De bedste tæpper-9 trendy stilarter til din stue eller soveværelse

instagram viewer
  • Handle ind
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Tæpper er det ultimative tilbehør i din indretning. De er ikke kun det perfekte udgangspunkt for et farveskema, men de kan også være den perfekte prikken over i’et. De bedste tæpper derude (og med bedste mener vi de mest stilfulde) har evnen til at tilføje øjeblikkelig hygge til ethvert rum. Efterår, vinter, sommer eller forår. Faktisk er køb af et nyt tæppe en overkommelig måde at opgradere en træt designplan på. Nævnte vi, at tæpper også gør det let at zonere et åbent opholdsrum?

    Besøg vores ideer til stuen side for mere inspiration

    Vi har søgt i butikkerne efter nogle af denne sæsons bedste tæpper, fra trendy Berber-tæpper til troværdige Argos-tæpper og sofistikerede stilarter. Hvor skal du placere dit nye tæppe? Hvis du ikke allerede har en plads i tankerne, anbefaler vi, at du ruller dit nye tæppe ud i en stue, placerer det i dit soveværelse eller på dit entrégulv for at hilse på gæster.

    Et stort tæppe er ofte den bedste måde at gå i en

    stue, men du skal placere det rigtigt. Pop dit tæppe på gulvet ved din sofa og lænestole, forben på tæppet og bagben af ​​- for at skabe en hyggelig, men sofistikeret følelse.

    Ejer en soveværelse tæppe vil gøre kolde morgener lidt mere behagelige. Vælg mindre tæpper på hver side af din seng eller noget at sidde lidt under din seng - efterlad omkring en halv meter tæppe ved foden og siderne - for at skabe en illusion om mere plads. Alternativt fungerer løbertæpper godt for enden af ​​senge for at fylde det akavede tomme rum. Især hvis du har trægulve.

    Det er ret vigtigt at placere et tæppe inde i din gang, mest fordi dette er det værelse, som gæsterne vil se ved deres ankomst. Gå efter en løberstil, hvis du er stram på pladsen, bare sørg for, at den er skridsikker-og at den let kan rengøres, hvis mudrede sko træder på den.

    Hvad venter du på? Vores redigering af de bedste tæpper-som alle er bandtendenser til SS21-er lige nedenfor. Giv dit rum et nyt udseende eller en enkel opfriskning ved at rulle et helt nyt tæppe ud.


    De bedste tæpper til denne sæson

    1. La Redoutes Afaw Berber-stil tæppe

    La Redoute Afaw Berber-stil tæppe

    Billedkredit: La Redoute

    Du har muligvis opdaget dette Berber -tæppe på dit Instagram -feed et par gange (i dag). Det er super populært og med god grund, faktisk har det endda sin egen Instagram -konto (@the_la_redoute_rug). Dette kraftigt teksturerede tæppe er inspireret af traditionel vævning og spiller så stor en baggrund for ethvert rum, der leder efter karakter. Berber tæpper - eller Beni Ourain tæpper for at give dem deres præcise navn - har været populære i årevis, og denne tendens ser ikke ud til at gå nogen steder. Deres neutrale toner fungerer med ethvert farveskema, og deres overdådige bunke gør dem vidunderligt luksuriøse under fødderne. Det uregelmæssige diamantmønster på dette håndtuftede tæppe øger kun sin charme. Vælg mellem et hvidt og sort tæppe eller en brun og råhvid mulighed. Dette tæppe findes i flere størrelser, herunder en løberversion til en gang - eller et meget trangt rum.

    Køb nu: La Redoute Afaw Berber-stil tæppe, fra £ 95, La Redoute

    2. Dunelm’s Pebble uldtæppe

    Dunelm's Pebble Uldtæppe i gråt på stuegulvet med lænestol, reol og sidebord

    Billedkredit: Dunelm

    Dette enkle, men fantastiske tæppe er tykt og struktureret for at tilføje lidt dybde til din stue eller soveværelse. Den fås i en stilfuld grå farve, der matcher resten af ​​din boligindretning - og til at blande sig ind - mens du i alt kan vælge mellem 8 størrelser. Det, vi elsker mest ved dette tæppe, er, at det kan passe ind i stort set enhver indretning, uanset om det er boho, moderne eller endda moderne. Alsidig! Det er også lavet af uld af dygtige håndværkere, og det føles dejligt blødt. Vi siger at gøre brug af det i et soveværelse, da dette er et område med lav trafik (i forhold til en stue), plus det vil give en hyggelig platform for dine fødder først om morgenen. Hvad skal man ikke elske?

