Den bølgete sengegavlen ble akkurat rimelig takket være Habitat

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Buede møbler og innredning har vært en av årets mest konsekvente trender, og det virker som om det er her for å bli enda lenger. Myke, flytende linjer har erstattet harde vinkler, og vi er her for det. Så mye at vi har holdt øye med et spesielt kurvet utseende – bølgete hodegjerder.

Det eneste som har hindret oss i å handle etter vårt ønske om å forfølge dette boliginnredningstrend er den heftige prislappen de ofte kommer med. Bare ta en av våre favoritter, den La Grâce sengegavl av Studio Gabrielle, som koster £899 for dobbel størrelse. Så i lengste tid beundret vi kurvene på lang avstand.

Men FOMO har ikke lenger en sjanse som

Habitats Onda hodegjerde nettopp lansert, og selges for langt rimeligere £135 for dobbel størrelse og £160 for kongeversjonen. Det store spørsmålet er – hvordan holder det seg i forhold til Studio Gabrielle-versjonen?

Habitat lanserer en bølget sengegavl

Habitat Onda Lin dobbel sengegavl - Naturlig

(Bildekreditt: Habitat)

Dette utseendet er en av de beste sengegavl design vi har sett på en stund. Og det er en allsidig også.

‘Bølgen er en forhøyning av kamskjelltrenden; mer allsidig, og ikke så søt,» sier Lydia Horsnall, grunnlegger av merket ByLydia for møbler og hjemmeutstyr. "Den kan brukes i en smart, moderne leilighet i London, mens den fungerer like bra i et vakkert soverom på landet."

Selv om vi ikke ønsker å ta bort fra høykvalitetsdesignet og håndverket til disse mindre merkene og sengegavlene deres, er det ikke alle som er i stand til (eller vil!) bruke £800 eller mer på disse brikkene. Derfor er dette Habitat-nummeret et flott alternativ.

La Grâce sengegavl

(Bildekreditt: Studio Gabrielle)

Habitat-hodegavlen er tilgjengelig enten i kremlin - vår favoritt, som ligner mer på den fra Studio Gabrielle - eller grønn fløyel. I mellomtiden er La Grâce-hodegavlen laget av fleece og har et mer strømlinjeformet utseende uten alle rør.

En bølget sengegavl, uansett hvor du får den fra, er en flott soverom idé for å myke opp rommet ditt eller bringe et element av intriger inn i rommet.

"Kurver og bølger er inne - og det vi elsker med denne looken er at den myker opp et soverom som sjelden har mer flytende former i seg," sier Jemma Greenan fra Shabby.co.uk.

'Kurver og bølger skaper en beroligende effekt som rette linjer ikke kan, noe som gjør dem spesielt ønskelige i soverom, hvor en rolig atmosfære er spesielt verdsatt, sier Sue Jones, ekspert på luksusinteriør og medgründer. av OKA.

'Kurver vil også hjelpe soverommet ditt til å føles mer koselig, og gir mykhet i kontrast til harde, rette kanter. I et lite soverom vil du også oppdage at det å introdusere bølgete linjer vil bidra til å få rommet til å føles større ved å utvide øyelinjen.'

Habitat Onda Lin dobbel sengegavl - Naturlig

Onda Linen Dobbel hodegjerde - Naturlig

Laget med kremfarget lin, har Habitat Onda-hodegavlen mindre uttalte bølger enn designerversjonen. Designet med matchende rør, er også mer overdimensjonert og måler 152 cm, sammenlignet med Studio Gabrielles 120 cm.

La Grâce sengegavl

La Grâce sengegavl

Studio Gabrielles sengegavl kan lages på bestilling i hvilket som helst stoff du ønsker. Men vår favoritt er kremfleece avbildet her, som er mer taktil enn Habitat-versjonen. For ikke å snakke om koseligere. Denne designen krever heller ingen montering, mens Habitat-en gjør det.

«De bølgete og buede formene til disse sengegavlene kan fremkalle en følelse av avslapning og komfort – og knytter seg til et interiørs bevegelse mot ekstrem komfort og gir alle elementer i et hjem en mer innbydende følelse, legger Lucy Mather, leder for design ved luksusmøbler og -innredning. butikk Arighi Bianchi. "Bølgete møbler kan bidra til en følelse av flyt og bevegelse i et rom."

Sengegavler er designet for å trekke øyet til sengen som et fokuspunkt i rommet – derfor er «overdimensjonerte hodegjerder» så tungt i interiørdesign nå. Så dette er en annen måte å legge til noe annerledes og kunstnerisk til et hjem, gå bort fra tradisjonelle utseende og få dem til å skille seg ut.'

Hva synes du om denne overdimensjonerte hodegavlen?

Sara Hesikova har vært Ideelt hjem's News Writer siden juli 2023, og bringer det ideelle hjemmets leserskare siste nyheter fra hjemmets og interiørets verden. Da hun ble uteksaminert fra London College of Fashion med en bachelorgrad i motejournalistikk i 2016, startet hun med nisjemote- og livsstilsmagasiner som Glass og Alvar som forfatter og redaktør før han tok steget inn i interiøret. Hun føler de to henger sammen – hvis noen legger en innsats i det de har på seg, bryr de seg mest sannsynlig også om hva de omgir seg med.

click fraud protection
Fra vanskelig kjøkkenløsning til en åpen plass til å lage mat og underholde

Fra vanskelig kjøkkenløsning til en åpen plass til å lage mat og underholde

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Dette nybygget hadde en fargerik forvandling i tide til jul

Dette nybygget hadde en fargerik forvandling i tide til jul

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Argos selger en CleverSpa 4-personers boblebad for kun £85

Argos selger en CleverSpa 4-personers boblebad for kun £85

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more