Kirstie Allsopps eiendomsprognose for boligmarkedet etter lockdown favoriserer land fremfor by

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Kirstie Allsopp har tilbrakt sin lockdown på landsbygda i Devon. I følge Kirstie Allsopps eiendomsprognose kan imidlertid vi andre snart bli med henne som en del av en "masseutvandring" til landsbygda.

    I slekt: Disse nye reglene for visning av hus vil gjøre det å finne det perfekte hjemmet Covid-safe

    Når vi snakket om The World at One, avslørte presentatøren for Location, Location, Location at når boligmarkedet kommer i gang igjen, er en "utvandring til landet" en sterk mulighet. Dette kan igjen føre til et fall i byhusprisene.

    'Helt siden dette først dukket opp, og jeg har et produksjonsselskap som lager showene våre, og jeg har hatt Zoom -møter med mine kolleger. Jeg tror det vil være en rekke endringer i eiendomsmarkedet, sier eiendomsguruen til lytterne.

    kirstie allsopp eiendomsprediksjon 1

    Bildekreditt: Matt Crossick/Matt Crossick/Empics Entertainment/PA

    Kirstie Allsopp spår at de ‘nye normalene’ - som å jobbe hjemmefra - vil ha stor innvirkning på folks prioriteringer når det gjelder kjøp av et nytt hjem.

    "Jeg tror kontorlokaler sannsynligvis vil falle i verdi etter hvert som det trengs mindre," forklarer Kirstie Allsopp. "Jeg tror verdien av eiendommer vil endre seg. Det har vært en stor kobling mellom pendling og eiendommen din. Det kan endre seg. '

    Programlederen mener også at vi kunne se et skifte i folk som prioriterer plass og tilgang til grøntområde fremfor pendlingsavstanden.

    kirstie allsopp eiendomsprediksjon 2

    Bildekreditt: Polly Eltes

    -Folk snakker om balansen mellom jobb og liv på en måte de aldri har gjort før. Eiendom har innvirkning på det, sier hun. "Folk vil si" Jeg har betalt et stort boliglån for å bo innenfor en pendel fra dette stedet. Jeg vil betale halve boliglånet og bo lenger unna.

    Til tross for hennes spådommer om et prisfall i bysentre, har Kirstie Allsopp få bekymringer om Eiendomsmarkedet vende tilbake til handling.

    "Det som alltid ansporer til boligmarkedet er de tre D -ene, og de er alle dystre: død, skilsmisse og nød," sier hun. "Alle kommer til å være faktorer i boligmarkedet fremover."

    Kirstie allsopp eiendomsprediksjon 3

    Bildekreditt: Polly Eltes

    - Folk kommer til å miste jobben. To millioner flere mennesker, arbeidsledige, ser på en svært alvorlig lavkonjunktur hvis ikke en depresjon. Det vil resultere i at folk må flytte.

    Ukens video

    "Det er åpenbart veldig trist at noen mennesker har mistet livet. Eldre, som deres barn vil se for å selge hjemmene sine - dobbelt så mange som vanlig, sier hun. "Og selvfølgelig er det skilsmisseelementet, så det er mange grunner til at folk kommer til å være desperate etter å flytte og desperate etter å selge."

    I slekt: Kirstie Allsopp deler internett med dette overraskende garderobetrikset

    Planlegger du en flukt til landet?

    click fraud protection
    Dette Beatles -badet har et gult ubåt -badekar!

    Dette Beatles -badet har et gult ubåt -badekar!

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vi prøver å motst...

    read more
    Tradisjonell juletrepynt fra hele verden

    Tradisjonell juletrepynt fra hele verden

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. I Storbritannia t...

    read more
    Rock rundt juletreet med Poundlands bauble -høyttalere

    Rock rundt juletreet med Poundlands bauble -høyttalere

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Sangen 'Rocking A...

    read more