Currys Black Friday -tilbud 2020 - kontanter med utrolige besparelser på køkkenmaskiner, fjernsyn, højttalere og mere

instagram viewer
  • Black Friday
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Vi ved alle, hvor vanvittige rabatterne kan blive på Black Friday, så vi holder styr på alle The Currys Black Friday -tilbud for 2020 på et praktisk sted. Vi opdaterer regelmæssigt denne side med alle de allerbedste tilbud fra Storbritanniens elektriske detailhandel Mekka, så du får kun de bedste tilbud på vaskemaskiner, smarte højttalere og mere.

    Currys er kendt for at være en pålidelig, overkommelig og praktisk one-stop-shop til alle dine elektroniske behov. Uanset om det er et helt nyt tv eller højttaler, en dræberkedel eller en fantastisk mikrobølgeovn, kan du satse på, at du finder en aftale, der passer til dig. Plus, på nogle af dets varer, giver Currys en prismatchgaranti på den, så du ved, at du ikke bliver slået på pris andre steder. Så pas på de tilbud.

    Relaterede: Black Friday -tilbud 2020 - alt det salg og den information, du har brug for om møbler, husholdningsapparater, tilbehør og teknologi

    Siden coronavirus -pandemien har Currys investeret enormt i sin online -infrastruktur, hvilket hjælper med at få dine tilbud hurtigere og sikrere til dig. Det betyder, at du kan snappe en højttaler op eller hurtigt købe et nyt vakuum hvor som helst og få den bekvemt leveret til dig.

    Og nu får du alt det ovenstående, men med en kæmpe Black Friday -rabat! Lad os se, hvad det er i vente for dig super-sparere denne Black Friday.


    Bedste Black Friday Currys -tilbud 2020 - hurtige links

    • Currys tv -tilbud: Spar hele 300 £ på dette Hisense 4K Smart TV!
    • Currys mikroovn tilbud: Det er over 50% rabat, tag denne Kenwood mikrobølgeovn til kun 79,99 £
    • Currys vakuum tilbud: En kæmpe £ 170 rabat på dette Shark poseløse vakuum, nu ned til £ 199
    • Currys køkken tilbud: Kaffe med et enkelt tryk! £ 150 rabat på denne Breville, nu kun £ 149!
    • Currys apparat handler: Denne stilfulde Kenwood køleskab fryser er £ 120 rabat, nu £ 329

    Currys Black Friday -tv -tilbud


    LG 43UN80006LC 43 ″ Smart 4K Ultra HD TV: var 449 £, nu 379 £
    Med £ 100 rabat får du et suverænt Ultra HD -tv, der leveres med et fantastisk LED -display. Det inkluderer også Active HDR -teknologi, som LG hævder at remaster alle scener i en film, så du kan se den som filmskaberne havde til hensigt.

    Se tilbud


    Samsung UE43TU7100KXXU 43 ″ Smart 4K Ultra HD TV: var £ 379, nu £ 319
    Denne 43-tommer 4K-telefon har en HDR-skærm, der giver rene farver, skarp kontrast og strålende lysstyrke. Den er forudindlæst med alle dine yndlingsapps, f.eks. Netflix, Apple TV og Disney +, hvilket betyder, at du aldrig kommer til at hoppe længe.

    Se tilbud


    Hisense 65U7QFTUK 65 ″ Smart 4K Ultra HD HDR QLED TV: var 999 £, nu 699 £
    Snap denne 65-tommer koloss fra Hisense. Med 200 pund barberet af sin pris, giver QLED -skærmen over en milliard farver til dette tv, som vil fange hver nuance af rødt, hvidt og grønt under julefilmmaraton.

    Se tilbud


    Currys Black Friday mikrobølge tilbud


    Kenwood K25MSS11 solo mikrobølgeovn: var £ 170, nu £ 79,99
    K25MSS11 kan prale af en 25-liters kapacitet og har en maksimal mikrobølgeeffekt på 900W. Fremskynde tilberedningsprocessen er Kenwoods 11 præcise effektniveauer, så du kan tilberede, hvad du har brug for. Med 50 £ i rabat er dette en absolut handel.

