Moderne løsninger for veggbelysning

instagram viewer
  • Luksushus
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Lys opp livet ditt med våre spennende ideer

    En lysarmatur trenger ikke å være stor og fet for å legge wow-faktor til et opplegg. Bare ved å være kreativ med form, proporsjon, volum og materialer kan du umiddelbart forvandle rommet ditt. Det viktigste å huske er at posisjon og proporsjon er nøkkelen.

    'Dekorative vegglamper bør betraktes på samme måte som belyst kunst, noe som skaper en slående fokus poeng og øker den generelle atmosfæren i et rom betydelig, sier designdirektør Rebecca Weir på Lett IQ, 020 8749 1900. "Den største feilen ved installasjon av vegglamper er å bekrefte høyden på et lys på stedet før du velger armaturet og ser hvor forsyningen sendes ut. Det er en god idé å tegne høyden til størrelsen på rommet der du plasserer lysene, slik at du kan visualisere hvordan de vil se ut, så vel som andelen, sier Rebecca. En grov veiledning er å alltid sørge for at lysene er festet på eller like over øyehøyde, og i tilfeller av mer enn ett armatur, passer det omtrent tre meter fra hverandre, selv om dette vil variere sterkt avhengig av faktorer som vegglengde og størrelse på passende.

    I runden Gå for en vegglampe med en forskjell og velg noe mer uvanlig, med tanke på størrelsen og formen på beslaget. Disse Bubble lyse nyanser av den ikoniske designeren George Nelson, £ 478, 020 7896 7451, Heal, har et bølgende, voluminøst utseende som gir dybde til dette nøytrale soverommet.

    "For øyeblikket er trenden for uttalende veggbelysning å vise en kombinasjon av gammelt og nytt, blanding håndverksbeslag med moderne metallfinisher og luksuriøse stofftoner, sier Christopher Wray, eier av Christopher Wray, 020 7013 0180. "Også mer praktiske design med ekstra fleksible lesearmer er på moten."

    Sett ovenfor, Ranarp Clamp -lyset fra Ikea. En flott, rimelig design i bruksstil.

    Ukens video

    Sett ovenfor, Linea Sconce fra Baker Furniture. Slank, high end utseende med behagelig symmetriske lamper som ville være elegant over et konsollbord.

    Lillianna vegglampe fra John Lewis - et smart alternativ, flott for vegger i spisestuen.

    Sett ovenfor, Antique Zinc vegglampe fra Idyll Home. Dette vakre lyset i vintage -stil er perfekt for korridorer eller kjøkkenkroker i åpen planløsning.

    For flere flotte moderne belysningsløsninger, besøk oss her

    ******

    click fraud protection
    7 festivalinspirerte utseende du vil ha i hagen din i sommer

    7 festivalinspirerte utseende du vil ha i hagen din i sommer

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Har du gått glipp...

    read more
    Fargevalg som bryter alle reglene

    Fargevalg som bryter alle reglene

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vil du komme med ...

    read more
    Beste familiehoteller, våre tre beste valg

    Beste familiehoteller, våre tre beste valg

    Moderne livsstil Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. L...

    read more