Apmeklējiet šo atjaunoto māju ar mierīgu, bet vēsu krāsu paleti

instagram viewer
  • Mēs nopelnām komisiju par produktiem, kas iegādāti, izmantojot dažas šajā rakstā esošās saites.

  • Kad jaunai ģimenei vajadzēja atjaunot savu tikko iegādāto māju, viņi lūdza ekspertu palīdzību, un no turienes viss sākās.

    Pēc gada, kas pavadīts viņu meklējumos ideāla māja, tagadējie īpašnieki beidzot atrada 1930. gadu savrupu īpašumu diezgan tuvu dzīvesvietai, Londonas ziemeļos. "Iepriekšējie īpašnieki to bija dzīvojuši un mīlējuši 40 gadus, bet šķiet, ka tajā laikā tas nebija atjaunināts," viņi saka.

    “Tam bija nepieciešama TLC pilnīga atjaunošanas veidā, tāpēc mēs piezvanījām XUL arhitektūra. Viņiem ir fantastiska reputācija šajā jomā un ievērojama pieredze, strādājot pie mums līdzīgās mājās.

    Savukārt Sebastians Sandlers no XUL stāsta, ka sadarbība ar īpašniekiem, kuri bija izlēmīgi un kuriem bija skaidrs priekšstats par to, ko viņi vēlas, palīdzēja projektam noritēt raiti. "Viņi mums teica, ka viņu estētika visā mājā ir mūsdienīga un tradicionāla, un interjers bija mājīgs un viesmīlīgs, taču moderns un izsmalcināts," viņš saka.

    Virtuve

    Virtuve ar rozā saliņu un zaļiem skapjiem

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    Svarīga šīs sajūtas sasniegšanas sastāvdaļa bija ēkas paplašināšana un pārveidošana, ciktāl to atļauj stingri vietējie būvnoteikumi aizsargājamajā teritorijā. Pirmajā stāvā tas nozīmēja izstiepšanos aizmugurē, lai izveidotu a virtuves paplašināšanas ideja ar lielu jumta logu, lai aizpildītu šo telpu ar tik nepieciešamo dabisko gaismu.

    Virtuves detaļas

    Virtuve ar zaļiem skapjiem un misiņa aparatūru

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    "XUL ienesa virtuvē vairāk gaismas un telpas un gudri savienoja to ar dzīvojamo/ēdamistabas zonu," saka īpašnieki. Sala, kas krāsota ar Farrow & Ball's Pink Ground, ir saistīta ar maigi rozā toņiem uz viesistabas mēbelēm.

    Tāpat kā XUL ir radījis plūsmas sajūtu ar gaismu un plašumu, īpašnieki to ir panākuši ar savu interjera stilu. "Šī ir bijusi pārsteidzoša sadarbība, kas ir pārsniegusi mūsu cerības," viņi saka. Satriecošie skapīša zaļumi piešķir pasteļtoņu salai zemniecisku sajūtu un savieno telpu ar dabu.

    Ēdamistabas zona

    Ēdamistaba ar franču logiem un zilām sienām

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    "Šajā mājā uzreiz bija redzams, ka tajā nebija mūsdienu dzīves ērtību," saka Sebastians. "Piemēram, tualete, saimniecības telpa vai, vēl svarīgāk, virtuve, kas savienota ar ēdamistabas zonu."

    Atvērta plānojuma telpa

    Atvērta plānojuma dzīvojamā-ēdamistabas telpa ar zilām sienām

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    "Mājai nebija tādas plūsmas sajūtas, kas mājās ir ļoti svarīga," saka Sebastians. "Pirmais stāvs bija virkne nesaistītu istabu."

    Lai to novērstu, tika uzlabotas redzamības līnijas, tika ieviestas savienojošas durvju ailes, kā arī vietu taupošas kabatas durvis.

    Joprojām pastāv gaismas plūsma no vienas telpas uz otru – kvalitāte, pēc Sebastiana domām, ir būtiska mūsdienu mājā. "Dabiskajai gaismai ir pozitīva ietekme uz telpisko kvalitāti, labklājību, produktivitāti un radošumu," viņš saka.

    Dzīvojamās istabas detaļas

    Detaļa no apaļa spoguļa virs kamīna un spilgti zilām sienām

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    Pārim ir gadu veca meita, tāpēc tā ir ļoti ģimenes māja. Tāpēc svarīga bija jautra, dzīva sajūta.

    Tātad iezīme sienas ideja dzīvojamās istabas un ēdamistabas zonas tīrās līnijas tika papildinātas ar modernu zilu nokrāsu.

    Viesistaba

    Dzīvojamā istaba ar zilām sienām, neitrālu dīvānu un gaiši rozā atzveltnes krēsliem

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    Dzīvojamās istabas mēbelēm tika izmantotas klusinātas, bet papildinošas krāsas, piešķirot tām mūsdienīgu izskatu ar lielu siltumu.

    Dziļi zilās sienas nodrošina kontrastu ar pārējo smalko shēmu.

    Vannas istaba

    Vannas istaba ar zilu pasteļtoņu sienu un grīdas flīzēm

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    Kur vien iespējams, tika atvērti arī augšējie stāvi. Ģimenes vannas istaba un galvenā guļamistaba tika pārvietotas uz bēniņu telpu, lai izmantotu dāsno griestu augstumu.

    Galvenā guļamistaba

    Guļamistaba ar baltām sienām, zaļiem paneļiem, rozā gultām un koka griestu sijām

    Attēla kredīts: XUL Architecture / Mets Kleitons

    Nedēļas video

    Galvenā guļamistaba ir vieta, kur īpašnieki jūt, ka izskats patiešām ir sanācis.

    "Gristu izraušana un atklāto siju atjaunošana radīja telpai plašuma sajūtu," viņi saka. "To mēs uzlabojām, pievienojot sienu paneļus un krāsojumu gaiši zaļā krāsā, lai radītu lauku dizaina viesnīcas sajūtu."

    Papildu vārdi: Šons O’Konels

    click fraud protection
    Dodieties ekskursijā pa piecdesmito gadu savrupmāju, kas ir atjaunināta mūsdienu dzīvošanai

    Dodieties ekskursijā pa piecdesmito gadu savrupmāju, kas ir atjaunināta mūsdienu dzīvošanai

    Mēs nopelnām komisiju par produktiem, kas iegādāti, izmantojot dažas šī raksta saites. Izmantojo...

    read more
    Paskatieties apkārt šajā krāsainajā Mančestras dzīvoklī

    Paskatieties apkārt šajā krāsainajā Mančestras dzīvoklī

    Mēs nopelnām komisiju par produktiem, kas iegādāti, izmantojot dažas šī raksta saites. Šie īpašn...

    read more
    Iemīlēties šajā pelēkajā Shaker virtuvē Norfolkas draudzē

    Iemīlēties šajā pelēkajā Shaker virtuvē Norfolkas draudzē

    Mēs nopelnām komisiju par produktiem, kas iegādāti, izmantojot dažas šī raksta saites. Vienkāršs...

    read more