Phil Spencer bira savjet agenta za nekretnine kako bi brzo prodao vaš dom

instagram viewer
  • Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku.

  • Ako ove godine želite staviti svoj dom na tržište, vjerojatno će vam trebati pomoć agenta za nekretnine. Međutim, prije nego što se odlučite za bilo kojeg starog agenta za nekretnine, Phil Spencer ima vrhunski savjet za odabir agenta za nekretnine koji morate čuti.

    Povezano: Phil Spencer objašnjava zašto stariji dom možda nije najbolji izbor za kupca koji prvi put kupuje

    Voditelj i stručnjak za nekretnine najpoznatiji po hostingu lokacije, lokacije, lokacije, također je suosnivač Move iQ-a. Redovito dijeli svoje najbolje savjete o nekretninama kako bi pomogao potencijalima prodavača a kupci dobivaju najbolju ponudu.

    U intervjuu s Express.co.uk, otkrio je svoje ključne savjete prodavačima pri odabiru agenta za nekretnine. Ako želite brzo prodati po povoljnoj cijeni, Phil Spencer je odabrao agent za nekretnine savjet bi vas trebao odvesti na pravi put.

    Phil Spencer bira napojnicu agenta za nekretnine

    'Kad prodajete svoj dom, od vitalnog je značaja odabrati agenta za nekretnine s kojim ćete rado raditi', kaže Phil Spencer. 'Izuzetno je važno tražiti nekoga tko je iskusan, entuzijastičan i od pomoći.'

    Phil Spencer bira savjet agenta za nekretnine 1

    Zasluge za sliku: Jeff Spicer/PA Archive/PA Images

    Međutim, stručnjak upozorava da se ne bira agent za nekretnine koji predlaže najveću traženu cijenu. Upozorava da bi, iako bi visoka vrijednost mogla zvučati privlačno, nekretnina mogla biti otežana za prodaju.

    'Često vidim nekretnine koje se ne prodaju jednostavno zato što je tražena cijena od samog početka bila previsoka. To odbija kupce ', savjetuje Phil Spencer.

    'Kako vrijeme prolazi, kuća se ne prodaje i kupci pretpostavimo da postoji problem s nekretninom. U tim se slučajevima kuća prodaje po nižoj cijeni nego da je bila prvotno realno određena. '

    Phil Spencer bira napojnicu agenta za nekretnine

    Kredit za sliku: Colin Poole

    Izbjegnite da upadnete u ovu zamku tražeći oko sebe procjene. To će vam pomoći da procijenite koja je realna tražena cijena koja bi mogla pomoći vašem domu da se brže proda.

    'Od vitalnog je značaja da od agenata dobijete barem tri zasebne procjene tražene cijene prije nego što odaberete jednu', kaže Phil Spencer.

    Phil Spencer bira napojnicu agenta za nekretnine

    Kredit za sliku: Colin Poole

    Video tjedna

    'Poznato je da su neki agenti citirali visoku početnu traženu cijenu kako bi dobili vaš posao, ali tada će vas potaknuti da počnete snižavati cijenu ubrzo nakon što se prijavite ”, objašnjava nekretnina guru.

    Ako sumnjate u traženu cijenu, potencijalna nekretnina vas je citirala. Možda zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Phil kaže da uvijek idi sa svojim instinktom.

    Povezano: Phil Spencer kaže da biste ovo trebali učiniti ako želite kupiti kuću do 25

    'Važno je da vjerujete svojim instinktima', objašnjava Phil. 'Pogledajte za što su se prodale druge slične nekretnine na tom području.'

    click fraud protection
    Unutar gradske kuće Shrewsbury ispunjene šarmom razdoblja

    Unutar gradske kuće Shrewsbury ispunjene šarmom razdoblja

    Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku. Ova zadivljujuća grad...

    read more
    Kelly Hoppen dijeli svoje jesenske tajne stila za sezonsko osvježenje

    Kelly Hoppen dijeli svoje jesenske tajne stila za sezonsko osvježenje

    Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku. Kelly Hoppen upravo j...

    read more
    Najviše prikvačeni kreveti na Pinterestu

    Najviše prikvačeni kreveti na Pinterestu

    Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene putem nekih veza u ovom članku. Krevet je vjerojatno ...

    read more