10 ideer til oppbevaring av håndkle for å holde badet ditt pent og ryddig

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Bad er ofte det minste rommet i huset og et av de travleste, spesielt hvis du har en familie, så gode ideer til oppbevaring av håndkle er et must. Tross alt er de den eneste gjenstanden alle trenger etter et bad eller dusj, så det er viktig å ha et håndkle klart til bruk, rent og tørt og innen rekkevidde.

Tørre håndklær må legges pent i ideer til oppbevaring av bad, men brukte håndklær trenger også et sted å gå i stedet for å bli drapert over badekaret eller liggende i en haug på gulvet. Så hvor er det beste stedet å oppbevare dem? Nick Duggan, administrerende direktør ved Radiatorsenteret foreslår en håndkleradiator som den perfekte løsningen.

"Å ha et varmt bad er en av livets små luksus," sier Nick. «Det er ingenting verre enn å ta en deilig varm dusj og deretter gå ut i et iskaldt rom. Dagens moderne baderomsradiatorer kan varme opp rommet ditt, samtidig som de er et praktisk sted å oppbevare håndklær og badekåper, med den ekstra fordelen at de er gode og varme når du bruker dem.'

Andre alternativer inkluderer hyller, kroker og kurver – men hvilken måte som er best for deg vil avhenge av størrelsen og utseendet på badet ditt.

Ideer til oppbevaring av håndkle

La oss innse det, vi ønsker alle å kanalisere hotellstil bad ideer hvor alt har en plass og det alltid er ryddig og ryddig. Men livet er ikke slik, så du må tenke på plassen du har og hvordan du kan utnytte den best mulig for å lagre beste badehåndklær.

"Lag en funksjon av de myke håndklærne dine og bring dem til forkant av badet ditt ved å rulle dem og plassere i en stilig kurv ved siden av badekaret ditt, eller i hyllene i nærheten av dusjen, sier Debbie Drake, designdirektør for Dunelm.

"Praktisk og estetisk tiltalende, denne teknikken vil også gi et beroligende spa-miljø til badet ditt. Når de er brukt, er det viktig at håndklær har nok plass til å tørke. I stedet for å henge dem på baksiden av en dør, prøv en stilig håndklestige, det perfekte moderne oppbevaringsalternativet med et nikk til den populære Scandi baderomstrend. Alternativt kan du bruke en veggmontert håndkleholder, som er flott for kompakte rom.'

1. Ha håndklær i nærheten slik at de er klare til bruk

bad med åpne hyller og håndklær under vask

(Bildekreditt: Future PLc)

Et servantskap med trehyller med spaltelister under er den perfekte ideen for oppbevaring av håndkle. Ikke bare holdes de nær hånden for enkelhets skyld, men lamellhyllene betyr at de har luft som sirkulerer rundt dem for å forhindre at de blir fuktige og lukter muggen.

Brett dem pent og stable dem i ordnede hauger, klare til å tas når du trenger en.

2. Benytt deg av alkover for en pen løsning

hvitt bad med metrofliser og hyller med håndklær på

(Bildekreditt: Future PLC)

Hvis badet ditt har alkover, bruk dem til å oppbevare håndklær og toalettsaker. Den smale plassen gjør at håndklær kan brettes pent og vil forbli slik til de brukes.

For mindre håndklær eller ansiktskluter, prøv å bruke noen få kurver for å holde dem ryddige. Dunelms rushkurver starter på £20 for en liten ser nydelig ut for dekorativ oppbevaring. For et rimeligere og enklere å rengjøre alternativ, Dunelm har en rekke mindre plastoppbevaringsbokser som starter på £1,80.

3. Bruk frittstående hyller

bad med metallhyller med håndklær på

(Bildekreditt: String / Utility Design)

Dedikerte hyller er et godt valg for et bad og betyr at alt er på ett sted, slik at hele familien vet hvor de skal finne ting. Men å ha åpne hyller betyr også at det må holdes ryddig, så kanskje tildel en hylle til hvert familiemedlem og skam dem til å holde det pent!

Modulære møbler er flotte ettersom du kan flytte hyllene og til og med legge til skuffer og kroker som passer, flytte dem rundt etter behov. "Med disse modulære hyllene har du ingen problemer med å maksimere stilig oppbevaring for enhver baderomsstørrelse eller plass," sier Bo Hellberg, CMO for String møbler. "Håndklær og andre nødvendige baderomsartikler trenger alle deres dedikerte plass slik at du kan finne et sted for alle tingene dine gi badet ditt et moderne design – det er et sted å gi alle de små tingene et eget sted.» 

4. Gå for en vintage-look

bad med håndklær hengende på stativ og veggpanel

(Bildekreditt: Future PLC)

En gammeldags håndklestativ vil passe perfekt i et bad i tradisjonell stil eller stil. Med skinner på toppen for å henge opp fuktige håndklær og barer under for å oppbevare sammenbrettede eller sammenrullede tørre håndklær, vil de alle bli oppbevart på ett sted – det er en perfekt idé for oppbevaring av håndkle.

Det kan være en utfordring å finne et stativ som passer. Det er verdt å søke antikvitetsmesser og markeder eller se på nettet når kjøp av brukte møbler.

5. Prøv et stigedesign

bad med stigehyller og håndklær

(Bildekreditt: Garden Trading)

Hvis plass er et problem, en håndklestige, som denne fra Hagehandel, er et godt alternativ. De tar ikke opp mye plass og kan holde nok håndklær til daglig bruk – bare len den mot veggen der du har plass. Det fine med en stige er at den også er et flott utstillingsstykke, som viser frem alle design på håndklærne dine på best mulig måte.