    Køb nu: Dunelm Pebble Uldtæppe, fra £ 49, Dunelm

    3. Home Essentials Artisan Rug

    Home Essentials Håndværkertæppe på trægulv med sideborde og plante af træ

    Billedkredit: Home Essentials

    Det trendy og hyggelige Artisan Rug er også et godt køb, hvilket betyder, at det krydser alle vores kasser. Vælg mellem 3 størrelser, og placer det i midten af ​​et værelse - måske ved siden af ​​din sofa, med dit sofabord på toppen. Alternativt ville det være en dejlig tilføjelse til et soveværelse takket være dets overdådige natur og hyggelige stemning. Dette Home Essentials-tæppe er endda tuftet med 100% mikro-polyestergarn, og for os er det et godt køb, hvis du leder efter noget stilfuldt, men du har et budget.

    Køb nu: Home Essentials Artisan Rug, fra £ 89, Home Essentials

    3. John Lewis & Partners Almindeligt let plejetæppe

    John Lewis & Partners Plain Easy Care -tæppe i elfenbenfarve på gulvet med metal- og træbord på toppen

    Billedkredit: John Lewis & Partners

    Dette almindelige tæppe er en del af John Lewis 'ANYDAY -serie og skal gøre arbejdet med at blødgøre trægulve, og det kommer i gråt, elfenben, fjord, sennep, marineblå og stål. Perfekt til at tilføje karakter eller sprøjte farve ind i et værelse, et almindeligt tæppe er fantastisk, da det lader andre udsagnsfunktioner i din stue skinne. For eksempel en fløjlsofa, nogle fantastiske vægmalerier eller et stort husplante. John Lewis & Partners 'Easy Care -tæppe er også alsidig, så du kan flytte det rundt i dit hjem, fra et værelse til et andet, for en hurtig og enkel opdatering.

    Køb nu: John Lewis & Partners Plain Easy Care Rug, fra £ 100, John Lewis

    4. H&M tæppe i regnbue

    H&M tæppe i regnbue

    Billedkredit: H&M

    Dette 100% bomuld H&M tæppe er perfekt til en vuggestue - eller til at rulle ud på dit soveværelsesgulv. Det kan prale af et regnbuemønster på hver side, i en blød bunke, plus det er kvastet i hver ende. Creme i farve og ubesværet subtil, vi elsker det. Det er også en stjæle til kun £ 34,99. Den fås i en størrelse - 90 cm x 130 cm

    Køb nu: H&M Rainbow bomuldstæppe, £ 34,99, H&M

    5. Dunelm Carina Berber tæppe

    Dunelm Carina Berber -tæppe i mørk stue med grå sofa og sidebord i rotting

    Billedkredit: Dunelm

    Dunelms Carina Berber -tæppe er en anden af ​​vores favoritter. Hvorfor? Det er et Berber -tæppe, der også er kvastet, plus det kommer i mørkegrå eller lys elfenbenfarve. Vi siger at vælge den mørkere grå nuance og placere den inde i en lys stue for god balance. Det er dejligt og lurvet, mens det stadig lykkes at være holdbart, så du kan helt sikkert placere dette i et område med høj trafik. Vælg mellem 4 størrelser, og brug dette tæppe til en efterårsopfriskning.

