Hvorfor gullmaling-trenden er en du trenger å vite om

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Interiøreksperter trekker frem det siste maling trend som garantert vil legge til litt seriøs glamour til hjemmet ditt.

Hvis du sitter fast ideer om stuemaling og er ute etter noe litt flottere enn de vanlige nøytrale tonene, så vil du bli glad for å høre at noe gammelt gull, gjenoppstår som et toppvalg for huseiere når de bestemmer seg for hvordan de skal male interiør og møblere et rom.

Gullmaling-trenden

Mylands, House of Colour, kunngjør at etter en rask økning i popularitet for gullmalingene gjennom 2022, har den rike metalliske FTT-001™ blitt den bestselgende malingen.

«Malt gullinteriør er en utvilsomt trend som vil fortsette å vokse gjennom 2023. Lysende og varm, vår

FTT-001™ gullmaling gir luksuriøs glamour som mange forbrukere håper å introdusere til hjemmene sine i 2023. FTT-001™ var Mylands bestselgende maling i 2022, og den fortsetter å være på toppen av listen de første månedene av 2023, sier Dominic Myland, administrerende direktør ved Mylands.

Gullmalte vegger møblert med gull soverom interiør inkludert stol og lampe

(Bildekreditt: Mylands)

Vi tror gull er en trend stue fargevalg som vi definitivt kommer til å se mer av, spesielt på grunn av dens varme og stilige natur, for ikke å snakke om hvor glamorøst den ville se ut som en stue funksjon vegg idé.

Marianne Shillingford, kreativ leder ved Dulux er enig og sier: 'Vi har alltid vært tiltrukket av de oppvarmende effektene av gull i hjemmene våre. Den representerer fargen på våre mest verdifulle eiendeler i tusenvis av år og byr på gløden av levende lys som ganske enkelt får alt i nærheten til å se vakkert ut.'

Champagnemalte vegger med hvite tredører med gullaksenter

(Bildekreditt: Mylands)

Og enda bedre, det trenger ikke alltid være et så prangende utsagn, men heller dempet samtidig som det skaper inntrykk i alle rom.

«Gull trenger ikke å glitre for at du skal dra nytte av dets positive innvirkning på et interiør, så hvis du vil ha effekten uten bling, prøv farger som Dulux Heritage børstet gull og Mestergull som akkurat som den ekte varen har en fløyelsmyk finish som du rett og slett ikke kan motstå å kjøre over fingrene.'

Subtil gullfarget malt vegg med peishylle i hvit marmor med hvit keramikk og stearinlys

(Bildekreditt: Dulux)

De mest populære konnotasjonene som kommer med gull minner vanligvis om luksus, formue og skjønnhet – på grunn av sin natur vet vi at å introdusere den i et ganske nøytralt tonet hjem kan være et stort skritt for folk, men det finnes måter å lette overgangen på, som foreslått av eksperter.

Dominic Myland hos Mylands forsikrer: «Selv om gull- og metallmaling kan høres skremmende ut, gull på arkitektoniske detaljer er en fin måte å introdusere metallikk uten å forplikte seg til en større område.'

Intrikat gull aksent lysarmatur mot lett sjøskum tak

(Bildekreditt: Mylands)

"Å starte med mindre områder som tak eller dørpaneler er en mer subtil måte å introdusere glamorøse metaller på i et mer avskåret rom."

"Disse overraskende allsidige fargene passer godt sammen med mange forskjellige nyanser, noe som gjør det enklere enn det kan virke å introdusere gullmaling uten å overvelde plassen din, oppfører den seg nesten som en nøytral, og bringer mange forskjellige farger sammen med en varm, innbydende gløde.'

Gullmalte vegger med gull soverom interiør

(Bildekreditt: Mylands)

Hvis det ikke er så mye for deg å gå for gull på malt interiør akkurat nå, så frykt ikke, siden du kan gi den samme varmen og luksusen til hjemmedekorasjon valg også.

Dayna Isom Johnson, trendekspert hos Etsy sier: 'Shoppere er ute etter å heve hjemmene sine, og mange tyr til skimrende metallikk for å gi både varme og personlighet til rommet deres. Fra blendende veggkunst til statement-belysning, metallisk innredning er det perfekte alternativet for å live opp ethvert rom samtidig som det gir et snev av glamour.'

Intrikat gull aksent lysarmatur hengt i grått tak

(Bildekreditt: Mylands)

"For et mer subtilt og kostnadsvennlig inntrykk av trenden, velg for mindre aksenter, som messingskuffer, eller nøytrale deler med metalliske detaljer, som et hvitt krus med et lyst gullhåndtak."

Vi tror disse gylne tilleggene gjenspeiler enda mer boliginnredningstrender som vil glede oss i 2023, og vi er spente på å se hvilke andre nye fargetrender som vil dukke opp neste gang.

Få utseendet

Dulux Heritage Masters Gold

Dulux Heritage eggeskallmaling – Masters Gold

Dunelm Old Gold Matt emulsjonsmaling

Dunelm Old Gold Matt emulsjonsmaling

Dulux Golden Sands matt emulsjonsmaling

Dulux Golden Sands matt emulsjonsmaling

Jullia Joson er Ideelt hjem's juniorforfatter. Hun har alltid elsket alt som har med hjem og interiør å gjøre, og ble uteksaminert med en bachelorgrad i arkitektoniske studier fra University of Nottingham i 2022. Tidligere var hun internredaktør for ArchDaily. Nå fokusert på nyhetshistorier, kan Jullia bli funnet nede i TikTok- og Pinterest-kaninhullet og bla gjennom alle nye og kommende trender, hacks og hjemmeinspirasjon.

click fraud protection
Vi ga denne Shark-støvsugeren 5 stjerner – den er nå 47 % rabatt hos Amazon

Vi ga denne Shark-støvsugeren 5 stjerner – den er nå 47 % rabatt hos Amazon

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Hvordan bli kvitt teppebiller – eksperttips og veiledning

Hvordan bli kvitt teppebiller – eksperttips og veiledning

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Slik rengjør du en kaffemaskin for å holde din som ny

Slik rengjør du en kaffemaskin for å holde din som ny

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more