Familie bad ideer - Familie bad design for hele familien

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Å finne et design som fungerer for alle kan være vanskelig, men med de riktige armaturene, beslagene og finishene er det oppnåelig

    Et hardtarbeidende familiebad må virkelig være alt for alle mennesker. Det trenger ikke bare å takle deg og din familie for nå, men det må også være utstyrt for å håndtere gjester og eventuelle nye familiemedlemmer som kan komme. Det er viktig å komme helt fra starten, så nå er det på tide å tenke på å få mest mulig ut av det du har og muligens stjele plass fra andre steder for å gjøre det nye rommet fremtidssikkert.

    Å dele et familiebad mellom fire eller flere personer betyr at du trenger en smart design som kan dekke så mange behov. Selv om du kanskje vil ha et elegant eller luksuriøst bad, vil du sannsynligvis også trenge et sted å lagre leker, med en slitesterk design som tåler vanlig bruk og kanskje til og med litt kaos. Men få baderomsdesignen din akkurat, og du vil kunne skape et rom som barna kan glede seg over, før du forvandler deg til et avslappende fristed hvor du kan slappe av og finne litt ro etter storm.

    Familiebadet er vanligvis det største badet, og inventar og overflater bør velges med tanke på lite vedlikehold og holdbarhet. "Bruk alltid porselenfliser på et familiebad, inkludert sklisikkert porselen på gulvene, ettersom de er slitesterke og fremdeles vil se bra ut i årene som kommer, sier Ripples ’designer Joanne Kran. “De krever også null vedlikehold.” Rikelig med lagringsplass er et must - doble oppvaskkum, servanter og speil der plassen tillater det og ikke bli fristet til å kaste ut badekaret hvis det er det eneste i hus. Vurder i stedet et plassbesparende dusjbad.

    Sjekk ut vår baderom kanal for flere baderomsideer og inspirasjon

    1. Gjør det større

    Familie bad ideer

    Bildekreditt: David Giles

    På et familiebad vil det være tider når flere medlemmer er samlet rundt bassenget, så jo større jo bedre er regelen. Prøv en servantskap toppet med en stor trau-lignende bolle og rikelig med overflate til hver side for toalettartikler og tannbørster. Doble kummer er en flott løsning for rushtiden tidlig på morgenen, selv om du må sørge for at det er nok plass mellom dem til at alle kan passe inn.

    2. Passer i et bad

    Familie bad ideer

    Bildekreditt: Colin Poole

    Hvis det er plass, er et bad virkelig et must for en travel familie, spesielt de med mindre barn. Å ikke ha en kan også sette av potensielle kjøpere hvis du planlegger å selge i fremtiden. Hvis du har plass, vil et dusjkabinett være et flott tillegg for de morgenene når det bare ikke er tid til å suge. Hvis du blir presset på plass, er en god løsning en dusj over badekaret. L- eller d-formede badekar med en bredere ende og glassdusj er et godt valg her, da de vil se mer strømlinjeformede ut enn et vanlig badekar med plastgardin. Ved å plassere kraner i midten av badekaret, vil du sikre at det ikke er noen argumenter om hvem som får kranenden ved badetid, mens et dusjblandebatteri vil gjøre hårvask til en lek.

    3. Passer til mye lagringsplass

    Familie bad ideer

    Et familiebad som brukes av mange mennesker kan lett bli rotete, så det er viktig å sørge for at du har god lagringsplass fra starten. Unngå at flasker, poser og børster roter opp overflater ved å legge til skap i form av servantskap under vasken, hengende skapspeil og montere hyller der du kan. I et mindre rom vil glasshyller bidra til å skape en følelse av plass og slanke frittstående møbler vil sikre at du fortsatt ser mye gulv, slik at rommet ikke begynner å føles overfylt.

    4. Hold det opplyst

    Familie bad ideer

    Bildekreditt: Oliver Gordon

    God oppgavebelysning over vasken er flott for tidlige morgener, så tenk på hvor du plasserer spotter eller henger et glassspeil med integrert belysning. For avslappende bad på en gang, er det nødvendig med et mildere lys, så vurder å sette lysene på en dimmer slik at du kan få akkurat den belysningen du ønsker. Stearinlys er gode for lange soaks, men sørg for at det er en trygg og stabil overflate å sette dem på.

    5. Fargekod tilbehøret ditt

    Familie bad ideer

    Bildekreditt: Nick Pope

    Ukens video

    Denne malte trepinneskinnen smelter inn i veggpanelet og inneholder ekstra hengende plass i et familiebad. Et fargekodet båndsystem er en fin måte å gjøre et parti helt hvite håndklær lett å identifisere for hvert familiemedlem.

    6. Lagring av forsyninger

    Familie bad ideer

    Gi rikelig med praktisk oppbevaring; som barn også kan nå. Kurver på åpne hyller er strålende for å rydde bort toalettsaker i en dash, og hvis du tildeler en kurv per familiemedlem, blir opprydningen enda enklere.

    Leter du etter flere baderomsideer? LESE: En-suite bad ideer-for å lage et godt planlagt opplegg som er helt personlig

    Vi håper at disse ideene for familiebad vil få deg til å dele familiebadet i fred og harmoni!

    click fraud protection
    Badetrender - 22 beste nye utseende for bad, dusjrom og bad

    Badetrender - 22 beste nye utseende for bad, dusjrom og bad

    Hjemmehelt Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Uansett...

    read more
    Hyller til bad - Hyller for oppbevaring av bad på badet

    Hyller til bad - Hyller for oppbevaring av bad på badet

    Lagringsideer Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Et b...

    read more

    La deg inspirere av dette fargerike, moderne badet

    Eierne av en eiendom med fire soverom i Cheshire var opptatt av å pusse opp badet sitt, som inneh...

    read more