«Ved å bruke en håndklestige, hyller eller en krakk kan du sette ut de luksuriøse håndklærne dine på badet,» sier Ruth Welton på Bløtlegg og sov. "Brett forskjellige størrelser og lag oppå hverandre for å legge til interesse og bruk en lignende fargepalett, eller miks og match for et mer individuelt utseende."

6. Velg dedikert baderomsoppbevaring

bad med overskap og vedbod

(Bildekreditt: Vitra)

Matchende oppbevaring på badet gir deg ikke bare det elegante hotellutseendet, men betyr også rikelig med oppbevaring til alt. Toalettsaker og rengjøringsmidler kan gjemmes bort i det vegghengte skapet, sminke kan legges i servantskapsskuffen, og en matchende håndkleoppbevaringsboks med løftelokk sitter under. Det er også en mindre boks for andre ting.

"Ingenting får en plass til å føles mindre enn mange håndklær, toalettsaker og leker som fyller hver overflate," sier Natalie Bird, markedssjef i Roca Bathrooms. «I tillegg gjør det badet stressende å bruke. Hvordan kan du slappe av når du ikke finner noe? Derimot gir et rotfritt bad rom for hodet og en rolig atmosfære – både bidrar til hvile og foryngelse.'

7. Bruk kurver med etiketter for enkel gjenkjennelse

bad med hyller og oppbevaring for håndklær og vaskerom

(Bildekreditt: Future)

Å investere i kurver i forskjellige størrelser for baderomshyller og merke dem betyr at håndklær og andre gjenstander vil være enkle å finne. Plasser de små øverst for ansiktskluter og bomullsull osv., så de større under for håndklær av varierende størrelse – eller merk dem opp i forhold til rommet de er tildelt. Du kan til og med merke vaskeboksene dine på samme måte for et ordnet utseende.

8. Benytt deg av vertikal plass med høyskap

bad med oppbevaring

(Bildekreditt: Dunelm)

Høye, slanke skap, som dette Fulton Pine Bathroom høy enhet fra Dunelm, er gode for små bad ideer, og utnytter høyden på rommet i stedet for å ta opp mye gulvplass.

Med åpne hyller øverst for brettede håndklær og et lukket skap under for toalettsaker og rengjøring materialer, betyr det at du har lagringsplassen du trenger, og den smale designen passer også inn i de fleste mellomrom.

9. Gjør dobbeltarbeid med veggmontert, åpen oppbevaring

bagasjehylle med håndklær på og kroker på badet

(Bildekreditt: Future PLC)

Tradisjonelle bagasjehyller er flotte for å vise håndklær og tar ikke mye plass, pluss at de utnytter veggene høyere oppe godt. Designet for å se ut som gamle bagasjehyller på tog, kan du brette og vise tørre håndklær på stativet og henge fuktige på krokene under.

10. Gå billig og blid med stoffkurver

oppbevaringskurv på bad med håndklær i

(Bildekreditt: Future)

Stoffposer og kurver er en fin måte å oppbevare håndklær på. De er rimelige og kommer i en rekke størrelser, pluss at du kan velge mønstrede og fargerike design som passer til innredningen din. Wayfair har et stort utvalg av farger, former og størrelser å velge mellom.

Hvorfor ikke ha to – en for rene håndklær og en for skitne? De kan også svampes rene og brettes flatt for oppbevaring.

Hvordan kan jeg oppbevare håndklær på badet?

Det er flere måter å oppbevare håndklær på, men hvis du ønsker å blande dem sømløst inn, er det lurt å tenke på hvilken type oppbevaring som passer best med innredningen din.

"Designet for å skape en hotellfølelse hjemmefra, er slanke steinhyller spesielt populære i moderne bad, slik at du kan holde håndklærne dine innen rekkevidde samtidig som du ser ryddig og ryddig ut, sier Cameron Lowe, produktsjef hos Lusso Stone.

For de som ønsker å legge til både varme og lagring, fungerer radiatorer med integrerte håndklestativ perfekt, spesielt for håndklær som vises. Servantskap er imidlertid de mest allsidige, spesielt de med en blanding av skjult og åpen oppbevaring.

Blå alkove med innebygget oppbevaring

(Bildekreditt: Future PLC / David Giles)

Hvordan oppbevarer du håndklær uten plass?

Det er her du må være smart og bruke områder som alkover, toppen av en vegg eller bruke flerbruksmøbler. Ikea er mestere i å lage oppbevaring på liten plass.

'De skuffer av Godmorgon servanter gi rikelig med lagringsplass, sier Grant Robertson, interiørdesignleder i Ikea UK og IE. 'De Ehnet åpen reol kan legges til en servant og ikke glem baksiden av døren også – det er en smart måte å utnytte plassen på små bad og utleieboliger. Så er det Ragrund, som er et sete, hylle og håndklestativ alt i ett. Den er laget av bambus og er perfekt for fuktige områder som et bad.

Hva kan jeg bruke i stedet for et håndklestativ?

Kroker er den ubesunge helten på badet, og kan brukes på vegger, eller på baksiden av døren, til håndklær, ryggbørster, hengende toalettposer, kapper – hva som helst!

click fraud protection
Dette hjerteformede drikkeglasset er elsket av mange på TikTok

Dette hjerteformede drikkeglasset er elsket av mange på TikTok

TikTok er besatt av disse glassene som er perfekte for å skjenke din foretrukne drink i forkant a...

read more
Denne spisestuen har fått en koselig oppgradering til jul

Denne spisestuen har fått en koselig oppgradering til jul

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Hvorfor bør du begrave hageredskaper i sand

Hvorfor bør du begrave hageredskaper i sand

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more