Valtavien lasipintojen ansiosta tämä ainutlaatuinen koti on todella valoisa

instagram viewer
  • Ansaitsemme palkkion tuotteista, jotka on ostettu joidenkin tämän artikkelin linkkien kautta.

  • Rakastamme ainutlaatuisen nykyaikaisen kodin löytämistä, ja tämä arkkitehtonisesti suunniteltu kiinteistö osuu maaliin. Valtavilla lasitiloilla ja liukuovet kaikilta puolilta ympäröivän Buckinghamshiren maaseudun valo ja näkymät ovat keskeisessä asemassa.

    Neljän makuuhuoneen omakotitalo aloitti elämän varmasti aivan eri tavalla. Kuten monet ammattiarkkitehdit, Spencer ja Emma Guy heillä oli tavoitteita rakentaa oma koti.

    "Buckinghamshiren juoni, joka merkitsi kaikki laatikot, syntyi, joten ryhdyimme siihen", Spencer muistelee. "Ja sitten kaikki loksahti paikoilleen melko nopeasti."

    Tontti oli osa suurta maatalouskompleksia, josta oli näkymät Chiltern Hillsille. Se oli massa nokkosia ja sipuleita, ja paikalla oli hylätty navetta, mutta suunnittelulupa viiden makuuhuoneen talo oli paikallaan. "Tämä suunnittelu ei ollut meidän makuun, mutta olimme varmoja siitä, että voimme muuttaa asioita ja rakentaa haluamamme talon", Spencer sanoo.

    Ulkopuoli

    Ulkopuoli modernia puuta ja lasia, uima-allas

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    He visualisoivat leikatun, nykyaikaisen kodin, joka on rakennettu asianmukaisesti paikallisista punatiilistä ja mustaksi petsatusta puusta. ulkoverhoilu tyypillistä läheisille maatalousrakennuksille.

    Talo sisältäisi lasia joka puolelta, yhdistäen sen ulkotiloihin ja luoden erilaisia ​​näkymiä sisätilojen ympärille. "Olimme kiinnostuneita avarasta pohjaratkaisusta, mutta huoneet voitiin sulkea joustavasti, jotta se olisi mukavampaa talvella", Spencer sanoo.

    Asettelu

    Kaksinkertainen eteinen, jossa toimistot ja parvi

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Talo koostuu kahdesta pitkänomaisesta rakenteesta, joista toinen istuu kulmassa toiseen nähden, ikään kuin niiden väliin olisi työnnetty kiila. Keskellä kaksinkertainen sisäänkäynti ideoita käytävälle asettaa sävyn lasin takaseinällä, josta on näkymät puutarhaan, uimalammeen ja sen takana olevaan vehreyteen.

    Pystysuorat linjat ja utilitaariset viimeistelyt, mukaan lukien tiilimuuraus, valkoiseksi kalettu kuusi, tammi ja betoni, toistuvat kauttaaltaan yhdistäen eri vyöhykkeitä. "Suunnittelu itsessään on melko suoraviivaista, koska meillä ei ollut rajatonta budjettia", Spencer sanoo.

    "Pidämme skandinaavisesta, vuosisadan puolivälin tunnelmasta, mutta suurin osa sisustuksen kiinnostavuudesta tulee itse arkkitehtuurista, ei sisustamisesta. Halusimme kuitenkin, että se tuntuu kodikkaalta, joten meillä on paljon taidetta, joitain perinnöllisiä huonekaluja ja henkilökohtaisia ​​asioita ympärillämme.

    Käytävä

    Liukuovet käytävällä, josta on näkymät puutarhaan ja uima-altaalle

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Pystyrakenteet korostavat tässä korkeutta. Sali on avoin pienelle rentoutumispaikalle, joka sopii erinomaisesti maisemien katseluun puutarha ideoita. "Halusimme sisustuksen tuntuvan sarjalta terasseja", Spencer sanoo.

    Sekoitus tiiltä, ​​lasia ja puutavaraa luo wow-tekijän. "Kiinnostus taloomme tulee pikemminkin itse arkkitehtuurista kuin sisustuksesta."

    Olohuone

    Olohuone, jossa vähän säilytystilaa ja kuvaikkuna

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Suuri olohuone esittelee epätavallisen matalaa ja pitkää kuvaikkunaa oli näppärä suunnittelupäätös.

    Keittiö

    Valkoinen keittiökeittiö, jossa tiiliseinä ja puinen katto

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Perheystävällinen keittiö-ruokailutila on käytävän toisella puolella olohuoneeseen. Valmiit yksiköt on räätälöity laadukkailla pinnoilla.

    Ruokailutila

    Rakenteeltaan avoin oleskelu- ja ruokailutila liukuovilla

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Täällä ja koko talossa puupaneelit katossa tuovat kaunista lämpöä avoimiin, valoisiin huoneisiin.

    Päämakuuhuone

    Viikon Video

    Päämakuuhuone leposohvalla ja parvekkeella

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Yksinkertaiset puiset portaat johtavat neljään makuuhuoneeseen. Mestarissa näet kauniin katetun parvekkeen, joka on käytettävissä ympäri vuoden.

    Huoneessa on oma kylpyhuone

    Oma kylpyhuone, jossa on suuri peili pesualtaan yläpuolella

    Kuvan luotto: Future PLC/Colin Poole

    Jopa kylpyhuone ideoita hyödyntää valoa. Mittatilaustyönä valmistetut kulmikkaat peilikaapit lisäävät valoa ja tyyliä täällä.

    Nauti maalaistyylisestä tunnelmasta tässä 400 vuotta vanhassa muunnetussa viljamyllyssä Cotswoldsissa

    Nauti maalaistyylisestä tunnelmasta tässä 400 vuotta vanhassa muunnetussa viljamyllyssä Cotswoldsissa

    Ansaitsemme palkkion tuotteista, jotka on ostettu joidenkin tämän artikkelin linkkien kautta. Se...

    read more
    Tutustu tähän lumoavaan puurunkoiseen uudisrakennukseen Surreyn suojelualueella

    Tutustu tähän lumoavaan puurunkoiseen uudisrakennukseen Surreyn suojelualueella

    Ansaitsemme palkkion tuotteista, jotka on ostettu joidenkin tämän artikkelin linkkien kautta. Tä...

    read more
    Tutustu tähän raikkaaseen ja ilmavaan Grade II -luettelossa olevaan 1500-luvun mökkiin Suffolkissa

    Tutustu tähän raikkaaseen ja ilmavaan Grade II -luettelossa olevaan 1500-luvun mökkiin Suffolkissa

    Ansaitsemme palkkion tuotteista, jotka on ostettu joidenkin tämän artikkelin linkkien kautta. Tä...

    read more