Gå inn i prisen for årets bolighus for perioden 2023

instagram viewer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevet

Meld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon, husoppgraderinger, prosjektråd og mer.

Takk for at du registrerte deg for Ideal Home. Du vil snart motta en bekreftelses-e-post.

Det var et problem. Oppdater siden og prøv igjen.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du Betingelser og vilkår og Personvernerklæring og er 16 år eller eldre.

Ideal Homes søstermagasin, Periodeliv magasinet, inviterer leserne til å delta i sine fullførte boligforbedrings- eller interiørprosjekter til prisen for Årets Periodebolig 2023.

Vi kan ikke vente med å se ordningene og renoveringsideer du har funnet på alle slags tidstypiske eiendommer, store og små, og for å høre deres unike historier.

Skriv inn Prisen Årets bolighus i perioden i dag for en sjanse til å vinne en pengepremie på £1000!

Hvis du ikke er helt klar til å gå inn i ditt eget hjem, så har kanskje en venn eller et familiemedlem et vakkert hus som er verdt å rope om. Hvorfor ikke oppmuntre dem til å delta i våre priser?

Eller kanskje du vil si takk til en håndverker eller håndverker som har hjulpet deg med oppussingen? Nevn dem i bidraget ditt, så sørger vi for at de får ros de fortjener hvis hjemmet ditt blir valgt ut som en av våre vinnere.

gang med grønn dør og farget glass med gammelt vintage stålbord og stol

(Bildekreditt: Future)

Våre tidligere prisbelønte periodeboliger har kommet i alle former og størrelser, fra små land hytter og gårdshus, pene viktorianske terrasser, store herregårder, boltehull ved sjøen, til stilige rekkehus. Hvis du er stolt av hjemmet ditt, vil vi garantert elske det også.

Vi ønsker å se...

  • Elegante rekkehus og semi
  • Koselige hytter og terrasser
  • Fantastiske gårdshus
  • Spennende verneverdige bygninger
  • Karakteristiske ombygginger – fra låver, skoler eller kapeller, til puber og vindmøller
  • Utvidede boliger
  • Førstegangs- og DIY-prosjekter

Hvordan gå inn

Gå inn med Denne formen og følg instruksjonene på påmeldingsskjemaet. Du må ha følgende informasjon klar for å fullføre søknaden:

Fortell oss med opptil 500 ord hvorfor du synes hjemmet ditt bør vinne, gi oss detaljer om hvordan det så ut før du renoverte eller dekorerte det, hva du har oppnådd og hvordan du har gått frem.

Fortell oss også hvilken periode eller originale funksjoner du har klart å gjenopprette eller gjenopprette. Inkluder navnene på utmerkede håndverkere eller håndverkere som du føler fortjener å nevne for deres arbeid med prosjektet ditt.

Sørg for at du inkluderer bilder av alle hovedrommene i huset – raske knips vil duge.

Ikke glem å inkludere et bilde av utsiden av eiendommen også, og alle funksjoner i huset som du er spesielt stolt av.

Prisen for Årets Living Home of the Year er kun åpen for innbyggere i Storbritannia. Fullstendige vilkår og betingelser finner du her. Siste frist for alle påmeldinger er mandag 5. juni 2023 kl. 17.00.

rosa panel bak butlers vask på kjøkken

(Bildekreditt: Future PLC / Dan Duchars)

Premiene 

Vinneren og eventuelle andreplasser vil bli annonsert i Periodeliv's november 2023-utgaven og vil bli omtalt i fremtidige utgaver av magasinet.

Vinneren av Årets hjem vil vinne en fantastisk pengepremie på £1 000 og et års gratis abonnement på Periodeliv magasin, verdt over £50. Eventuelle på andreplass får også et års magasinabonnement.

The Sash Window Workshop

Prisen for årets hjem

Sponset av The Sash Window Workshop

Sash Window Workshop spesialiserer seg på å produsere og installere tradisjonelle tømmervinduer av høy kvalitet og dører, som er designet for å forbedre energieffektiviteten, samtidig som du bevarer menstruasjonens karakter hjem. For mer informasjon besøk The Sash Window Workshop.

Delta i dag for å få sjansen til å vinne

Vinnerbidragene vil bli annonsert i Period Living's November 2023-utgaven, og vinnerhjemmet og eventuelle andre nummer to vil bli omtalt i sin helhet i fremtidige utgaver.

Emner

Periodeliv

Rachel Crow er senior innholdsredaktør, og bidrar med hageinnhold for idealhome.co.uk, og er for tiden fungerende redaktør for Ideal Homes søstertittel, Period Living magazine. Hun var nestleder i Period Living i 10 år og har skrevet for livsstilsmagasiner i mange år, med særlig fokus på historiske hus, kunst og håndverk og hagearbeid. Rachel startet sin journalistikkkarriere på BBC-radio, før hun flyttet inn i livsstilsmagasiner. Hun har alltid en lidenskap for hjem og hager, og grep muligheten til å jobbe på The English Home and The English Garden-magasiner i en årrekke, før han ble med i Period Living-teamet, og nylig det bredere Idealet Hjemmelag.

click fraud protection
Beige stueideer

Beige stueideer

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more
MeacoCool MC Series 7000BTU Portable Air Conditioner anmeldelse

MeacoCool MC Series 7000BTU Portable Air Conditioner anmeldelse

Hvorfor du kan stole på Ideal Home Våre ekspertvurderinger bruker timer på å teste og sammenligne...

read more
Gi hjemmet ditt et øyeblikkelig løft ved å være kreativ med farger

Gi hjemmet ditt et øyeblikkelig løft ved å være kreativ med farger

Få det ideelle hjemmenyhetsbrevetMeld deg på vårt nyhetsbrev for stil- og innredningsinspirasjon,...

read more