Voile gardinideer - 14 oppsiktsvekkende riller for sommervinduer

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Legg et snev av personvern til et vindu - uten å blokkere dyrebart lys - med rene voile gardinideer. Ideelt for mer landlige hjem eller rom som ikke er for oversett, kommer voiles i et stort utvalg av design, så det er virkelig noe for enhver smak.

    Som vindu behandling ideer gå, de er en enkel og ikke-skremmende måte å komme med en stilerklæring. Du kan gå glamorøs med en metallisk glimmer, fremkalle landeliv med en delikat blomstermønster, eller være modig med prikker.

    Ikke tro at voilen må være hvit heller. Rosa, marine, gule og grå voiler blir stadig mer tilgjengelig, og kan være en god "myk og subtil" måte å legge til farge og tekstur, der et høyt eller tungt gardindesign ville føles for mye.

    Voile gardinideer for hvert rom

    1. Bland forskjellige fargede stemmer

    Fargeblokkering (ideelt sett i et forhold på 70 prosent for grunnfargen din, deretter 20 prosent, deretter 10 prosent), er fortsatt en svært effektiv måte å nærme seg å dekorere et rom på.

    I denne fantastiske rosa stue -idé, kombinere rosa voile gardiner med hvite injiserer farge uten å overdrive den søtere nyansen, mens mynte tilbehør kjøler ting.

    2. Hold det enkelt

    Loftsrom med trebjelker og voile gardiner av Roselind Wilson

    Bildekreditt: Roselind Wilson Interior Design

    Rene gardiner myker opp de store proporsjonene og arkitektoniske trekkene i dette soverommet. Det trengs ikke noe for fancy her, da rommet i seg selv er vakkert, så du ikke vil komplisere ting for mye ved å legge til tykke tunge gardiner.

    Med sitt prisbelønte interiørstudio, Roselind Wilson har et godt øye når det gjelder gardiner.

    'Husk at renhet ikke trenger å være hvit - en varm gardin nyanse gir karakter og hjelper til med å trekke ut naturlige elementer i et rom, for eksempel teksturer som brukes til sengegavl og sengetøy i dette sjarmerende soverommet. '

    3. Lag ekstra personvern med en mørk voile

    soverom gardin ideer 2

    Bildekreditt: Ti-Media

    Hvis du er bekymret, vil det ikke gi personvern, men vil ha et mykere soverom gardin ide, se til en voile i en nyanse av mørkt trekull eller marine. Det vil gjøre en grei jobb med å blokkere lys og sikre at folk ikke kan se inn, men lar likevel lyset diffundere gjennom, for en naturlig måte å våkne opp.

    4. Fremhev rommets proporsjoner

    Fotokreditt: IKEA

    I denne ordningen løper lette voile gardiner på en gardinskinne i hele bredden på rommet, og faller fra takhøyde til gulv, og understreker høyden og lengden på rommet.

    5. Bruk voile gardiner i en kystplan

    Bildekreditt: Simon Whitmore

    Voile gardiner har en seil-lignende eller seafoam kvalitet som gjør dem ideelt egnet for en kyststueopplegg. Bland med kunstverk av sjølandskap og en blanding av blå nyanser lagdelt på hvitt, med blekvasket skog og flett. Du kan nesten høre bølgene bryte.

    6. Gi skjønnheten til et vindu med et botanisk trykk

    Voile-gardin-ideer-1

    Bildekreditt: Kai Fabrics

    Kom med en uttalelse og filtrer lys med en mønstret renhet. "Med trenden for botaniske bilder fremdeles tydelig, er en delikat silhuettbladspor den perfekte måten å oppdatere vinduet på," sier Gemma Drury, Senior Designer, Kai Fabrics.

    'Rosa er en fantastisk utbrent renhet som har blitt skrevet ut og deretter knust. Henget alene eller sammen med et utfyllende halvklart stoff, og vil tilføre hjemmet ditt et sofistikert mønster og subtil farge. '

    Få utseendet
    Kjøp nå: Kai Fabrics Renoir Collection Rosa tøy, farge Pearl, £ 67,20 per lineær m, Jane Clayton

    7. Legg til en ren glans

    Voile-gardin-ideer-2

    Bildekreditt: Prestisjefylte tekstiler

    Sørg for personvern og diskret glamour med en voile som har en delikat glans. Lag med koordinerende luksusputer som en ide om vindusplass med et sammenhengende utseende.

    "Ren mykner dagslys og gir personvern uten å skape mørke hjørner," sier Nicola Brumfitt, markedsdirektør i Prestigious Textiles. "Våre breder i dobbel bredde betyr ingen sømmer, ingen oppstyr-bare vakkert kledde vinduer på et øyeblikk."

    Få utseendet
    Kjøp nå: Prestisjetunge tekstiler Glitrende stoff, farge Sterling, £ 57,90 per lineær m, Fashion Interiors

    8. Koble til hagen med et blomstertrykk

    Voile-gardin-ideer-3

    Bildekreditt: Scion

    Velg et design inspirert av naturen for en døråpning som fører til hagen.

