Dette arkitekttegnede Warwickshire-hus har lyst til et haverum

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Gemt væk i det smukke Warwickshire -landskab finder du den smukke landsby Lapworth, omgivet af fantastisk landskab og endeløse vandreture. Som om det ikke lyder idyllisk nok, er det også rammen om Tuckenhay - et moderne, spredt familiehjem, der er nyt på markedet.

    Tuckenhay er designet af MRT Architects, et lokalt studie i Stratford-upon-Avon, og er et imponerende hus med seks soveværelser med en af ​​de drømmende udvidelser af haverum, vi har set i et stykke tid. Hvis du leder efter inspiration til en orangeri eller konservatoriet ideer, så skulle du tage et kig på dette hus først.

    Tuckenhay udvendigt

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Åbn portene og tag dig ned ad den fejende indkørsel med anlagte græsplæner til hver side og moderne glas- og egetræsdør til fronten. Kig til højre, og du finder bare garagen i tredobbelt bredde-perfekt til dem med mere end en bil.

    Køkken

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Vi tager dig først ind i køkkenet, da det normalt er det største familieværelse, men dette er et køkken med en forskel. Det er en del af et meget større rum, som burde give dig noget

    åbent køkken ideer, som vi viser dig om et sekund.

    Lad os dog for nu værdsætte det traditionelle kabinet i Shaker-stil, midterø i ahorn, granitbordplader og AGA, pænt indrettet i en alkove med flisebelagt stænk.

    Du finder også andre integrerede apparater, herunder en elektrisk dobbeltovn og masser af opbevaring.

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Når man kigger over øen, kan man se, at der er et lille spisested ved siden af. For mere formelle måltider er der også en separat spisestue.

    Først vil vi dog vise dig, hvad der er til højre for køkkenet og spisebordet, da det er ret specielt ...

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Dette boligareal giver store stemninger i laden-stil og er en del af det samme åbent rum. Den har en forbedret central gavl, der skaber et lys i to etager, sammen med 180-graders udsigt over de frodige haver.

    Vi må indrømme, at dette er vores yndlingsdel af huset, da det bare er så alsidigt. Uanset om det er et sted at nyde en morgenkaffe, et solrigt frokoststed eller et hvilested med et glas vin i slutningen af ​​dagen. Vi satser på, at du kan se et væld af dyreliv i den have.

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Kig til den anden side af det rum, og du kan se, hvor hyggeligt det også kan være i vintermånederne, med en væg med stablet træstammer og en slank indbygget brand.

    Vi skal påpege, at dette ikke er det eneste boligareal - der er også separate modtagelseslokaler - men dette er langt vores favorit.

    Gang

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Vi viser dig ikke ofte gangene i de hjem, vi har, men når det er noget lidt anderledes, synes vi, at det fortjener en omtale. Denne smukke glas- og egetrappe afspejler ikke kun åbenheden og lyset i hjemmet som helhed, men fungerer også med egetræsdørene overalt.

    Soveværelse

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Ovenpå finder du seks soveværelser, hvor skibsføreren kører i længden af ​​huset og inkluderer et stort, indrettet omklædningsrum og en-suite. Vi elsker den bløde palet af andeæg-blå og hvid i dette rum og noterer de lange vedhængslamper, der sidder på hver side af sengen i stedet for lamper.

    Badeværelse

    Billedkredit: MrandMrsClarke

    Ugens video

    Som med resten af ​​huset, de fem badeværelser - ja, du hørte os rigtigt! -er rene, moderne og veldesignede.

    Nu er det ikke et billigt køb for £ 2.200.000, men du får en enorm plads til dine penge, og det er helt fantastisk. Se resten af ​​huset og flere af værelserne på MrandMrsClarke.com.

    Hvad er din yndlingsdel af dette hus?

    click fraud protection
    Yankee Candle Halloween -serien er her - med en ny duft

    Yankee Candle Halloween -serien er her - med en ny duft

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Trick dig frem til ...

    read more
    Ringer alle Vicar of Dibley fans! Dibley Manor er til salg

    Ringer alle Vicar of Dibley fans! Dibley Manor er til salg

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Dibley Manor fra de...

    read more
    Hvor du skal bo baseret på din dekorationsstil - resultaterne er i!

    Hvor du skal bo baseret på din dekorationsstil - resultaterne er i!

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Hvis du kan lide mø...

    read more