Næste lancerer det eksklusive nye tekstilmærke Dot & Ivy

instagram viewer
  • Handle ind
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • High Street-helten lancerer en intern tekstilkollektion, der oser af landets charme, perfekt til at skabe et indbydende efterårsretreat

    Soveværelser er det ideelle sted at foretage små ændringer, der kan have en enorm indflydelse. Ved blot at skifte sengetøj kan du øjeblikkeligt genopfriske hele dit soveværelses udseende og følelse i en ny sæson.

    Næste-Dot-Ivy-Nature-study-sengetøj

    Dot & Ivy Nature Study dynesæt, fra £ 60

    Det stilfulde nye sengetøj sætter kl Næste, en del af det eksklusive nye tekstilsortiment Dot & Ivy, er perfekte til jobbet med at tilføje rustik charme til din indretning til en efterårsopfriskning.

    Farvepaletten for serien er en blanding af dæmpede jordfarver, der fanger følelsen af ​​en efterårshøst med rige okkre og salviegrønt suppleret med udvaskede gråtoner.

    Kapselkollektionen har sengetøjsdesign, Nature Study, Bloomsbury, Charleston, Water Garden og Futurist, alt sammen som har en traditionel arvestykke -følelse takket være håndmalingen og syningsteknikkerne, der bruges til at skabe de skattede designs. Selvom designene tydeligvis er inspireret af naturen, har de stærkt trendige geometriske mønstre.

    Næste-dot-ivy-Charlston-sengetøjssæt

    Dot & Ivy Charleston dynesæt, fra £ 60

    Den nye kollektion blev grundlagt af tekstilkunstneren Kate Lawrie og indeholder fem omhyggeligt kuraterede sengetøjssæt inspireret af erindringer fra sommerferien tilbragt i hendes families bondegård fra 1600 -tallet.

    Det kærlige navn stammer fra begge bedstemødre; først er der morfar Dot, der arbejdede som en dygtig broderer af silkesengetøj, der spillede en stor rolle i at inspirere Kates kærlighed til stof og tryk design, så er der bedstemor Ivy, der var gården, hvor Kate tilbragte idylliske barndomsferier med at udforske stuehuset fyldt med antikke møbler og rustikke tekstiler.

    next_dot-ivy-puder

    Dot & Ivy Ragtime pude, £ 35

    De geometriske mønstre giver et fantastisk gratis design til bagsiden af ​​pudebetræk og dyner, hvilket sikrer, at sengen er klædt perfekt til fra alle vinkler. For at fuldføre udseendet yderligere er der en række dekorative kast og spredningshynder i koordinerende designs.

    Næste-prikke-vedbend-vand-have-sengetøj

    Dot & Ivy Water Garden dynesæt, fra £ 60

    Ovenfor er Water Garden -sæt, der smukt fanger de statueske siv og græs i en liljekam, med grafiske vandhvirvler, der øjeblikkeligt skaber en følelse af ro - perfekt til et beroligende soveværelse ordning. Dette design fås også i et fabelagtigt tapet for at skabe et sammenhængende dekorationsskema... vi hører, at de andre designs også kan ses på tapet, så se dette rum!

    click fraud protection
    Enlige mænd renser deres sengetøj bare fire gange om året

    Enlige mænd renser deres sengetøj bare fire gange om året

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Den gennemsnitlige ...

    read more
    Vil du have 7 timers søvn HVER nat? Enkel

    Vil du have 7 timers søvn HVER nat? Enkel

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Glem trådtælling el...

    read more
    Det bedste af highstreet Autumn Winter trends: Skønhed

    Det bedste af highstreet Autumn Winter trends: Skønhed

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Lige så meget som e...

    read more