    Køb nu: Dunelm Carina Berber Rug, fra £ 29, Dunelm

    6. Argos Home Flump Shaggy vævet tæppe

    Argos Home Flump Shaggy Woven Rug under grå lænestol

    Billedkredit: Argos

    Et fåreskindstæppe, der er faux og fluffy? Vi tager to, tak! En til hver side af en seng. Disse mindre tæpper fås i creme, lyserød eller grå, og de er det perfekte budgetvenlige forbrug for at tilføje noget hyggeligt til en teeny plads. Du kan endda bruge en under en lænestol som vist på billedet ovenfor, så dine fødder har et blødt sted at røre ved at sparke tilbage med dit yndlings Netflix -show eller en ny bog. Det er værd at købe et par stykker, det er helt sikkert.

    Køb nu: Argos Home Flump Shaggy Woven Rug, £ 15, Argos

    7. MADE.com Lafant håndtuftet uldtæppe

    MADE.com Lafant håndtuftet uldtæppe placeret i stuen med hvid sofa, gulvlampe, plante

    Billedkredit: Lavet

    Vi elsker MADE.com sofaer og møbler, og deres tæppevalg er også mere end imponerende. Det dristige Lafant Håndtuftede Uldtæppe burde udtale sig, ikke bare takket være den store størrelse, men også på grund af dets abstrakte mønster. Den fås i en række farver, der kan blandes med dit interiør, plus den har en håndtuftet uldfinish. Invester i det bedste, og det vil vare i årevis i dit hjem.

    Køb nu: MADE.com Lafant håndtuftet uldtæppe, 349 kr., Fremstillet

    8. Home Essentials Outland tæppe

    Home Essentials Outland Rug på trægulv

    Billedkredit: Home Essentials

    Home Essentials ’Outland -tæppe skriger efterår til os. Med et unikt mønster, der bruger farverne grøn, blå, gul og rust, har den endda en kort, men tyk kvastet kant. Det ligner, at det ville være super blødt på dine fødder, mens der er den ekstra bonus, at det ikke (endnu) er super populært, så det er helt sikkert unikt. Det, vi prøver at sige, er, at du ikke kommer til din makkers hus og ser den samme i deres stue. Det er perfekt til at pifte et værelse op til efteråret, uanset om det er et ekstra soveværelse, stue eller soveværelse.

    Køb nu: Home Essentials Outland Rug, fra £ 29.40, Home Essentials

    9. La Redoute So’Home håndskåret sekskant tæppe

    La Redoute So'Home håndskåret sekskant tæppe

    Billedkredit: La Redoute

    Elegansen i dette La Redoute -tæppe får det til at ligne, at det skal koste det dobbelte af sin pris, mens dets 3D -effekt skal få dit værelse til at se lidt større ud. Det er håndskåret med et sekskantet design og kan prale af en tyk, men alligevel shaggy (og tydeligvis blød) bunke. Vælg mellem flere farver end grå, for hvis du vil tilføje lidt farve til dine gulve, ellers udgør det et strålende omdrejningspunkt inde i et værelse. Kort sagt: det er anderledes, og vi elsker det.

    Køb nu: La Redoute So’Home Håndskåret sekskanttæppe, fra £ 119, La Redoute


    Hvor kan man købe et nyt tæppe?

    Hvis du stadig ikke har fundet et tæppe, der passer til din boligindretning, skal du ikke lede længere end disse populære tæppeforhandlere herunder. Klik igennem for at gennemse deres tæppevalg nu.

    • Butik Dunelm tæpper
    • Butik Tæppesælgeren tæpper
    • Butik Wayfair tæpper
    • Butik MADE.com tæpper
    • Butik Argos tæpper
    • Butik Home Essentials tæpper
    • Butik John Lewis tæpper
    • Butik Området tæpper
    • Butik La Redoute tæpper
    • Butik H&M tæpper
    • Butik IKEA tæpper
    • Butik Rug Company tæpper
    • Butik Næste tæpper
    click fraud protection
    Oplev den botaniske trend med Sainsbury's

    Oplev den botaniske trend med Sainsbury's

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Giv dit hjem det gr...

    read more
    Sainsbury's Neutrals hjemmekollektion

    Sainsbury's Neutrals hjemmekollektion

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Ønsker du at opdate...

    read more
    Rengør dit hjem til jul med Roomba

    Rengør dit hjem til jul med Roomba

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Lad i år robotstøvs...

    read more