Sonnaz Nooranvary avslører denne gardinforingsfeilen

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

BBC Repair Shops Sonnaz Nooranvary, kjent for sine ferdigheter innen møbeltrekk og myke møbler, avslører gardinfeilen du gjør som gjør hjemmet ditt kaldere.

Med 2023 blant oss, er nok mange av oss ute etter å gjøre noen hjemmeoppgraderinger, og med det kan det hende vi må vurdere nye gardin ideer. Men midt i surfing og shopping, pass på å ikke bli fanget av å bli offer for å gjøre denne gardinfeilen.

Sonnaz er i samarbeid med National Residential Landlord Association's Home Bank initiativ, som oppfordrer utleiere og leietakere til å samarbeide for å holde hjemmene sine koselige denne vinteren samtidig som de sparer energi.

Lysegrå gardiner i stue

(Bildekreditt: Future PLC)

Vi spurte Sonnaz hva hun mente var den vanligste feilen folk gjør når de prøver det spare energi hjemme hvorpå hun svarte: 'Gardiner som ikke er innfelt. Interlining gjør en stor forskjell eller en termisk fôr – det er en rask løsning, men vil også utgjøre en stor forskjell.'

Å unnlate å legge inn gardinene dine er en sikker måte for varme å unnslippe hjemmet ditt i de kaldere månedene og er blant de beste tingene i hva du ikke skal gjøre når du velger gardiner, så å sikre at gardinene er foret før du kjøper, vil gi deg best valuta for pengene til holde huset varmt om vinteren.

Mørkegrå fløyelsgardiner på soverommet

(Bildekreditt: Future PLC / Seth Caplan)

Men hvis det er for sent og du allerede har ufôrede gardiner eller ikke har lyst til å kjøpe dem ny, forsikrer Sonnaz oss om at det er enklere enn du tror å interline dem selv, og det er en rask måte til isolere et hjem.

«Så det er to måter du kan gjøre det på. Du kan enten kjøpe en interliner som kan hektes på baksiden av gardinen og hektes inn i krokene på gardinskinnen med gardinen. Eller med gardiner, du har stoffet og så har du generelt fôr. Den er åpen i bunnen, slik at du faktisk kan skyve et mellomfôr mellom stoffene og sy det på plass fra baksiden.'

"Det ville være et veldig enkelt, godt hack for noen å gjøre hjemme der du ikke trenger å være spesielt dyktig på håndarbeid for å oppnå det." 

Grå gardiner i hvitt soverom

(Bildekreditt: Future PLC / James French)

Etter at Sonnaz delte henne gardinstylingtips for å gjøre et hjem varmere, vi kan være trygge på at vi er i gode hender etter hennes råd for å maksimere måten vi sparer energi på hjemme denne vinteren.

Jullia Joson er Ideelt hjem's juniorforfatter. Hun har alltid elsket alt som har med hjem og interiør å gjøre, og ble uteksaminert med en bachelorgrad i arkitektoniske studier fra University of Nottingham i 2022. Tidligere var hun internredaktør for ArchDaily. Nå fokusert på nyhetshistorier, kan Jullia bli funnet nede i TikTok- og Pinterest-kaninhullet og bla gjennom alle nye og kommende trender, hacks og hjemmeinspirasjon.

click fraud protection
Vi prøvde Lakeland air fryer

Vi prøvde Lakeland air fryer

Hvorfor du kan stole på Ideal Home Våre ekspertvurderinger bruker timer på å teste og sammenligne...

read more

Gino D'Acampos hjemlige sannheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd o...

read more
Hva kan en 349 pund kaffemaskin gjøre? Vi prøvde The Morning Machine for å finne ut av det

Hva kan en 349 pund kaffemaskin gjøre? Vi prøvde The Morning Machine for å finne ut av det

Ideell hjemmebeslutningHvis du går i dvale en kveld med å drømme om morgenkaffen, så er denne mas...

read more