Avslappende ideer for hagedesign

instagram viewer

Hva er en hage for, hvis du ikke slapper av på en varm sommerdag? Mens nesten alle liker å slappe av med en god bok eller fange noen stråler, er noen hager mer stimulerende for å slappe av enn andre. For å hjelpe deg med å oppnå hagen din, har vi valgt de 15 beste designtipsene og triksene for avslappende hager, som garantert vil gjøre uteområdet til en stressfri sone.

Når du designer et beroligende uterom, vær oppmerksom på fargepaletten. Gyldne farger stimulerer sansene, så fyllig for mer nøytrale eller pastellfarger for å holde hagen rolig. Selvfølgelig vil lyse aksenter - en rosa candy stripe, si eller fargede blomster - få en hage til å poppe, men nøkkelen her er balanse.

Hvis du er seriøs med å øke chill -faktoren, er en vannfunksjon et utmerket alternativ. Det milde mumlet av vann bidrar til å etablere en virkelig rolig atmosfære som er flott for å rense tankene dine. Velg naturlige materialer som stein og tre for å understreke harmoni.

Ukens video

For en uformell avslapningssone, invester i store gulvputer, et stilig alternativ til tradisjonelle solsenger. En enkel krakk gir et billig og effektivt sidebord for å hvile limonadekannen din! Alternativt er en hengekøye mellom to trær et tidløst tillegg til enhver hage. Bare fyll på med puter og tepper for en overbærende og innbydende finish.

Kanskje du ønsker et mer tradisjonelt landstemning? Benker i vintage-stil som ligger mellom lavendelbusker eller andre duftende planter, vil umiddelbart transportere deg til en mindre hektisk tid. Uformell planting vil bidra til å etablere en rustikk atmosfære.

Hvordan male kunstige planter-få faux palmer til å poppe med farger etter denne enkle fremgangsmåten!

click fraud protection
Ideer til hageslange for å gi hager den perfekte prikken over i’en

Ideer til hageslange for å gi hager den perfekte prikken over i’en

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Leter du etter id...

read more
Eksperttips om hvordan du lager et arbeidsområde i hagen din for et bedre oppsett

Eksperttips om hvordan du lager et arbeidsområde i hagen din for et bedre oppsett

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Å jobbe hjemmefra...

read more
Slik holder du blomstene dine friske i hetebølgen - Friske blomster

Slik holder du blomstene dine friske i hetebølgen - Friske blomster

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Sørg for at bloms...

read more