Home Edit minnet oss bare om det enkleste trikset som er mulig

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Home Edit tar det tilbake til det grunnleggende når det kommer til å rydde opp, med et syn som forblir uendret enten de gir råd til sine følgere eller høyprofilerte kjendiskunder.

Home Edit er profesjonelle arrangører som tok over Instagram med sin regnbueryddemetode og smarte lagringsløsninger. Etter å ha erobret USA ble de introdusert for Storbritannia som de neste store ryddingsguruene i Netflix-showet deres, og har til og med et lagringsområde hos John Lewis.

Vi snakket med den kjente amerikanske ryddeduoen Clea Shearer og Joanna Teplin for utgivelsen av deres nye samarbeid med Ruggable, som har 10 personlige design, komplett med deres signaturregnbue estetiske.

Og da vi spurte om prosessen der de nærmer seg kjendisprosjekter, hadde The Home Edit et forfriskende enkelt svar.

Om paret er rydder opp en garderobe for Reese Witherspoon eller for å rydde ut skuffene på sitt eget kjøkken, forblir deres råd de samme: Optimaliser en plass med funksjonalitet først.

Home Edit x Ruggable-kolleksjonen i en spisestue

(Bildekreditt: Ruggable/The Home Edit )

Home Edits essensielle decluttering spørsmål

"Vi nærmer oss en kjendis plass på samme måte som vi nærmer oss ethvert sted - med redigeringsprosessen," sier The Home Edit. «Vi starter med å fjerne alt fra et mellomrom, gruppere elementer i kategorier og dele dem ned til bare det noen ønsker eller trenger.

«Derfra lager vi systemer som passer noens plass og livsstil. Vi har alle det samme spørsmålet: 'Hvordan får jeg plass til å føle meg som meg og bli optimalisert?', forklarer paret.

«Noen mennesker tror de ikke ble født organisert, eller de er bare ikke en organisert person generelt. Men vi tror hvem som helst kan bli organisert med noen enkle systemer og vedlikehold.'

Home Edit-samarbeidet med The Home Edit på et kjøkken

(Bildekreditt: Ruggable x The Home Edit )

Det høres kanskje enkelt ut, men dette ene spørsmålet er et av kjennetegnene til The Home Edits metode: å sentrere organiseringsprosessen rundt kundens daglige behov.

Vi vil definitivt ha det i bakhodet fremover for å skape et mer strømlinjeformet og effektivt system lagring og organisering system i hjemmene våre, og opprettholde konsistens ved å bruke det samme systemet på tvers av rom og etasjer.

Parets samarbeid med Robust følger den samme varemerketankegangen, med design som gir privilegier til form, funksjon og viktigst av alt - moro.

Home Edit x Ruggable-samlingen

Home Edit x Ruggable Marlowe Rug

Home Edit x Ruggable-samlingen

Home Edit x Ruggable Sutton Rug

Home Edit x Ruggable-samlingen

The Home Edit x Ruggable Joanna Rug

I tillegg til at dette er parets første designledede samarbeid, har både Clea og Joanna oppkalt tepper etter sine kjære, for å gi kolleksjonen et virkelig personlig preg.

'Marlowe er en regnbueløper fra Ivory med en leken fargetone i kanten. Vi synes det er så gøy for en gang, sier duoen.

"Sutton er perfekt for et oppholdsområde, siden den rutete designen og den friske, beroligende paletten til Moss Green & Blue kan legges sømløst inn i hjemmet."

Hvis du jobber med å endre organisasjonstankegangen din, vil vi anbefale å ha The Home Edits etos i bakhodet - "Du trenger ikke å bli født organisert, men du kan lære å være organisert. Form, funksjon og moro for å vinne!'

Etter å ha skrevet for alle Future's Homes-titlene, er Molly nå e-handelsredaktør hos Ideelt hjem, jobber på tvers av en rekke shoppinginnhold for å finne de beste kjøpene for stedet ditt. Tidligere var hun Staff Writer på Topp ti anmeldelser, en annen Future-side, hvor hun dekket innholdet i hjemmet, som for et amerikansk publikum er alt fra kalkunfrityrkokere til gressklippere. Nå bruker hun tiden sin på å skrive anmeldelser av apparater hun har testet hjemme og på testanlegget vårt (vi snakker frityrkokere, støvsugere, avfuktere og mer!), i tillegg til å lage kjøpsguider. Hun er sertifisert forbrukerekspert for flere produktkategorier etter å ha bestått et femtrinnsprogram inkludert praktisk erfaring, forbrukerintervjuer og omfattende forskning på hennes spesialistområder, inkludert kjøkkenapparater og støvsuger.

click fraud protection
Slik tester vi avfuktere hos Ideal Home

Slik tester vi avfuktere hos Ideal Home

Hvis du er interessert i å forstå mer om hvordan vi tester avfuktere hos Ideal Home, vil du gjern...

read more
Hvordan plante blåklokkeløk for å starte din egen skogshage

Hvordan plante blåklokkeløk for å starte din egen skogshage

Som en av Storbritannias mest elskede villblomster, er det ikke rart at så mange mennesker drar i...

read more
Hvor kan du kjøpe julelys: 10 beste steder å handle

Hvor kan du kjøpe julelys: 10 beste steder å handle

Ærlig talt, å vite hvor man kan kjøpe julelys er halve kampen: det uunngåelig sammenfiltrede søl ...

read more