Pinterest otkriva najveće božićne trendove za 2018. godinu

instagram viewer
  • Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku.

  • Kako biste sa stilom proslavili najljepše doba godine, pogledajte koje su ideje za božićne dekoracije trenutno u trendu

    Iskopajte naš vilenjački šešir i pripremite kuhano vino jer Božić dolazi u grad! Ove godine proširite svečano veselje sa stilom uz najnovije božićne trendove. Od savjeta za uređenje stila do ideja za zabave, gdje je bolje tražiti najnovije trendove nego Pinterest? Tražilica je s nama podijelila svoje Božićne trendove 2018.

    Povezano: Napravite vlastite ukrase i darove s novom paletom božićnih zanata Aldi

    Ideje za božićne dekoracije na Pinterestu su iz godine u godinu porasle za 31 posto, što znači da smo uzbuđeni zbog toga više nego ikad! Od asimetričnih vijenaca do prikaza božićnih čestitki, postoji ideja ukrašavanja za sve dekore.

    Božićni trendovi na Pinterestu 2018

    1. Kreativne stolne salvete

    Božićni trendovi 2018

    Kredit za sliku: James Merrell

    Čini se da tražimo nove, jednostavne načine da učinimo utjecaj na Crimbo večeru. Salvete su neophodna stavka za oblačenje stola, ali često najmanje zanimljiva. Do sada - s pretraživanjima "kreativnih salveta za stol" povećalo se nevjerojatnih 540 posto iz godine u godinu.

    Od presavijanja u oblike božićnog drvca do dodavanja rustikalnih ukrasa, salvete imaju dekorativni trenutak. Od godina presavijanja salveta u labudove ovaj skromni dodatak za stol nije privukao takvu pozornost.

    2. Jelovnici s natpisima

    Više ne samo za vjenčanja, natpisi se koriste za izlaganje menija za večeru za sve prigode. Jelovnici s oglasnim pločama povećani su za 472 posto. Nije da ne znamo što je na jelovniku za božićnu večeru, ali svakako je lijep styling.

    Oglasne ploče lijep su završetak svečanih stolova za zabave - mislimo na NYE partyje!

    3. Asimetrični vijenci

    Božićni trendovi 2018

    Kredit za sliku: Simon Whitmore

    Vijenci za Božić, jedva ‘revolucionarni’ da citiram Đavo nosi Pradinu Amandu Priestly! No ove godine toliko voljeni vijenac ponovno se razmišlja.

    Poluodjeveni vijenac oličenje je trendova ove godine, a potraga za asimetričnim vijencima porasla je za 27 posto. Za Božić 2018., ako vaš vijenac nije asimetričan, ne prihvaćate u potpunosti trendove.

    4. Omotač poklona bez otpada

    Prije nego izađete i kupite sav papir - provjerite ovaj pametan način s predstavljanjem poklona! Furoshiki je japanska umjetnost pakiranja darova koja obuhvaća ekološki prihvatljiviji pristup.

    Koristeći tkaninu, a ne papir, pa tako i svečane salvete ili ostatke tkanine iz šivaćih projekata, ovaj oblik umjetnosti štedi ne samo papir-već i traku i upotrebu škara. To je vještina za savladavanje pa predlažemo gledanje demonstracijskih videa kako biste usavršili svoj oblog.

    5. Zasloni božićnih čestitki

    Božićni trendovi 2018

    Kredit za sliku: Simon Whitmore

    Zahvaljujući snazi ​​Washi trake, sve je moguće! Oblikujte svečane oblike pomoću sezonskih čestitki. Jednostavan, ali učinkovit način oblačenja zidova za proslavu Yuletide.

    6. Mramorne kuglice

    Popularnost svih stvari od mramora ne pokazuje znakove blijeđenja. Pojam za pretraživanje mramornih "ukrasa" porastao je za ogromnih 113 posto.

    7. Suknje za božićno drvce

    Božićni trendovi 2018

    Kredit za sliku: Tom Leighton

    Poznata i kao ogrlica za božićno drvce, suknja je ukrasni dodir koji skriva dno drvca. Bilo da je vaše lišće stvarno ili umjetno, suknja skriva sve ružne dijelove - poput plastične kante ili metalnih nogu. Prokipjelo je posljednjih nekoliko godina, ali s povećanjem od 381 posto, suknje će ove godine biti čak i veće.

    8. Upciklirani ukrasi

    U potrazi za ogromnih 325 posto, očito je Božić 2018. godina za izradu vlastitih ukrasa od recikliranih tkanina i materijala.

    9. Karte za mjesto listova

    Video tjedna

    Božićni trendovi 2018

    Kredit za sliku: Sussie Bell

    Jednostavno, ali elegantno. Korištenje lišća za oblačenje blagovaonskog stola izvrstan je način da svojoj shemi ukrašavanja dodate prirodu. Jednostavno odaberite list i upotrijebite metalne olovke i boje za prskanje kako biste dodali dašak svečanog sjaja.

    Povezano: Rustikalne ideje za božićno ukrašavanje koje će stvoriti toplu i ugodnu shemu

    Sretno svečano ukrašavanje svima i svima.

    *Pinterest je izračunao trendove koristeći globalne rezultate pretraživanja od rujna 2017. do rujna 2018. godine.

    click fraud protection
    Pribor za pribor za jelo Asda sirena koji oduševljava kupce

    Pribor za pribor za jelo Asda sirena koji oduševljava kupce

    Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku. Jeste li vidjeli prib...

    read more
    Preostala strana valuta mogla bi vam pomoći uštedjeti za Božić

    Preostala strana valuta mogla bi vam pomoći uštedjeti za Božić

    Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku. Novo istraživanje otk...

    read more
    Oxfam superstore jedno je mjesto za opremanje vašeg doma

    Oxfam superstore jedno je mjesto za opremanje vašeg doma

    Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku. Kupnja novog kućnog p...

    read more