Dette kjedelige magnoliabadet fikk en dristig terrakotta-makeover

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Å ta på seg en makeover på badet med et begrenset budsjett kan noen ganger gi deg motivasjon til å bli kreativ og ta på deg noe av gjør-det-selv – som er nøyaktig hva som skjedde med denne huseieren.

Stilt overfor et utdatert baderomsopplegg som ikke falt i det hele tatt til hennes smak, begynte hun å transformere det for mindre enn £175! Det betydde læring hvordan male baderomsfliser og til og med lage et badepanel fra et ark med MDF.

Budsjett makeover på badet

Før

datert nøytralt bad med badekar og flislagte vegger

(Bildekreditt: My Local Toolbox / @homeinthetoon)

Da Jess og Connor fra Gateshead, Tyne & Wear, tok på seg sitt første hjem, var dette badet de arvet. Datert, kjedelig og ikke i det hele tatt til deres smak, det ropte etter litt TLC.

"Da vi flyttet inn visste vi at vi ville rive ut badet og begynne på nytt," fortalte Jess Min lokale verktøykasse. «Det var så kjedelig og hadde ikke blitt oppdatert på 10-15 år. Vi hadde imidlertid ikke penger til å rive den ut med en gang, så vi bestemte oss for å gjøre en virkelig budsjettoppgradering på den. Vi brukte mindre enn £175 totalt, og det har gjort en så stor forskjell for rommet.' 

Etter

bad med oransje vegg, sorte og hvite gulvfliser og sort badekarpanel, med hengende plante og veggspeil

(Bildekreditt: My Local Toolbox / @homeinthetoon)

Ville du tro at det er samme rom? Vi elsker de terrakottafargede vegg- og statementgulvflisene, som gir rommet et dristig, moderne utseende.

"Jeg vil ikke si at jeg har en spesiell interiørstil," sier Jess. «Hjemmet vårt er mer en blanding av noen få forskjellige stiler og fullt av farger. Jeg er virkelig inspirert av 70-tallsinteriør og ønsker å bringe det inn i hjemmet mitt, enten det er gjennom farger, møbler eller finish.' 

bad som viser toalett med sort lokk og vask mot hvite veggfliser og oransje vegg

(Bildekreditt: My Local Toolbox / @homeinthetoon)

De originale beige veggflisene fikk en makeover med litt flismaling, mens gulvet ble behandlet med noen påklistrede fliser. Men hva er Jess favorittdel av transformasjonen? "Å lage et nytt badekarpanel av bare et ark med MDF og litt maling er den beste delen," sier hun.

"Det har endret hvordan badet ser ut så mye og er en slik oppgradering på det gulnede plastpanelet som var der før."

bad med dusjkabinett og sort dusjhode

(Bildekreditt: My Local Toolbox / @homeinthetoon)

Til og med det gamle dusjkabinettet fikk en oppfriskning ved å bruke litt overflatespray i matt sort. "Vi beholdt alle eksisterende festeanordninger, som kraner, håndkleradiator, dusjskjerm og dusjhode, osv., og har bare oppgradert dem med litt spraymaling," sier Jess. "Det var en relativt enkel prosess og har gitt dem et nytt liv."

"Mitt råd til alle som tenker på å gjøre noe DIY selv er bare å prøve det - på slutten av dagen, hvis du ikke liker det, kan du bare endre det," fortsetter Jess. "Jeg liker alltid å lage moodboards, enten fysiske eller digitale for å hjelpe med visjonen min." 

Laurie Davidson er en profesjonell stylist, forfatter og innholdsskaper, som lever og ånder interiør. Etter å ha jobbet for noen av Storbritannias ledende interiørmagasiner, stylet hjem opp og ned i landet og produsert sett for TV-serier, reklamer og toppmerker, er det trygt å si at Laurie har hatt en ganske spennende karriere. Finn henne på Instagram på @lifeofaninteriorstylist eller over på lauriedavidson.co.uk 

click fraud protection
Vedovn vs sentralvarme: hva passer for deg?

Vedovn vs sentralvarme: hva passer for deg?

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more

Artikler av Heather Young

Heather Young har vært det Ideelt hjemRedaktør siden slutten av 2020, og sjefredaktør siden 2023....

read more

Artikler av Rebecca Knight

Rebecca Knight har vært viseredaktør på Ideelt hjem Nettsted siden 2022. Hun ble uteksaminert med...

read more