Lille Greene har introduceret syv nye malingfarver til foråret

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • ... og det er helt fantastisk! Little Greene har sat deres elegante spin på alle de store farvetendenser for 2017

    Et af vores foretrukne malermærker, Lille Greene har opdateret deres meget beundrede malingpalet til at omfatte alle de store nye nuancer, der laver bølger i 2017. Sammen med flere fortolkninger af den grønne green navngivet som Årets farve til Pantone, den nye kollektion byder på en balance mellem det moderne farvetendenser med traditionelle gråtoner, forårsgul og blues.

    Men det er ikke alt sødme og lys, det nye farvekort har også et smukt udvalg af mørke og dramatiske nuancer blandt de klassiske forårspasteller. Deres dybe grøntsager og stærkt pigmenterede farver fremhæver faktisk det virkelige grønt, perfekt til denne tid af året, hvor alt blomstrer.

    Little Greens opdaterede palet indeholder nu 184 nuancer, og det nye farvekort er sat på en mørkere baggrund, hvilket gør det lettere at visualisere og sammenligne farver. Nye gråtoner er også blevet tilføjet til deres samling, for helt ærligt bruger vi det stadig ved skovl i vores hjem.

    "Grå er kommet for at blive på grund af dets universelle appel og meget brugbare nuancer," siger Ruth Mottershead, marketingdirektør.

    Her er vores første reaktion på de nye farver - er du lige så tørstig efter en makeover nu som vi er?

    Midt i Azure Grøn

    Little Greene Mid Azure

    Lille Greene siger: En populær dybblågrøn, som har tjent sin plads tilbage på kortet med hjælp fra tendensen med at bruge mørke farver til at skabe stemningsfulde, spændende interiører.

    Natalie Davies, vores digitale redaktør, siger: Glem den blå himmel, denne azurblå er junglens dybe grønne ved midnat. Ikke for svaghjertede, denne pigmentrige nuance vil belønne dem, der tager springet. Hvis du gør det, skal du ikke holde dig tilbage. Prøv en samlet farveblokmetode, og brug paneler eller andre teksturer til at skabe mønster. Abigail Ahern ville helt sikkert godkende.

    Grå sten

    Little Greene 2017 Grå sten

    De siger: Meget mere blå end navnet antyder, det er en god farve til nordvendte værelser, da den ikke bliver lilla eller grøn.

    Vi siger: I modsætning til navnet minder denne elegante nuance mere om lavendelmarkerne i Provence end en kølig neutral. Og alligevel er du velkommen til at behandle det som om du ville have en mellemgrå tone. Flot i en badeværelse, det spiller smukt mod rosaguld accenter. Brug den til en ny måde at lave shabby chic på.

    Bleg Lupin

    Little Greene 2017 Bleg Lupin

    De siger: Med ekstra violet pigment er dette snarere mere feminint end noget af det blues på vores tidligere kort.

    Vi siger: Dusky, men alligevel levende, fungerer denne violetfarvede blå i forskellige stilarter. Smuk med traditionelle træk og mørkt træ, den synger også med strålende hvide og er perfekt til en afslappende soveværelse ordning.

    Fold

    Little Greene 2017 Pliss

    De siger: En grønnere søster til Livid, der stod på vores blå kort, og værd at overveje, hvis du vil have en stærk farve, der kan tale stille i stedet for at råbe.

    Vi siger: Som navnet i tungen i kinden antyder, vil dette smukke udseende på racing green tænke på de woody nuancer af en herregård- alle Barbour jakker og læderindbundne bøger - men par dette med en lyserød, og du har en farvekombination, der er så moderne gør ondt.

    Mellem buff

    Little Greene 2017 Middle Buff

    De siger: En af de nuancer, du måske skal se for at blive forelsket i, men det er en smuk farve - en skjult perle.

    Ugens video

    Vi siger: Den er mere voksen end guld, mere glamourøs end sennep, og alligevel lige så rig. Denne smør skygge giver et nikk til retro uden at glide ind i pastiche. Brug på en accentvæg eller gå til byen i et lille rum (inklusive loftet) for et dramatisk look, der er overraskende let at leve med.

    Så hatten af ​​for Little Greene for at bringe disse farver ind i vores liv - de har lagt en masse tanke, forskning og overvejelse i skabelsen af ​​deres produkter, hvilket er præcis derfor, vi elsker dem.

    click fraud protection
    Ikea lancerer køkken lavet af genanvendte PET-flasker af plast

    Ikea lancerer køkken lavet af genanvendte PET-flasker af plast

    IKEA Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Leder du efter ...

    read more
    IKEA -afhængig? Vent, indtil du ser den nye Scandi Arts and Craft -samling

    IKEA -afhængig? Vent, indtil du ser den nye Scandi Arts and Craft -samling

    IKEA Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. IKEA har lancer...

    read more
    Tag en rundtur i Kirkton House i de skotske grænser

    Tag en rundtur i Kirkton House i de skotske grænser

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Du tror måske ikke ...

    read more