Ideer for stammerom

instagram viewer

Varm opp plassen din med et jordisk stammedesign og vårt utvalg av de 10 beste romideene som omfavner dette afrikansk-inspirerte interiørtemaet. Tenk abstrakte tekstiler påvirket av etnisk kunst og faux animal print-funksjoner som sebrastripede polstrede stoler.

Stammetemaet er et ganske rustikt utseende å trekke av, men du kan ha mye moro i prosessen. Du vil kanskje begynne med å droppe teppet og glatte ned gulvbordene til det bare trekornet er avslørt for den helt naturlige følelsen, kast deretter ned livlige tepper eller kopikuhud for å legge til et snev av varme og luksus.

Det er mange dekorasjonsalternativer for veggene. Ikke bekymre deg hvis pussingen ikke er helt på plass - jo mer robust jo bedre med stammestilen. Mal hele rommet i nøytrale farger for en mer subtil tilnærming, og legg på fargerikt tilbehør etterpå som marokkansk-inspirerte trykte puter, kast og utsmykkede kurver.

Alternativt, hvis du vil ha farge på veggene, kan du prøve toasty terrakottafarger. Dypgrønn og kull fungerer også veldig bra, og bringer hjem de sanne tonene i naturen. Tapetsering er en annen enkel måte å perfeksjonere stammelooken på. Vi elsker dyreprintpapir og dristige botaniske mønstre.

Når du møblerer ditt rike stammeliv, bør du gå for naturlige materialer som tre- og rottingbord, stoler eller senger, og presentere farger med tekstiler og innfødt kunst.

For et dramatisk stammedesignet soverom har vi kastet en svart og hvit hundetannteppe på lyse oransje laken og hengt kontrasterende geometriske trykk på veggen.

Ukens video

Å blande autentiske stykker med moderne møbler fungerer også godt for å bringe stammestilen inn i det 21. århundre. Få inspirasjon fra vår sennepsgule stue. Vi har kombinert en slank gul sebraprintet polstret sofa og et høyglanset bord i moderne stil med et okseskinnteppe og synlige rådyr.

Bla gjennom vårt utstillingsvindu med mer strålende stammedesign for å finne et utseende som fungerer best for deg.

Hvordan male kunstige planter - få faux palmer til å poppe med farger etter denne enkle fremgangsmåten!

click fraud protection
Skolagringsideer - smarte måter å organisere trenere, hæler og støvler på i gangen, soverommet og mer

Skolagringsideer - smarte måter å organisere trenere, hæler og støvler på i gangen, soverommet og mer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvis du sliter me...

read more
Vedovner - og tips for å velge en perfekt til peisen din

Vedovner - og tips for å velge en perfekt til peisen din

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Leter du etter ve...

read more
Hvordan sone ut et åpent rom-dedikere områder til separate oppgaver

Hvordan sone ut et åpent rom-dedikere områder til separate oppgaver

Home styling tipsLagringsideer Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne...

read more