M&S bølgekantspeilet våre redaktører snapper opp

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Det er endelig her, speilet som tikker av mange bokser og årets hovedfag boliginnredningstrender. Asymmetri? Sett kryss. Bølger? Sett kryss. Unikt design vi ikke har sett før? Sett kryss.

Det er ikke uvanlig på Ideelt hjem kontor at vi får en sniktitt på merkenes fremtidige kolleksjoner og lanseringer før de blir lett tilgjengelige. Så da vi fikk en forhåndsvisning av hva som kommer på M&S Home, ble vi umiddelbart slått av den opprinnelige formen til River Full Lengde Veggspeil med sin asymmetriske, bølgete kant. Og den er nå endelig tilgjengelig i butikk, og vi spår at den kommer til å bli en hit denne sesongen.

Ikke bare er speilet unikt og trendy, vi elsker speilets fleksible design, som kan plasseres og henges på den måten du ønsker, med bølgesiden ned over en sofa eller på langs som en gangen speil idé. Dette kan bare være et av de mest allsidige nye speilene vi har sett på en stund.

M&S Home River bølgekantspeil

River Full Lengde Veggspeil

(Bildekreditt: M&S)

Oppkalt etter sin flytende form som renner som en elvestrøm, passer designen på £139 rett inn i asymmetrisk speil trend som vi så elsker og har sett mye av i løpet av dette året. Bare ikke helt slik.

"Designere og huseiere omfavner ideen om at skjønnhet kan finnes i uregelmessige former og asymmetri," sier Sam Sutherland, Flitch interiørstylist. "Dette stemmer overens med ønsket om mer organisk og frittflytende estetikk i hjemmene våre og reflekterer en avvik fra de stive geometriene som har vært populære det foregående året."

River Full Lengde Veggspeil

River Full Lengde Veggspeil

Tracey Hague, direktør for møbel- og hjemmeutstyrsmerket Hvor de hellige går, legger til, 'Vi har sett økningen i popularitet til asymmetriske speil sammenlignet med de mer tradisjonelle rektangel- eller sirkelalternativene. Asymmetriske speil blander funksjonalitet og skjønnhet og kan legge til et subtilt og raffinert designelement til hjemmet ditt.

Det viser seg at det ikke er bare bølgete sengegavler som har et øyeblikk, og vi er så glade for at trenden strekker seg til alt fra dekkebrikker til speil nå.

«Runde former, kurver og bølger på tvers av alle typer møbler var svært fremtredende på årets europeiske møbelmesser, som f.eks. high-end designer moteshow går foran det som blir populært i Storbritannia,» Lucy Mather, leder for design ved luksuriøse møbler og innredning butikk Arighi Bianchi, informerer oss.

Vil du legge denne bølgen til hjemmet ditt?

Sara Hesikova har vært Ideelt hjem's News Writer siden juli 2023, og bringer det ideelle hjemmets leserskare siste nyheter fra hjemmets og interiørets verden. Da hun ble uteksaminert fra London College of Fashion med en bachelorgrad i motejournalistikk i 2016, startet hun med nisjemote- og livsstilsmagasiner som Glass og Alvar som forfatter og redaktør før han tok steget inn i interiøret. Hun føler de to henger sammen – hvis noen legger en innsats i det de har på seg, bryr de seg mest sannsynlig også om hva de omgir seg med.

click fraud protection
Papirlampeskjermtrenden kommer tilbake med en skreddersydd vri

Papirlampeskjermtrenden kommer tilbake med en skreddersydd vri

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Roomba i7+ robotstøvsuger

Roomba i7+ robotstøvsuger

Hvorfor du kan stole på Ideal Home Våre ekspertvurderinger bruker timer på å teste og sammenligne...

read more
Sky Glass og Sky Stream – de beste nye måtene å nyte en verden av underholdning på

Sky Glass og Sky Stream – de beste nye måtene å nyte en verden av underholdning på

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more