En tredjedel av husstandene gjør denne enkle feilen når de rengjør overflater

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • En tredjedel av husholdningene rengjør overflater i hjemmet på feil måte, og gjør faktisk hjemmene skitnere ifølge forskning fra GAMA Healthcare.

    I slekt: Denne smarte håndrenseren vil gjøre det enkelt å rydde opp nåler

    Det kan være fornuftig å fokusere på de mest skitne områdene først. Imidlertid sprer denne metoden som brukes av en tredjedel av husholdningene i Storbritannia faktisk mer smuss og bakterier kjøkken benkeplater og bord.

    Når det gjelder hvordan du rengjør overflater, bør du alltid tørke fra det rene området til det skitne området. Imidlertid, ifølge GAMA Healthcare, Storbritannias ledende leverandør av desinfeksjonsservietter og opplæring i infeksjonskontroll til NHS, rengjør bare fire av ti husstander hjemmene sine på denne måten.

    Slik rengjør du overflater-1

    Bildekreditt: Colin Poole

    Men dette er ikke den eneste feilen vi gjør når vi rengjør hjemmene våre. Bare 60 prosent av husholdningene bruker en metodisk metode for å tørke av en overflate, noe som kan gjøre hele forskjellen for spredning av bakterier hjemme.

    "Å rense overflater tilfeldigvis, stirre i midten eller bunnen og tørke opp eller ned virker for å spre bakterier," forklarer Dr. Braverman og Dr. Hanouka, tidligere NHS -leger og infeksjonskontrolleksperter. "Å jobbe fra topp til bunn er den mest effektive måten å tørke, men for øyeblikket bruker bare 60 prosent av folk den metoden."

    Rengjøringsløsninger ved kjøkkenvask

    Bildekreditt: Polly Eltes

    For effektivt å tørke ned og desinfisere overflater, bør vi tørke i en S-form, ikke fra side til side. Ifølge Dr Braverman og Dr Hanouka er dette nøkkelen til å sørge for at du ikke forurenser områdene du allerede har rengjort.

    Ukens video

    Etter rengjøring og desinfisering av en overflate er det viktig å vente på at overflatene tørker før alt settes tilbake. Dette er spesielt viktig når du bruker et desinfiseringsprodukt som Zoflora, og la overflaten tørke i anbefalt kontakttid. For eksempel, hvis det står at det dreper bakterier på 30 sekunder, må du vente 30 sekunder før det gjør jobben sin.

    I slekt: Alt du trenger å vite om hvordan du bruker Zoflora til å drepe COVID-19-viruset

    Denne julen rengjør vi ikke bare for å imponere svigerfamilien, men holder hjemmene våre trygge. Sørg for at du ikke gjør noen enkle rengjøringsfeil.

    click fraud protection
    Ikke gå glipp av lanseringen av Lidl -kaffemaskinen for under £ 50

    Ikke gå glipp av lanseringen av Lidl -kaffemaskinen for under £ 50

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Bruk den ekstra t...

    read more
    Se de fasjonable oppvarmede kastene i fuskepels - for å holde deg varm i stilen

    Se de fasjonable oppvarmede kastene i fuskepels - for å holde deg varm i stilen

    Svart fredag Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Når t...

    read more
    Martin Lewis 'kredittkortbetalingsferievarsel - å ta en pause på kredittkort- og lånebetalinger vil påvirke kreditten din

    Martin Lewis 'kredittkortbetalingsferievarsel - å ta en pause på kredittkort- og lånebetalinger vil påvirke kreditten din

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. 'Du vil ikke ta b...

    read more