Den nye Aldi hyllegulvlampen er den ideelle plassbesparende

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Hvis du spør oss, er minst én god gulvlampe avgjørende for å skape et avslappet oppholdsrom, siden det handler om å ha alternativer og ikke være avhengig av Big Light. Like mye som vi elsker lampeklokken, appellerer ikke alltid en klumpete lampe når du dekorerer en liten plass, og de er ofte dyre.

Aldi er her med en løsning i form av en minimalistisk trelampe med innebygde hyller. De to små hyllene er ideelle for å vise potteplanter og andre dekorative deler.

Og det er et røverkjøp stuebelysningside på salg for bare £29,99, vurderer lignende modeller som en fra Next koster nærmere £200-merket.

Aldi hyllelampe i blek furu med linskjerm

(Bildekreditt: Aldi)

Aldi gulvlampe 

De Aldi gulvlampe med trehyller har et moderne og elegant design, laget av furu med hvit linfarge. Anmeldelser på Aldi-nettstedet roser dens stabilitet og rimelighet, selv om mange påpeker at det ikke er det enkleste å sette sammen.

I tillegg til å lyse opp din stue, Aldi hyllelampen tilbyr oppbevaringsideer med overflater for et brett med stearinlys, sivdiffusorer, planter - eller din kopp te mens du leser. Det vil frigjøre plass på kappestykker, vinduskarmer og salongbord, perfekt hvis du allerede planlegger Halloween-dekorasjoner.

Aldi hyllelampe i blek furu med linskjerm

(Bildekreditt: Aldi)

Hvis potteplantesamlingen din er i ferd med å komme ut av kontroll, gir Aldi-hyllegulvlampen et stilig hjem for dem, som gir en biofil følelse til rommet ditt.

Lampen er eksklusiv på nett, tilgjengelig for kjøp på Aldi-nettstedet. Det finnes også en mørkere treversjon hvis det er mer stilen din, men ikke vær redd for å blande tretoner, da dette kan skape et uformelt og interessant utseende.

Neste hyllegulvlampe

Neste hyllelampe i blek furu med linskjerm

(Bildekreditt: Neste)

Nexts gulvlampe kan passe bedre til rommet ditt hvis du ønsker å innlemme et mer industrielt preg. I motsetning til Aldis Skandi-inspirerte stil laget av furu, har denne lampen en solid sort metallramme som vil skape en fin balanse når den plasseres ved siden av myke møbler.

Mens denne andre lampen har en litt mer voksen stemning og langvarig utseende, gjenspeiles dette i prisen. Hvilken ville du gått for?

Emner

Shopping

Millie Hurst var senior innholdsredaktør i Ideal Home fra 2020-2022, og er nå seksjonsredaktør i Homes & Gardens. Før hun gikk inn i interiørets verden, jobbet hun som Senior SEO Editor for News UK i både London og New York. Du kan vanligvis finne henne som ser opp trendende termer og finner virkelige budsjett-makeovers våre lesere elsker. Millie kom opp med nettstedets daglige dupes-artikkel som gir leserne måter å kurere et stilig hjem for mindre.

click fraud protection

Teknologinyheter for ditt smarte hjem

Kan du ikke bestemme deg for om du vil oppgradere til den nye iPhone 8? Kanskje dette vil hjelpe...

read more

Teknologinyheter for ditt smarte hjem

Lei av å se på øynene dine av en Wi-Fi-ruter? Prøv dette enkle trikset for å skjule det. En lit...

read more
Hva er en EPC E-vurdering og hvordan forbedrer jeg den?

Hva er en EPC E-vurdering og hvordan forbedrer jeg den?

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more