    Scion -designeren Hannah Bowen forklarer: 'Med populariteten til todelt dører, ønsket vi å finne en måte å innlemme lekne mønstre i boområder uten at de var overveldende. Haiku Ayaka -designet vårt er inspirert av japansk blomst og er en flott måte å bygge bro mellom innendørs og utendørs. ’

    9. Velg et blonderpanel for personvern

    Voile-gardin-ideer-4

    Bildekreditt: Dan Duchars

    Pantry ideer og innebygde svinekjøtt blir mer og mer innarbeidet i kjøkken i disse dager. Det er en plass du trenger for å holde deg kjølig, så et stilig voile -panel over de nedre vindusrutene er bare tingen for å holde matskapene skyggelagt for direkte sollys, samtidig som lyset kan filtrere inn i rommet.

    Lag en designaksent med en ganske pyntet voile -gardinidee som er et moderne inntrykk av tradisjonell blonder for å legge til et snev av periodisk sjarm.

    10. Del et rom mer elegant

    Voile-gardin-ideer-5

    Bildekreditt: sinktekstil

    Perfekt for stuer i åpen planløsning i landfjøs eller loft kan mønstrede voile -gardinideer brukes til å avgrense mellomrom når det er behov for personvern, som sett på dette soverommet.

    "Sheers lar dagslys og former filtrere gjennom, og er en enkel løsning når en åpen planløsning må deles. De skiller mykt mellom store mellomrom uten å miste følelsen av åpenhet, sier Justin Marr, merkevaresjef i Zinc Textile.

    11. Lag en umiddelbar garderobe

    Voile-gardin-ideer-6

    Bildekreditt: Simon Bevan

    Bruk dekorative voile gardiner for å lage et pent garderobe-cum-dressing område i hjørnet av et soverom. Fest stenger på veggen og gardiner gulvlengde gardiner med et iøynefallende design som gir mykhet til rommet og gjemmer den hengende skinnen bak.

    Med et sveip av gardinen er klær lett tilgjengelig. Hold deg til en hvit palett for stoffet, skinnen og stengene for et lyst og luftig utseende.

    12. Myke opp de harde linjene på et bad

    Voile-gardin-ideer-7

    Bildekreditt: Designers Guild

    Uunngåelig er bad alle harde overflater og kliniske hvite overflater, men ved å bruke voile gardinideer kan du myke opp rommets utseende. Velg et design med fargepunkter for innvirkning og for å legge til interesse for det som ofte er et nøytralt rom.

    'Jeg elsker de delikate blå tonene i dette stoffet. Mønsteret gir en subtil tekstur for et mykere, mer avslappende bad. Mindre er ofte mer når det gjelder å skape rolige rom, sier Emma Sims-Hilditch, grunnlegger av Sims Hilditch.

    13. Kle på sengen

    Voile-gardin-ideer-8

    Bildekreditt: Neptun

    Inkluder rene gardiner rundt en himmelseng for å legge til eleganse og holde utseendet lett og luftig. 'Kom med en subtil uttalelse med en enkel himmelseng i en offwhite finish, myk opp dette utseendet ved å legge til gardiner i lin for et elegant og sofistikert preg.

    Den lette finishen er perfekt for sommermånedene, og det kan føles å ha gardiner hengt på rammen av sengen din enormt overbærende om vinteren, noe som betyr at de vil vare gjennom sesongene, sier John Sims-Hilditch, medgründer, Neptun.

    14. Lukk i rent sengetøy

    Grå stue med tregulv og grå og voile gardiner

    Bildekreditt: James Hare

    Kvaliteten på stemmene kan variere betraktelig, så hvis du er ute etter noe virkelig high end, er fransk lin ren crème de la crème. Tilgjengelig i elfenben og naturlig, har denne Lismore Sheer av James Hare en mild gardin og bred bredde på 300 cm.

    Bruk den som et andre gardinlag, som persienne eller elegant alene ved et vindu, som bølger i milde bris og gir personvern for oversett vinduer i dagslys.

    Handle nå: Lismore Sheer, £ 58 per meter, James Hare

    Hvordan og hvor skal jeg bruke voile gardinideer?

    "Rene gardiner er tilbake, men ikke bare som en frittstående," sier designduoen Jen og Mar hos Interior Fox. "Vi bruker i økende grad en lagdelt teknikk i våre kunders hjem."

    "Å plassere et rent trykk under et mye tykkere gardin i en blokkfarge bidrar til å legge til tekstur og interesse og fungerer i nesten alle rom."

    Ukens video

    Interiørspesialist Kayleigh Jordan anbefaler å bruke en sesongbasert tilnærming til vindusbinding, og elsker å bytte inn voile gardiner for sommeren. 'Sørg for å ha minst et enkeltrom der gardiner ikke blir fortapt for persienner. Fjern de tunge vindusbehandlingene og velg et lett, rent gardin - og nyt den kjølende sjarmen de avgir når de blir fanget av myk vind.

    click fraud protection
    Oppdag hvordan du lager et valance gardin med Country Homes and Interiors

    Oppdag hvordan du lager et valance gardin med Country Homes and Interiors

    Hus på landetGjør det på få minutter Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i...

    read more
    Halloween festideer - Halloween ideer - Halloween dekorasjoner

    Halloween festideer - Halloween ideer - Halloween dekorasjoner

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Med Halloween ret...

    read more

    Sainsbury's Neutrals hjemmekolleksjon

    Velkommen 2016. Når de første snøklokkene begynner å se ut, er det på tide å omfavne endring og f...

    read more