Nautiske baderomsideer - Nautiske baderomsutstyr - Nautiske ideer

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • La deg inspirere av hytter og dager på stranden for å skape et friskt og avslappet nautisk utseende på badet ditt

    Vil du få det nautiske baderomsutseendet i hjemmet ditt? Det kan være kaldt ute, men det betyr ikke at du ikke kan drømme om sommersolen!

    Du kan nesten kjenne sanden mellom tærne og høre bølgeslag med et avslappet bad med strandtema. Og det er et utseende som passer perfekt til badet ditt, med treslag, nautisk tilbehør og stripete tekstiler. Gå for blått og hvitt, og bland deretter inn drivved og flett for en beachcomber -stemning. Tilpass utseendet med skatter som postkort og bilder for å fremkalle glade minner fra tidligere ferier.

    Vil du ha flere baderomsinnredningstips? LESE: Små badideer for å optimalisere plassen din

    Så selv om du er helt landlåst, kan du få mest mulig ut av den kystfølelsen med nautiske baderomsdesignideer som vil bringe sjøen inn.

    1. Mal den hvit

    Nautiske baderomsideer

    Bildekreditt: Alistair Nicholls

    Et nautisk bad bør være to ting; avslappende og innbygd-og denne kystplanen merker absolutt begge boksene. Hvis du er i tvil, må du male badet ditt hvitt og legge til forvitret tilbehør som enkelt kan endres med en hatt. Se etter loslitt, strandmøbler stil, og legg til speil og bilderammer med en følelse av drivved. Hvis du lager et bad fra bunnen av, velger du trepanel for å tenke på fiskerhyttene ved den britiske sjøkanten.

    2. Tema en liten plass

    Bildekreditt: Brent Darby/Country Homes & Interiors

    Ta klassisk landstil, legg til den følelsesmessige faktoren ved å være ved sjøen-og du vil ende opp med et opplegg som er like følelsesmessig tiltalende som det er visuelt. Dette er et blikk du aldri kan bli lei av, og det er enkelt å justere og utvikle. Legg til nautiske motiver og kystmotiver og tilbehør til rommet ditt med et lett preg - spesielt på badet, der de kan se klisjéete ut.

    Når det er trangt om plassen på et bad, må du holde ting enkelt. Dette kompakte rommet under taket har sitt smarte båtbad i sentrum. Med naturlig lys begrenset av et lite vindu, holder dette svart-hvite opplegget tingene enkle og enkle øyet, mens tunge-og-rille panelbokser av rørene mens du gir lagring og visning rom. Hvis du ikke vil gå for kystnær, kan du se etter nautisk baderomsutstyr som du enkelt kan endre. Pops av blått og rødt introduserer et kysttema perfekt i tråd med panelene.

    3. Dekorer med nautisk tilbehør

    nautisk bad ideer nautisk bad dekor

    Bildekreditt: Polly Eltes

    Få tilgang til et nøytralt bad med jolig tilbehør i nautisk tema. Denne nøytrale paletten har blitt brukt som et friskt bakteppe for håndklær i badestil, badematte, kunstverk og dekorative stykker. Vindusbehandlingen er enkel og gir en kontrast til det utsmykkede tremalerte speilet og utstillingsvinduet. Det rike, røde linoleumgulvet er med på å forankre opplegget.

    Leter du etter mer badinspirasjon? LESE: Badestiler i hotellstil for å inspirere til et luksuriøst opplegg

    4. Mal i nakenbilder

    nøytral baderomsinnredning

    Bildekreditter: Brett Charles

    Sandfarger og påvirkninger tar dette nøytrale badet til en beliggenhet ved sjøen uten alle de åpenbare blå og hvite nautiske innslagene. Nøye valgt nautisk baderomsutstyr introduserer trenden mens den beholder en beroligende nøytral tone - perfekt for et avslappende bad. Et speil i porthole-stil over vasken og store sandfylte vaser nikker begge til det nautiske, men opprettholder den varme og rolige effekten av veggen og trepaletten.

