Veggtrender - oppsett, farger og mønstre du vil elske

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Det er like viktig å tenke på veggflisetrender sammen med møbler og maling. Takket være deres rengjøringsfinish er det ingen tvil om at de er et praktisk valg. Og med et så stort utvalg av design å velge mellom, kan de også bringe det ettertraktede sprutet av farge og mønster.

    I slekt: Kjøkken trender - de siste trender og ideer for kjøkkendesign 

    Ikke fullt så enkelt som et enkelt malingsstrøk hvis du ønsket å oppdatere, er det viktig å få tingene rett fra starten. Her er noen ting du må huske på ...

    For det første er fliser ikke bare for kjøkken og bad. Veggfliser kan legge til dramatikk i en gang eller veranda, gjøre en stue lysere eller komme med en uttalelse på soverommet også.

    Du kan ikke bruke dem på gulvet. Selv om gulvfliser generelt kan brukes på vegger, er det motsatte ikke sant. Gulvfliser har en tendens til å være laget av porselen, mens veggfliser vanligvis er keramiske, noe som gjør dem mykere og ikke så tøffe - derfor tåler de ikke å slippe ting på dem.

    • Keramiske design er et lettere valg. Den allment aksepterte guiden er 20 kg per kvadratmeter maksimal vekt på gipsvegger og 32 kg per kvadratmeter på gipsplater, noe du kan tenke deg å vurdere før du investerer i fliser i stort eller stort format alternativer.
    • Fuging påvirker det endelige utseendet. En fugemasse som matcher flisene skaper en slank, sømløs overflate, mens hvite fliser ser slående ut med en mørk eller farget fugemasse. Våre hvordan fuges fliser guide har alle rådene du trenger hvis du gjør fugingen selv.

    Akkurat nå er det dekket, til litt inspirasjon. Sjekk ut våre favoritt veggflisetrender for øyeblikket ...

    Veggflisetrender for i år

    1. Nye vinkler

    Grøt jevne rader og pent ferdige kanter, og prøv en standout -flisebehandling for en dekorativ splashback. Her har mursteinfliser i forskjellige mønstre, teksturer og overflater blitt lagt på en skråning.

    I tillegg til å tilby visuell appell, er denne formasjonen en smart måte å arbeide rundt vanskelige interiørdetaljer som hyller, vinduer eller stikkontakter, noe som bidrar til å definere rommet ytterligere. Hold deg til komplementære nyanser og matchende fugemasse for å stoppe det med å bli for travelt.

    Kjøp nå: Arles -samling, fra £ 34,99 per kvadratmeter, Gemini -fliser

    2. Sømløse stiler

    Å bruke en overdimensjonert flis i bleke nyanser gir en elegant effekt som skaper en illusjon av et større rom. De resulterer også i færre fugemasse, noe som er et stort pluss når det gjelder rengjøringsmasse og flislegging.

    "Våre teksturerte porselenfliser har et delikat gitterdesign som er håndmalt for en autentisk finish- perfekt for å legge interesse til et nøytralt opplegg, sier Jane Addis, New Products and Design Manager hos Original Stil.

    Kjøp nå: Arbor gitter, £ 79,95 per m2, original stil

    3. Uttalelse splashbacks

    Et fargeklatt er en fantastisk måte å tilføre innvirkning på et overveiende nøytralt kjøkken. Kilde dristige flisdesigner i slående farger for å gjøre et fokuspunkt for en alkove eller komfyr - og skape en praktisk splashback i prosessen også.

    Mønstre inspirert av originale encaustiske design er ideelle for å koble tradisjonelle arkitektoniske detaljer med moderne apparater.

    Kjøp nå: Rosa pradena -fliser av Bert & May, omtalt i Arbor kjøkken, fra 20 000 pund, Harvey Jones

    4. Marmor for alle

    Liker du dette utseendet? Ideer til marmorbad for et elegant og luksuriøst opplegg

    Marmor, som ikke lenger er forbeholdt luksushoteller, blir stadig mer tilgjengelig i hverdagsinteriør. "Tonene av naturstein kan endre seg, men det er alltid stilig - det perfekte ankermaterialet for et moderne landbad," sier Rob Whitaker, kreativ direktør i Claybrook.

    "Å kombinere mindre mosaikkfliser med større formatdesign på vegg og gulv gir interesse og bryter plassen visuelt, og gir bijoux -bad en romslig og luksuriøs følelse".

    Kjøp nå: Brookhaven marmorserie, fra £ 94,99 per kvadratmeter, Claybrook

    5. Leker med mønster

    Ikke vekk fra å blande forskjellige fliser i ett område. Men minimer et sammenstøt av mønstre og farger ved å holde deg til en begrenset palett.

    "Ved å vri orienteringen til disse firkantede flisene slik at de legges som diamanter, øker den visuelle effekten", sier Joy Walton, produktdesignsjef i British Ceramic Tile. Mønstrene er hentet fra Ted Baker -trykk, men ved å harmonisere skalaen og nyansene har de fått en antikk følelse.

    Kjøp nå: Ted Baker porselen GeoTiles, £ 71,10 per kvadratmeter, britisk keramisk flis

    6. Blanding av metrostene

    Den ydmyke metroflisen, knyttet til gamle t -banestasjoner i London og Paris, forblir like populær som noensinne. Avfasingsalternativer gir tekstur, mens flate stiler er lettere å rengjøre. For klassiske landkjøkken fungerer krem, taupe og myke grå paletter best.

    "Legg til en iøynefallende interesse for en tradisjonell teglformasjon ved å blande matt og blank overflate og innlemme forskjellige nyanser", sier Vanessa Richmond, redaktør ved Ideal Home magazine.

    Kjøp nå: Somerset lysegrå fliser, £ 49,28 kvm, Ideal Home at Tile Giant

    7. Marokkansk innflytelse

    07 Otto Fliser

    Flere utseende: Trender for baderomsfliser kommer til å bane vei i år - her er hva du skal se etter

    Ukens video

    Marokkanske fliser er ofte assosiert med dristige mønstre og lyse juveltoner, og kan være et dristig designvalg. Disse håndlagde leirflisene i myke pastelltoner (tenk isblå og pastellrosa) gir et subtilere inntrykk av trenden uten å ofre karakter.

    Kjøp nå: Skitne rosa og hvite zellige fliser, £ 132 per kvadratmeter, Otto Tiles & Design

    'Den tradisjonelle håndlagde prosessen og eldgamle glassteknikk resulterer i et intrikat nettverk av små hårsprekk og kantflis som minner om den opprinnelige finishen, sier Damla Turgut, grunnlegger av Otto Tiles & Design. Kanskje ikke for perfeksjonisten, de gir rustikk karakter og sjarm til interiøret.

    click fraud protection
    Dekorere på budsjett - våre beste tips for å få et elegant, unikt utseende for mindre

    Dekorere på budsjett - våre beste tips for å få et elegant, unikt utseende for mindre

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Et vakkert hjem t...

    read more
    Farger som passer med grått - fra rødme til marineblå og oker

    Farger som passer med grått - fra rødme til marineblå og oker

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Grå er fortsatt e...

    read more
    Veggideer - lag en stilerklæring med tapet, maling og fliser

    Veggideer - lag en stilerklæring med tapet, maling og fliser

    Hjemmehelt Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Funksjo...

    read more