Hvordan dekorere med dyreprint

instagram viewer

Dyreprint har gjort et stort comeback i interiøret. Ikke lenger varemerket for et slitt 80 -talls soverom eller Bet Lynch, dyreavtrykk finnes nå i noen av de flotteste hjemmene i verden.

Fra leopard flekker til tiger striper, dyreavtrykk i hjemmet strekker seg nå til sjiraff, potetrykk og til og med morsomme og sære bilder av dyr. Ikke bli begrenset av klassiske farger heller: Dyreprint i elektrisk blues, dempet grønt og lyse rødt vil gi hjemmet ditt en moderne følelse.

Legg til lekne innslag i din nåværende innredning for forsiktig å introdusere denne trenden i hjemmet ditt. Myke møbler i klassisk leopardtrykk vil bidra til å tilføre et glamorøst preg i ethvert rom. Gå for Leopard -bolster og puter mot lyse blokkfarger for et grundig moderne utseende.

Ukens video

Hvis du føler deg modig og vil overhale rommet ditt, velg de nye sjiraff- og sebrautskriftene i uvanlige farger. Bakgrunn med animalsk trykk i grønt eller blått med matchende toner gjennomgående er et banebrytende inntrykk av trenden. Slå sammen med vanlige stoffer eller tilbehør for å forhindre at dyretrykket overmanner det nye designet ditt.

Dyreprint er morsomt og useriøst, så sørg for at du bruker din sans for humor når du designer de nye rommene. Montering av bilder av dyr mot et fargerikt bakteppe gir hjemmet ditt et snev av kitsch, personlig stil.

Bruk med enkelt tilbehør
Ved å kombinere dyreprint med pared-down tilbehør holder dette blått og hvitt opplegg rolig.

Hvordan male kunstige planter - få faux palmer til å poppe med farger etter denne enkle fremgangsmåten!

click fraud protection

Hvordan dekorere med marmor aksenter

Fra litt til mye - dette badet er så slående med marmorgulv og vegg, som strømmer sømløst inn til...

read more

Hvordan lage julepynt

Ta tak i hvitt papir, saks og lim, og gjør hjemmet ditt om til en jul eventyrland. Hobbycraft, Et...

read more

Dekorer med landlige farger

Haug på pasteller for en kjøkken-spisestue i landlig stil med et spinn fra 1950-tallet. Mal bena ...

read more