    Se tilbud

    Samsung MS23K3515AS Solo Mikrobølgeovn: var £ 149, nu £ 79
    Hvis du ikke vil vente med at optø din middag eller dine julepuddinger (vi har alle været der), har denne Samsung -mikrobølgeovn en Quick Defrost -funktion. Du skal blot indtaste varens vægt, og din mad vil blive optøet i overensstemmelse hermed.
    Desuden er rengøring af denne mikrobølgeovn med en emalje-belagt indretning en leg.

    Se tilbud

    Russel Hobbs RHM2093B Compact Solo Mikrobølgeovn: var £ 69,99, nu £ 49,99
    Denne kompakte mikrobølgeovn med en højde på 208 mm, en bredde på 306 mm og en diameter på 306 mm betyder, at den passer til ethvert køkken. Det er også stilfuldt med et klassisk sort design og slank skinnende dør. Denne komfur på 800 watt med fem effektniveauer tilbereder, optøer eller genopvarmer ethvert måltid til perfektion.

    Se tilbud


    Currys Black Friday vakuum tilbud


    Dyson Cyclone V10 Total Clean trådløs støvsuger: var £ 479, nu £ 429
    Med en 60-minutters driftstid vil denne Dyson garanteret give dit hjem en ren rengøring på bare en opladning. V10 har 'fadefri' kraft, hvilket oversættes til at være i stand til at rengøre gulve i dit hjem med tillid, uanset hvilke overflader den arbejder på.

    Se tilbud


    Shark DuoClean AZ910UKT Stående støvsuger: var £ 369, nu £ 199
    Dette vakuum anbefales stærkt af Currys ’eksperter. Og med £ 170 rabat er det let at se hvorfor! Sig farvel til hår, der ikke løsner sig (dine eller dine kæledyr) fra børsterullen med dens Anti Hair wrap -teknologi. Perfekt til allergikere, denne vakuum leveres også med LED -forlygter og et praktisk kæledyrsværktøj, der fjerner hår fra sofaer og trapper.

    Se tilbud


    Dyson V11 absolut trådløs støvsuger, var £ 599, nu £ 549
    Denne Dyson hævder at levere dobbelt så stor sugeevne som standard ledningsfrie støvsugere. Desuden ændrer Dysons troldmand i rengøringshovedet automatisk motorhastigheden baseret på den overflade, du rengør. Så du behøver ikke at spare en ekstra tanke om manuelt at ændre dit vakuums indstillinger.

    Se tilbud


    Currys Black Friday -køkkentilbud

    Breville One-Touch VCF107 Kaffemaskine: var £ 299, nu £ 149
    Tryllekunstnerassistenter og Breville kaffemaskiner; hvad har de tilfælles? De kan begge lide at blive skåret i to! Med 50% rabat har denne slanke og stilfulde kaffemaskine praktisk one-touch-teknologi og inkluderer en aftagelig drypbakke og en indbygget rengøringscyklus med et tryk. Denne maskine passer praktisk talt på sig selv.

    Se tilbud

    KitchenAid Artisan 5KSM125BMH Mixer: var £ 499, nu £ 399
    Fra brøddej til kagemix til æggehvider, denne stilfulde, men forenklede standmixer gør madlavning let. Den leveres med en blandeskål i rustfrit stål, flad piskeris, 6-tråds pisk og en dejkrog, der hjælper dig med at tackle enhver opskrift.

    Se tilbud

    Morphy Richards Rose Gold Collection Accents 102040 Traditionel kedel, var £ 79,99, nu £ 34,99
    Lav op til seks kopper te på én gang med denne klassisk stilkedel, der kommer i en overdådig grå mat finish med smukke rosaguld accenter.

    Se tilbud


    Currys Black Friday -apparattilbud

    Kenwood KNF60X19 60/40 Køleskab: var £ 449, nu £ 329
    Denne kombinationsboks på 225 liter køleskab og fryser fra Kenwood indeholder Total Frost-fri teknologi, så de dage, hvor du optøer frysere, er forbi. KNF60X19 har en Super Freeze -funktion. Dette fryser hurtigt din frosne mad, hvilket betyder, at du ikke mister noget af godheden fra dine sunde produkter.

