De trøstende interiørstilekspertene spår at vi alle vil omfavne i 2023

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Ifølge ekspertene er det nok av 2023 boliginnredningstrender å holde et øye med, bli inspirert av og legge til hjemmet ditt etter eget ønske; fra koselig stuetrender 2023 til stilig kjøkkentrender 2023. Men det er en trend som nylig blir diskutert for det nye året; og det er noe vi kan egentlig komme ombord etter et turbulente par år.

Den britiske forhandleren B&Q har nylig annonsert at de spår at en interiørtrend vil være stor i 2023 – og trenden blir kalt «trygge omgivelser».

Så hva handler det om?

Rosa soverom med sort og hvitt sengetøy

(Bildekreditt: Primark)

Hva er trenden med trygge omgivelser?

B&Q forklarer at "trygge omgivelser"-trenden handler om å føle seg komfortabel, kokongert og komfortabel i hjemmet ditt – noe som er spesielt relevant etter hendelsene de siste årene; det være seg Covid-19-pandemien, levekostnadskrisen eller energikrisen.

Ifølge deres eksperter innebærer trenden å inkludere behagelige "jordiske" toner i hjemmet ditt, som i tillegg til naturlige materialer, beroligende farger og dypere, rikere nyanser som alle vil få hjemmet ditt til å føles sikker.

Susie Spence, B&Qs direktør for interiør og trender, forklarte: "Koselige interiørtrender har alltid eksistert, men aldri har de sett så elegante ut som denne trygge plasstrenden.

«Ulike teksturer i en rekke produkter, supplert med varme jordfarger, kan forvandle ethvert rom til et koselig fristed. Men trygt og koselig trenger ikke bety kjedelig. Å injisere spicier toner kan gi dimensjoner til et rom, slik at det blir et sted for hvile og rekreasjon.'

koselig stue med oransje sofa og fuskepelsplisser og puter

(Bildekreditt: Dunelm)

Så hvordan kan vi inkorporere ideene om "safe space"-trenden i hjemmene våre hvis vi ønsker å få oppholdsrommene våre til å føles så innbydende som mulig?

Virkelig, "trygge omgivelser"-trenden kan se ut som du vil, siden ideen om å føle seg trygg og komfortabel i interiøret vårt sannsynligvis er individuelt for oss alle.

Men ifølge Susies tanker, kan noen enkle måter å få hjemmet ditt til å føles trygt og kokong inkludere å legge til så mange naturlige materialer som mulig – tenk rotting møbler, jute tepper, og massevis av stueplante ideer, som er med på å forbedre kvaliteten på luften i hjemmene våre uansett.

Interiørdesigner Kayleigh Tallen fra Rowen Homes forklarte også at "trygge omgivelser"-trenden bør inkludere mye behagelig lagdeling. Hun sa: «Denne trenden handler om å ha en dempet, rolig base og lagdeling i nydelige, koselige aksenter. Vi er store fans av å legge til myke fløyelsputer og fuskepels for å skape en varm og innbydende plass.'

Swyft grå sofa med sidebord og lampe, tregulv, og plante til høyre

(Bildekreditt: Swyft)

Hun legger til: «Belysning er også et av de viktigste verktøyene for å skape et varmt, stemningsfullt hjem, og vi anbefaler alltid lagdeling annen belysning og valg av varme pærer for å skape en koselig følelse – avslutt med stearinlys for en innbydende, koselig rom.'

I motsetning til den siste 'Vaniljejente'-trend, "trygge omgivelser"-temaet trenger heller ikke å bety et helt nøytralt fargevalg (med mindre du vil det!) 

Elizabeth Hothi, seniorkjøper hos Swyft – et annet merke som forutsier at trenden «trygge omgivelser» vil bli stor i 2023 – sa: «Trygge omgivelser»-trenden handler om å sammenkoble dempede toner, jordfarger og legger til hint av "krydret" fargetoner (tenk karamell, bronse og paprika).' Deretter kan du gjerne løfte med lyse farger hvis du vil, for å skape en balansert og harmonisk rom.

 Amy Hunt er en erfaren digital journalist og redaktør, som nå jobber som frilans som spesialiserer seg på hjem og interiør, velvære, reiser og karriere. Hun var tidligere livsstilsredaktør ved kvinne og hjem, overvåker delene av boliger, bøker og funksjoner på nettstedet. Etter å ha jobbet i bransjen i over åtte år, har hun bidratt i en rekke publikasjoner, inkludert Ideal Home, Livingetc, T3, Goodto, Woman, Woman's Own, og Rødt magasin.

click fraud protection
Tilbakekalling av Cosori luftfrityrkoker

Tilbakekalling av Cosori luftfrityrkoker

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
Er trådløse høytrykksvaskere verdt det? Hvorfor teamet vårt er besatt av dette utendørskjøpet

Er trådløse høytrykksvaskere verdt det? Hvorfor teamet vårt er besatt av dette utendørskjøpet

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
10 moderne barnehageideer for å skape en plass dere begge vil elske

10 moderne barnehageideer for å skape en plass dere begge vil elske

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more