    5. Dekorer med forskjellige nyanser av blått

    Bildekreditt: Polly Eltes/Country Homes and Interiors

    Dette landlige badet bruker milde nyanser av blått og et nautisk tema for å legge til karakter. Å bruke subtile farger og minimalt med tilbehør er en fin måte å introdusere elementer fra en trend uten å lage et temarom. Her gir skjell, sjøstjerner og en blåhvit stripete persienne det nøytrale badet et kystnært preg, men bare når det er mildest. Panelen rundt badekaret gir det perfekte stedet å vise tilbehør.

    6. Arbeid i råvarer

    Bildekreditt: Brett Charles/Style at Home

    Fremkall fantastiske minner fra somre tilbrakt i strandhytter med et fantastisk bilde av et kystlandskap plassert over badekaret. Finn et favorittbilde og få det til å bli et stort trykk, flyposter eller veggdekal. Pass på at du forsegler den med lakk for å sikre at den er vanntett. Skrap bergingsgårder for gjenvunnet tre som kan brukes som paneler på badekar, vegger og gulv. Ikke bli motløs når du kjøper berget tre - selv om det er skadet, kan tre ofte gjenopprettes til sin tidligere prakt. Eventuelle bulker og riper blir en del av alderens patina.

    Få utseendet
    Kjøp nå:
    Lignende tømmer, B&Q

    7. Velg nautisk tilbehør

    Bildekreditt: Brett Charles/Style at Home

    Et vindu i porthole-stil (eller kanskje et speil som skaper en illusjon av et) er en perfekt måte å legge til en kystfølelse til de arkitektoniske trekkene i hjemmet ditt. Velg malt panel for en avslappet følelse på østkysten. Velg en dyp havblå for veggene rett bak badekaret. Legg til nye ankerhåndkleholdere for å skape et finurlig hjem for stripete håndklær.

    Få utseendet
    Kjøp nå:
    Lignende speil, Coastal Home

    8. Få tilgang til den riktige måten

    Bildekreditt: Ideal Home

    Kombiner maritime elementer for et yacht-klubbinspirert utseende. Bruk smarte striper for å legge til farge på de bleke veggene, og kombiner den med et koordinerende teppe for et sammenhengende og gjennomtenkt utseende. På vinduene, velg en persienne i venetiansk stil for å injisere kyststil, samt å slippe inn lys uten å gå på kompromiss med personvernet. Fullfør utseendet med sjøinspirert tilbehør og rikt blått sengetøy.

    9. Hold deg til et tema

    Bildekreditt: Simon Scarboro/Country Homes & Interiors

    Hold grunnfargen nøytral: Hvite vegger og gulv åpner selv et lite rom og gir en følelse av et lyst og luftig rom. Velg aksenter med naturlige, jordfarger for å varme opp rommet ditt. Velg badekarpaneler i tre for å riste opp et blått og hvitt rom.

    Få utseendet
    Kjøp nå:
    Blind,Jane Churchill
    Kjøp nå: Lignende badekar, Drummonds

    10. Prøv trender

    Bildekreditt: Trevor Richards/Country Homes & Interiors

    Ukens video

    Bruk naturens farger til å inspirere dekorasjonsopplegget ditt. Lek med himmelen, sjøen og sanden for å danne et drømmende kystfargevalg. Et forvitret, falmet utseende er essensen av et kysttema for hjemmet ditt, tenk bleket og dyppfarget sengetøy og tekstiler. Ta med fargene på sjøen inn i hjemmet ditt, og kanaliser kyst -chic med beroligende hvite og kule blå nyanser. Punkter denne nautiske scenen med lysestaker og tilbehør i en lignende fargepalett.

