5 måter med rød, lilla og rosa

instagram viewer

Røde og rosa fargevalg kan være dristige og dramatiske, brukes til å skape et feminint utseende eller gi et rom en koselig, avslappet følelse.

Du kan velge å gå for helt røde vegger for et lyst og forfriskende interiør, eller alternativt bruke rødt som en aksentfarge på myke møbler og tilbehør.

Hvis du føler deg modig, kan du gå for et nydelig bibliotekrom rødt for vegger i stua eller studere-dette fungerer spesielt godt i store rom med stor takhøyde, hvor den dristige nyansen ikke ser ut også overveldende. Fremhev arkitektoniske trekk som dørkarmer, peiser og bildeskinner med en utfyllende nøytral malingsskjerm.

Rødt vil også gi varme til et oppholdsrom og gir et rikt bakteppe til hvite lin sofaer og et mørkt trebord. Legg til tekstur med vevd tilbehør og naturlig gulv for å bryte ut overflaten av farger. Velg puter og kaster i oransje, grønt, rosa og hvitt.

Ukens video

Fet rosa fungerer også veldig bra med nøytrale toner. Dekorer vegger i en mild off-white nyanse og gå for et nøytralt teppe for å oppveie den sterke fargen. Lag med en moderne beige sofa, eller en lenestol trukket i et dyprosa stoff for en dristig uttalelse. Legg til farger med levende fuchsia og steinmønsterte gardiner og puter.

Hvis du liker lilla nyanser, kan du prøve å bruke mauve, lyng eller fiolett for et elegant opplegg. Dekorer en gangvegg med vakker mauve og sølvpapir, eller skap et sofistikert utseende på soverommet med auberginvegger og myke grå eller kullmøbler. Dekorative forsølvede møbler eller et veggspeil vil legge prikken over i’en.

Hvordan male kunstige planter - få faux palmer til å poppe med farger etter denne enkle fremgangsmåten!

click fraud protection
Romdeler -ideer - sone et mellomrom med disse smarte løsningene

Romdeler -ideer - sone et mellomrom med disse smarte løsningene

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vårt nye motto fo...

read more

Hvordan dekorere med farge

Etter den merkelige innredningen på 80 -tallet, minimalismen på 90 -tallet og den shabby chicen f...

read more
10 enkle dekorhacks for å revurdere interiøret ditt på et budsjett

10 enkle dekorhacks for å revurdere interiøret ditt på et budsjett

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvis du ønsker å ...

read more