Og du troede, at ejendomspriserne i Storbritannien var ude af kontrol... Amerikas dyreste hjem er opført til £ 125 mio. (Men prisen inkluderer to øer)

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Copper Beech Farm ligger midt på 50 hektar jord i eksklusive Greenwich, Connecticut, men selvom udsigterne unægtelig er ude af denne verden, kan det gøre med lidt opdatering ...

    I Storbritannien er vi vant til at stige ejendomspriser: kun i sidste uge rapporterede vi om Zoopla's Ejendomsrigliste, som afslørede, at Londons Kensington Palace Gardens er Storbritanniens dyreste gade med en gennemsnitlig bolig, der koster 38 millioner pund i øjnene.

    Men lad os se det i øjnene, alt hvad vi kan gøre, kan Amerika normalt gøre det bedre. Og større også.

    Indtast Copper Beech Farm i Greenwich, Connecticut. En spredt ejendom med 12 soveværelser beliggende i 50 hektar frodige haver med uforstyrret udsigt over Long Island Sound. Åh ja, det følger også med to øer et stenkast væk (tja, nogle gange har vi alle brug for noget 'mig' tid).

    Dette storslåede hjem bliver udråbt til Amerikas dyreste ejendom, men i betragtning af dets høje pris er det ikke overraskende, at potentielle købere har ikke ligefrem stået i kø rundt om… er… omhyggeligt velplejede græsplæner (plejet af en gartner fra New York Botanical Gardens nr. mindre).

    ******

    Så i et forsøg på at få festen startet, ejendomsmæglere David Ogilvy & Associates har frigivet nogle flere billeder af ejendommen, der i øjeblikket ejes af tømmerbaron John M Rudey.

    Men selvom grunden og omgivelserne i huset unægtelig er imponerende, er interiøret (mens det er helt behageligt) ikke ligefrem Candy Brothers værdigt. Træpanelvægge har bestemt en plads i det moderne hjem, men nogle gange kan du have for meget af det gode. Vi gætter på, at hr. Rudey kan lide træ. En masse.

    Huset i tre etager blev oprindeligt bygget i 1896 og var engang ejet af Harriet Lauder Greenway, hvis far hjalp Andrew Carnegie med at oprette US Steel.

    Når en fremtidig ejer når slutningen af ​​den 1.800 meter lange indkørsel, vil de blive mødt af 12 soveværelser, ni badeværelser og mere end 1.400 kvm boligareal.

    De har også en opvarmet pool på 25 meter samt en vinkælder, tennisbaner og udsigtspagode.

    Ugens video

    Greenwich har længe været et tilflugtssted for superrige Manhattan-borgere, der ønsker at finde et passende udløb for at vise deres store formuer frem. I 1920'erne blev den rost som "den rigeste by pr. Indbygger i verden", men er faldet på hårde tider siden sent siden recessionen og ejendomsstyrtet i 2008.

    Lad os håbe, for hr. Rudeys skyld, at herlighedsdagene er tilbage for at blive ...

    Elskede dette? Se alle de nyeste underholdnings- og ejendomshistorier på vores nyhedskanal, eller følg os videre Facebook og Twitter.

    click fraud protection
    Joules lancerer et nyt sofaserie til DFS

    Joules lancerer et nyt sofaserie til DFS

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Vi elsker simpelthe...

    read more
    Det billigste hus i Storbritannien - sandsynligvis - sælges for £ 1

    Det billigste hus i Storbritannien - sandsynligvis - sælges for £ 1

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Men du bliver nødt ...

    read more
    Hvad gør en dårlig husgæst? Vi afslører vores gæsters irriterende vaner

    Hvad gør en dårlig husgæst? Vi afslører vores gæsters irriterende vaner

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Ny forskning har vi...

    read more