    Få utseendet
    Kjøp nå: Lignende kast, Anthropologie

    11. Hold det autentisk

    Bildekreditt: James Merrell/Homes & Gardens

    Fremkall minner fra fjerne land og fabelaktige havlandskap med et rustikt, middelhavsinspirert bad. Lag et rom som føles lett, luftig og energigivende om dagen, men koselig og kokende om natten. Grove hvite vegger og kule blå aksenter gir dette baderommet en grottelignende, avslappet stemning. Her legger en bunke med dristig stripete håndklær til den maritime stemningen på dette enkle, men effektive badet. Mal et vintage frittstående badekar i en asurblå nyanse, og sand deretter for en upolert, forvitret finish.

    For flere baderomsinnredningsideer. LESE: Ideer til oppbevaring av bad som hjelper deg med å holde deg ryddig, ryddig og organisert

    12. Tryll frem ferieminner

    Bildekreditt: Katie Lee/Style at Home

    Legemliggjør strandhytte-chic med hvit shabby-chic lagring og tilbehør i kyststil. Introduser elementer fra kystliv ved å bruke noen få nøye utvalgte tilbehør. En hylle i drivvedstil foran speilet skaper en nydelig displayhylle perfekt for skjell og ville blomster vaset i enkle syltetøyglass.

    Få utseendet
    Kjøp nå: Lignende håndkle og tilbehør, Marks & Spencer

    13. Bli nostalgisk

    Bildekreditt: Nigel Rigden/Style at Home

    Sett et nostalgisk preg med vintage-inspirert tapet ved sjøen og enkle hvitmalte tremøbler. Legg til en gammeldags sjarm til rommet ditt med veldedighetsbutikkart og klassiske plakater ved stranden. Ta blikket et skritt videre med et nytt toalettsete. Bruk en kasse som en fin bokhylle for å vise personlige gjenstander og pyntegjenstander. Trekasser trenger ikke å være dyre, og enda mindre enn perfekte er enkle å lage vakre og praktiske.

    14. Gjør det moderne

    Bildekreditt: Emma Lee/Homes & Gardens

    Bli oppfrisket av en stormfull skygge eller en lunefull blå himmel. Velg et St Ives-inspirert stoff under bassenget, du vil bli tilgitt for å tro at du var på en permanent ferie mens du brukte det. For å holde utseendet skarpt, velg rene hvite, ikke kremete, gulere nyanser, da disse vil se mer skitne ut mot de friske blå tonene.

    Få utseendet
    Kjøp nå: St Ives -stoff, £ 40 per meter, Sanderson på Wallpaper Direct

    15. Gå hele veien

    Nautiske baderomsideer

    Bildekreditt: Paul Raeside

    Få et muntert blikk på ditt nautiske bad ved hjelp av vannlevende brights og lag et dynamisk opplegg av som dekker en vegg i et rev-inspirert design-et koralltrykk vil bringe den ferien tilbake følelse. Kombiner energigivende turkis og frodig grønn for et levende, moderne utseende. En dristig palett som denne egner seg til et opplegg med en Miami beach-stemning-tenk moderne, stilige møbler og glamorøse, hvite, høyglansede overflater. Berolig det livlige mønsteret ved å male de tilstøtende veggene i en beroligende hvit palett. Avslutt utseendet med fantastiske sjøfunn. Plasser dem organisk som om de har vasket seg på land blant koraller og sandpisket glass, samt vannaktig glasur og kråkeboller for et super-stilig stil.

    Få utseendet
    Kjøp nå: Coralie tapet, £ 49 per rull, Lorca påOsborne & Little

    Liker du nautisk baderomsinnredning? Vil du prøve disse nautiske badideene hjemme?

    click fraud protection
    Før og etter: et oppussing på badet verdt å miste et ekstra rom for

    Før og etter: et oppussing på badet verdt å miste et ekstra rom for

    Drøm stortMakeovers Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen...

    read more
    Badetrender - 22 beste nye utseende for bad, dusjrom og bad

    Badetrender - 22 beste nye utseende for bad, dusjrom og bad

    Hjemmehelt Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Uansett...

    read more
    Hyller til bad - Hyller for oppbevaring av bad på badet

    Hyller til bad - Hyller for oppbevaring av bad på badet

    Lagringsideer Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Et b...

    read more