Jamie Vardys hus i Melton Mowbray er til salgs for 1,25 millioner pund

instagram viewer
  • Kjendishjem
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Leicester City -spissen selger stedet han og kona Becky har ringt hjem de siste to årene

    Gitt de iøynefallende lønnene til fotballspillere i Premier League, er det ikke overraskende at huset til Jamie Vardy best beskrives som et enormt og vakkert herskapshus. Spissen for Leicester City Football Club og kona Becky kjøpte Cloughmore House i 2015 og pusset opp eiendommen fullstendig. Og den er nå tilbake for salg.

    Les mer: Maroon 5s Adam Levine har kjøpt en eiendom på 18 millioner dollar i LA

    Jamie Vardy hus

    Jamie Vardys hus ligger i Melton Mowbray, Leicester. Markedsbyen markedsføres som 'Rural Food Capital of England' på baksiden av den berømte Melton -svinekaken, og osten Red Leicester og Stilton som stammer fra området.

    Det store herskapshuset på 5 900 kvadratmeter ble designet og bygget i 1968, og er fordelt på tre etasjer og har imponerende åtte soverom. Det åpne kjøkkenet er pièce de resistance i første etasje, med en designersuite i amerikansk valnøtt og slående mauve. Og sjekk den lysekronen over spisebordet!

    Jamie Vardy husJamie Vardy hus

    Huset er utstyrt med et høyteknologisk Smart Home-system som gjør det mulig for de nye eierne å kontrollere belysning, lyd og oppvarming fra telefonen. Ideell for når Jamie er for trøtt til å løfte en finger etter en utmattende fotballkamp!

    Som en del av oppussingen gjorde Jamie og Becky Vardy et av rommene i underetasjen til et spillrom, kanskje for å underholde Jamies lagkamerater i Leicester City da de dukket opp. Herregården har faktisk vært noe av et festhus de siste par årene, vært for engasjement, innflytelse og bursdagsfester, samt en stor fest i fjor for å feire at Leicester City vant sin første Premier League noensinne tittel.

    Les mer: Finn ut hvor lang tid det tar for en Premier League -fotballspiller å betale av gjennomsnittshuset

    Jamie Vardy hus

    En skreddersydd buet trapp med en elegant løper er nok et nytt tillegg til hjemmet. Det gjør stor innvirkning, spesielt mot det utsatte murverket i resepsjonen. Gå opp trappene til hovedsoverommet, som opptar hele andre etasje! Tredje etasje huser de resterende syv soverommene, inkludert to med eget bad.

    Jamie Vardy hus

    Eiendommen ligger på 0,7 mål land, med hager foran og bak huset. Plenene gir god plass til spirende fotballspillere til å øve på ferdighetene sine, og når kickabout er over, er det en badstue og et boblebad for å slappe av de verkende musklene.

    Jamie Vardy hus

    Mens voksne sover i badekaret, er det et lekeområde for barn for å underholde barna.

    Jamie Vardy hus

    Les mer: Liam Gallaghers tidligere hjem i Hampstead er til salgs, og det er kanskje ikke helt det du forventer ...

    Ukens video

    "Cloughmore House har mange spesielle minner for oss, så det var en stor beslutning å gå videre," sier Jamie og Becky. 'Vi hadde det veldig bra mens vi bodde der; vi planla bryllupet vårt fra kjøkkenet vårt, det var der teamet kom sammen den natten Leicester Citys historie ble laget, Sofia lærte å gå dit, og det var Finleys første hjem.

    "Det er en stor del av historien for oss, men det er riktig tidspunkt å flytte til et hjem med mer plass til familien vår og hvor vi kan nyte en følelse av privatliv."

    Eiendommen er på markedet med Savills for 1,25 millioner pund.

    Bildekreditter: Savills

    click fraud protection
    En vinkjeller, varmt vann på springen og et garderobeskap i Carrie Bradshaw-stil: må-ha-listen for høytflyvende Surrey-forstader, kjære

    En vinkjeller, varmt vann på springen og et garderobeskap i Carrie Bradshaw-stil: må-ha-listen for høytflyvende Surrey-forstader, kjære

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det er et av de m...

    read more

    De sier vel at en engelskmanns hjem er slottet hans... eller gjør det til en strandhytte for en elendig bestefar

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvor langt vil du...

    read more
    Lyst på å bo i en eventyrlig stråtak? Dette kan være hjemmet for deg

    Lyst på å bo i en eventyrlig stråtak? Dette kan være hjemmet for deg

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Denne sjarmerende...

    read more