    Se tilbud


    Samsung ecobubble WW80J5555FW 8 kg 1400 centrifugeringsvaskemaskine: var £ 389,98, nu £ 299,97
    Hvad betyder ecobubble, spørger du? Denne teknologi blander dit vaskepulver eller vaskemiddel med vand og luft for at skabe en boblende sammensætning, der let renser snavs. Og med sit diamanttromldesign stopper denne Samsung -vaskemaskine tøj fra at hænge fast, mens det vaskes.

    Se tilbud

    Beko Pro XDC663SM 60 cm elektrisk komfur: var £ 379, nu £ 359 
    Denne keramiske, elektriske kogeplade fra Beko når tilberedningstemperaturen hurtigt, så der ikke er noget at vente på, at gryderne skal varme op. Kogepladen er stor nok til store gryder og pander, så din søndagssteg sorteres med dette nye køb. Det var oprindeligt prissat til £ 430 for et par uger siden, og er nu faldet til £ 359. En god handel.

    Se tilbud


    Ideal Homes grunde til at shoppe hos Currys

    1. Dets alsidighed

    Du ved måske ikke dette, men Currys har ikke altid været bare Currys. Siden januar 2015 er Currys blevet fusioneret med computergiganten PC World, der går sammen, personale og produkter, hvilket gør det til et af de største detailfirmaer i Storbritannien.

    Relaterede: John Lewis Black Friday -tilbud - lige fra møbler og sengetøj til smart belysning

    Så i en kæmpe butik kan du stort set gøre hele din juleindkøb. Fra køkkentilbehør til HDMI -kabler til køleskabsfrysere til den nyeste spillekonsol - det har det hele.

    Og det gælder også dets websted. Det er en one-stop-shop for alle slags elektriske og husholdningsartikler

    2. Det er ikke-slået salg

    Elektronikmarkedet er et konkurrencedygtigt rum. For tyve år siden, da onlineshopping kun var en hændelse i Britsih -detailens oase, ville en kæde på størrelse med Currys PC World dominere markedet. Men i 2020 fik den konkurrence fra alle sider. Uanset om det er skæve uafhængige butikker med en loyal forbrugerbase eller den globale ekspresslevering, som Amazon, der er i daglig priskrig med alle.

    Men Currys er stadig et godt sted at kigge, når du vil have en fræk aftale, eller når det er en shoppingferie. Omkring Black Friday og Christmas har Curry’s mange varer, der er på en rabat, der ikke kan slås andre steder. Så de er en butik eller et websted, du skal besøge, når du vil købe nye elektriske apparater, køkken eller madlavningsapparater.

    3. Det er teknisk viden

    Knowhow har været en betroet og respekteret service, som Currys og PC World har bragt til dig i over ti år. Det giver alle de tjenester, du kan få brug for, efter at du har købt dit nye produkt, lige fra installation til reparation.

    Relaterede: Argos Black Friday -tilbud - alle de bedste møbler, sofa, madras og tekniske tilbud

    Med over 600 ingeniører til dato arbejder deres Knowhow-eksperter virkelig hårdt på at tilbyde dig de allerbedste efterbehandlingstjenester.


    Hold øje med flere gode tilbud på en række husholdningsartikler, køkkenudstyr og meget mere på Black Friday (27. november) på vores websted!

    click fraud protection
    Denne nye Argos-møbelserie er ideel til små boliger... og det er en stjæle!

    Denne nye Argos-møbelserie er ideel til små boliger... og det er en stjæle!

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Disse alsidige styk...

    read more
    Dette er vores nye yndlings ting at gøre derhjemme

    Dette er vores nye yndlings ting at gøre derhjemme

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Ophold i har aldrig...

    read more
    Trend spotting på Autumn Fair 2018 - her er hvad vi fandt

    Trend spotting på Autumn Fair 2018 - her er hvad vi fandt

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Team Ideal Home ble...

    read more