Dette er det smukkeste 'træhus', vi nogensinde har set

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Du kan tilbringe en nat i det ...

    Bygget på en kran i Bristol havn, er dette teknisk set ikke et 'træhus', men vi er villige til at lade det glide i betragtning af hvor smuk en skabelse det er ...

    Træhuset er resultatet af et samarbejde mellem B&Q og oplevelsesrige glampingeksperter Canopy & Stars. De har ændret dette lille plads ind i en unik himmelhøj oase, hvor gæsterne kan flygte fra det travle byliv og føle sig tættere på naturen.

    Træhus

    Højt over havnen er designet følsomt over for dets industrielle omgivelser, mens det tager inspiration fra den naturlige verden. Industrielle materialer er gift med naturlige teksturer for at skabe et innovativt og stilfuldt tilbagetog.

    Inde er et grønt paradis med smukke planter i smukke plantemaskiner og makrame plantebøjler. Træhuset kunne næsten beskrives som en kæmpe hængende kurv!

    Vil du have mere inspiration? Læs: Kreative måder at vise dine planter indendørs

    Træhus

    Designerne ønskede at skabe en sanseoplevelse, hvor en række teksturer, farver, planter, lugte og lyde fungerer sammen sammen med arkitekturen og indretningen for at fremkalde den følelse af ro, som du normalt får, når du er omgivet af natur.

    Træhus

    'Vi startede med en' nature-first 'tilgang til materialer og farvepalet, stærkt inspireret af det engelske landskab, hvor mineraler og træ spiller centrale designroller. Funktioner inkluderer en væg beklædt med tværsnit fra en gren og en bøjle fremstillet af et faldet stykke af et træ, siger Tom Dixon, administrerende direktør hos Canopy & Stars.

    Træhus

    »Vi har brugt genbrugsmaterialer hele vejen igennem, f.eks. En vej med opbrugte paller og en genvundet Belfast -vask. Vi har også skabt skræddersyede stykker som et brusehoved i galvaniseret stål, en blikvask monteret på en træstamme og et 'levende maleri' af den lokale kunstner Anthony Garrett. '

    Læs mere: Upcycling ideer og projekter

    Træhus

    Ugens video

    Stilfulde møbler, tekstiler og keramik fra Anthropologie forbedrer rummet og skaber det ultimative smarte fristed. Vi vil meget gerne gentage dette look i vores hjem!

    Træhus

    Føler du dig inspireret? Tjek nogle af quirkiest airbnb ejendomme

    Træhuset er tilgængeligt for overnatninger indtil slutningen af ​​september 2017. For at besøge skal du registrere dig for en afstemning, der holder åbent til 3. juli.

    Vi ses der!

    Billedkreditter: Iris Thorsteinsdottir

    click fraud protection
    Forureningsrabat kan hjælpe dig med at spare penge på et hjem i bymidten

    Forureningsrabat kan hjælpe dig med at spare penge på et hjem i bymidten

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Hvis du overvejer a...

    read more
    Planlæg den perfekte picnic med denne nautiske smarte samling

    Planlæg den perfekte picnic med denne nautiske smarte samling

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Den nye er inspirer...

    read more
    Blå og kobber køkkentilbehør

    Blå og kobber køkkentilbehør

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Kobber nuancer har ...

    read more