Fowler

Rue Jan Jaures? Gateskilt starter med en rustikk stemning i fransk stil i denne vinterhagen, fremhevet av de hvitmalte murveggene, som også gir rommet en innendørs-utendørs kvalitet. Enkle hvitmalte møbler får et løft med blå aksenter og et fargerikt blomstret midtpunkt.

Taklampe
Det franske huset

En omvendt mager-til-form kan passe under lave takfester, som passer til en hytte. I tillegg er en lean-to ofte det mest økonomiske valget av boligforlengelse ettersom strukturen er enkel, men slående, noe som gir et mindre prosjekt en illusjon av et stort, lyst, åpent rom.

Lent til vinterhage

Apropos

Tilbygg og andre uthus må ikke overstige 50% av det totale arealet rundt huset. Maksimal tillatt høyde er 4m, eller 3m hvis den er innenfor 2m fra en grense. Tillatt dybde er normalt 3m på tomannsbolig og 4m på enebolig. Disse grensene er imidlertid midlertidig økt til 6m og 8m frem til 30. mai 2016.

Vinterhage
Hampton Conservatories

Denne enkle, lette strukturen kombinerer rammeløst glass med skyvedører i aluminium med minimal ramme. Andre forslag hadde blitt avvist, men på grunn av åpenheten i strukturen og designet som etterligner størrelsen og takform av den eksisterende bygningen, ble Trombes forslag godtatt som ikke skadelig for det lokale grønne beltet sone.

Vinterhage
Trombé

Prøv å legge til et gyngesete til vinterhagen din. Kom regn eller skinne, ingenting er mer avslappende. Tilpasset med eng-inspirerte puter og kast, har den en avslappet følelse.

Sving sete

Gloster

click fraud protection
Hvordan lage en vinterhage varmere om vinteren og på kalde dager

Hvordan lage en vinterhage varmere om vinteren og på kalde dager

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Konservatorier er...

read more
Vinterhagebelysningsideer for å bruke plassen hele dagen, hver dag

Vinterhagebelysningsideer for å bruke plassen hele dagen, hver dag

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Vinterhager t...

read more
Rengjøringstips til vinterhagen – 11 eksperttips fra Lynsey Queen of Clean

Rengjøringstips til vinterhagen – 11 eksperttips fra Lynsey Queen of Clean

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt gjennom noen lenker i denne artikkelen. Det er ganske...

read more