Sofology -hundesenger som allerede har kjendisfans

instagram viewer
  • Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

  • Hvis du har en hund, er poochens plass i stua vanligvis et av to steder. Enten lar du dem krype opp på sofaen ved siden av deg (ofte med at de tar mesteparten av plassen) eller så har de en egen hundeseng å sove på. Den gjennomsnittlige hundesengen slites vanligvis ganske raskt, og ender med å se skitten ut og litt øye i den ellers smarte salongen.

    I slekt: Er dette de mest stilige hundesengene noensinne?

    Sofology tar sikte på å løse dette problemet ved å lansere sitt første nye utvalg av hundesenger, laget av de fineste materialene - fordi bare det beste vil gjøre for våre furrige venner OG våre hjem.

    Sofology Persia hundeseng

    Sofology hundesenger svart skinn hundeseng rød furry hund grafisk teppe

    Kjøp nå: Persia hundesofa, fra £ 399, Sofology

    Den praktfulle, koselige hundesengen er inspirert av selskapets eksisterende persia -samling av sofaer og lenestoler. kullrøykskinn og leveres med et utvalg av forvitret eik eller mørke treføtter for å gjøre det lettere å koordinere med din stue

    'S innredning. Knappestøtte og pigg for den ultimate stilen, den kommer i to størrelser, og har plass til både små og store hunder.

    I slekt: Se hvordan denne Lidl -hundesengen legger pooches i det varme setet i vinter

    De nye hundesengene har vist seg å være så populære at kjendiser har strømmet til (eller er det spratt?) deres opp, spesielt nå som selskapet har gjort alle sine utstillingslokaler helt dyrevennlige også. Kjendis -pølsehunder Hugo & Ollie er store fans, med en av de små sengene som gir god plass for begge pooches å kose seg på.

    Se dette innlegget på Instagram

    Vi hadde den beste dagen noensinne @sofology da vi valgte vår nye sofa! Hva tror du? #sofology #newsofa #sofa #dogsofa #dogbed #socomfy #ad #paidpartnership #socute #dogfriendly #saturday @sausagedogcentral @dachshundappreciation @dogsofinstagram @dogsofinstaworld @bigsausagerolls

    Et innlegg delt av Hugo & Ollie (@hugonollieminisausages) på

    Andre furrige fans av den nye serien inkluderer fabelaktig myke Marcel le Corgi, som var spesielt spent på å kunne teste ALLE selskapets sofaer på et nylig showroom -besøk.

    Se dette innlegget på Instagram

    #AD | Hørt om hunden som er avhengig av å spise sofaer? Han har en suittann 🙈 #ItsLeCorgi #FeelAtHomeOnASofaYouLove _______________________________ Superglad å kunngjøre at Sofology (@sofology) nå velkommen alle familiemedlemmer i deres britiske butikker, inkludert hunder (i hvert fall de gjorde det til noen måtte rense all pelsen jeg forlot 🤪), hvor fantastisk er det at?! Jeg besøkte dem for to uker siden og fikk prøve dem alle (som alltid insisterer jeg på å teste alt jeg personlig anbefaler, spesielt godbiter; b) og finn den som passer best til min hudfarge (sjekk dette i historiene mine)! Jeg elsker denne sebra -utskriften spesielt, dyreavtrykk er brølet (ordspill beregnet) akkurat nå! Er hundene dine tillatt i sofaen? Drar de dit i hemmelighet når du er borte? Jeg vil gjerne høre sofahistoriene dine (de rene er bare den eneste som får lov til å bli skitne her 🤪) _______________________________ PSA: for å redusere risikoen for rygg-, ben- og hofteproblemer, vær så snill unngå å la hunder med lang rygg og korte ben (som corgis og doxies) hoppe av møbler (vi bruker noen trinn hjemme som jeg ble trent til å bruke) spesielt når de er unge og fortsatt vokser!

    Et innlegg delt av Marcel Le Corgi (i London, Storbritannia) (@lecorgi) på

    I slekt: Asda sine pølsehunder får en nydelig makeover 

    Ukens video

    Jan Duckworth, markedsføringssjef i Sofology sier: 'Vi er glade for endelig å kunne lansere vårt første utvalg av sofaer for hunder. Så mange familier handler for den nye sofaen med hele familien i tankene, inkludert hunden... så hvorfor ikke lage et sortiment spesielt for våre fine venner? '

    Elsker du hunden din nok til å unne dem en egen trone?

    click fraud protection
    Falske en flislagt gang med maling for bare £ 32 - en kunnskapsrik huseier viser oss hvordan det er gjort

    Falske en flislagt gang med maling for bare £ 32 - en kunnskapsrik huseier viser oss hvordan det er gjort

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Vi elsker et godt...

    read more
    Omfavn Disney -magien med Aldis Frozen -sengetøy og tilbehør

    Omfavn Disney -magien med Aldis Frozen -sengetøy og tilbehør

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Hvis du har en li...

    read more
    Middagssettet i roségull har oss til å drømme om en rosegulljul

    Middagssettet i roségull har oss til å drømme om en rosegulljul

    Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen. Det begynner å li...

    read more