Før og efter: et køkken fundet på Facebook har ændret dette rum

instagram viewer
  • Makeovers
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Facebook er ikke det sted, du tænker på, når du leder efter et køkken - men det var præcis her, ejerne af denne ejendom fandt deres perfekte enheder ...

    Ejerne af denne semi fra 1960'erne vidste præcis, hvor de ville bo i deres smukke Herfordshire -landsby. De havde haft øje med nogle huse i et stykke tid, men på grund af de enorme haver og udvidelsespotentialet, de tilbød, var ejendommene ret dyre. I januar 2015 var parret heldige, og der kom et sted på markedet, der havde brug for modernisering og indretning. »Det var en god pris, så vi kom med et tilbud, som blev accepteret med det samme,« siger de.

    Da de vidste, at det havde brug for lidt opmærksomhed, lejede ejerne et lokalt hjem i seks måneder for at sikre, at de kunne få arbejdet udført, inden de flyttede ind. »Heldigvis er hele vores familie i renoverings- og bygningsbranchen, så vi kunne tilkalde masser af hjælp,« siger de.

    Oprindeligt havde parret håbet på at forlænge

    køkken, men bevidste om tidsbegrænsninger og omkostninger, besluttede de, at blot at rense rummet og forstørre vinduet, der kigger ud mod haven, ville være en mere budgetvenlig måde at forbedre rummet på. 'Vores nevø kom i gang med at fjerne det gamle køkken og skabte et hul for, at det større vindue kunne monteres,' forklarer de.

    Ugens video

    Ejerne indkaldte et team af fagfolk til at passe de nye vinduer, og fik derefter lakeret hele rummet om. De sørgede også for, at en blikkenslager flyttede vaskerørene, så det kunne placeres direkte under det nye vindue for at få mest muligt ud af ekspansiv udsigt til haven.

    Køkken 5 SAH 17. maj p90 Kingsley køkken

    Fordi der blev arbejdet på hele huset, besluttede ejerne, at de ikke havde budgettet til et dyrt køkken. »Selv at tjekke salget var ikke meget hjælp, og der var ikke noget, vi virkelig kunne lide,« siger de. Efter et par ugers søgning foreslog parrets niece, at de prøvede lokale salgssteder på sociale medier. »Vi gik online og opdagede en lokal dame på Facebook, der solgte et flødekøkken for 650 pund. Det var stadig monteret i hendes hus, så vi gik for at se og fandt det var i strålende stand. Alt vi skulle gøre var at tage det ud, hvilket vores nevø gjorde en weekend. Derefter satte han det lige ind i vores nypudsede rum allerede dagen efter. '

    Køkken 1 SAH 17. maj p90 Kingsley køkken

    »Selvom vi var glade for at gå med brugte enheder, ville vi installere nye apparater,« siger ejerne. »Når vi kiggede på nettet, fandt vi nogle gode tilbud, alt sammen for under £ 900. Vi fandt også nogle fantastiske bordplader i Ikea; de var bløde grå med en mørkere kant, som komplementerede væggene og enhederne. De følte sig også meget moderne. ’Der var ikke meget plads tilbage til en radiator, så en kompakt en blev klogt monteret for enden af ​​enhederne. Den blå tone tilføjer et fedt hit af farver.

    Køkken 7 SAH 17. maj p90 Kingsley køkken

    Ejerne ønskede at undgå hvidt i deres køkken, ved at vælge cremer, gråtoner og off-whites for et varmere look. Den eneste hvide de ville have i rummet var på vægfliserne. »Vi fandt nogle, der havde foodieord på, såsom rosmarin, salvie, stilton og merlot, som vi troede var meget os!« Siger parret.

    Køkken 3 SAH 17. maj p90 Kingsley køkken

    Hvide fliser blev også brugt som stænk bag bordpladerne. At holde det to fliser højt betyder, at det hvide ikke er overvældende og tillader det også at passe pænt under vinduerne. Omhyggeligt valgt tilbehør og planter sikrer, at der er masser af farve, mens grå fugemasse vælger farven på bordpladerne.

    Køkken 6 SAH 17. maj p90 Kingsley køkken

    Gulvet er en træ-effekt vinyl fra Karndean. »Vi havde haft samme gulvbelægning i vores gamle hus, så vi vidste allerede, at det var let at rengøre og egnet til tung brug,« siger ejerne. En smart vinholder for enden af ​​enhederne giver et praktisk sted til opbevaring af festlige flasker vin uden at tage meget plads.

    Køkken 4 SAH 17. maj p90 Kingsley køkken

    I starten af ​​renoveringen satte ejerne ud for at skabe et praktisk rum, hvor de gerne ville bruge tid på at lave mad og bage - og det er præcis, hvad de har opnået. »Vi er begejstrede for det færdige værelse,« siger de. 'Det ser så smart og stilfuldt ud, og vi kan næsten ikke tro, at det kostede os mindre end 2.400 pund.'

    Få looket

    Køb nu: Dulux Poleret Pebble emulsion, £ 14 for 2,5 liter, B&Q

    Køb nu: Hvide skråkantfliser, £ 123,56 pr. M2, og Script-urtefliser, £ 49,95 pr. Æske, alt Topps fliser

    Køb nu: Komfur i emhætte i rustfrit stål, £ 107,98; komfur gas indbygget dobbelt ovn, £ 494; Belling gaskomfur, 209 £; og Astracast Alto 1,5ltr rustfrit stål vask, £ 94, alt Hvidevarer direkte

    Køb nu Ekbacken bordplade, £ 40, Ikea

    Køb nu: Milano Capri antracit fladskærms radiator, £ 79,99, Bedste varme

    Køb nu: Pod 9339 stof brugt til bind, 37 £ pr. M, Harlequin kl John Lewis

    Køb nu: Icona Vintage kedel, 84,98 £; brødrister, £ 70; og kaffemaskine, 189,98 £, alt De’Longhi

    Køb nu: gulve i Aged Redwood, fra £ 23 pr. m2, Karndean

    Køb nu: for et lignende køkken, prøv Eton i glanscreme, pris på forespørgsel, Benchmarkx køkkener

    Dette køkken dukkede oprindeligt op i Style at Home, maj 2017.

    click fraud protection

    Top designideer til din køkkenvask

    Vasker og tørrestativer er temmelig praktiske væsentlige ting i hvert køkken - men praktisk behøv...

    read more

    Bliv inspireret af denne enkle Shaker -køkkenmakeover

    Ombygning af rummet, banker væggen mellem det gamle køkken og spisestue, og strækker sig ind i ga...

    read more

    Bliv inspireret af en neutral køkken-spisestue makeover

    Oprindeligt på udkig efter Køkkener i shaker-stil, blev ejerne forelsket i denne mere moderne sti...

    read more