Stil ind med disse dejlige radio-designs i landlig stil

instagram viewer
  • Landhuse
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Forkæl dit hjem med et interiørvenligt design med fantastisk lydkvalitet, krystalklar modtagelse og den nyeste trådløse teknologi

    1 Bedst til... lydkvalitet

    Ruark, 199 kr

    Den multi-prisvindende R1-radio (H17xW13xD13.5cm)-også tilgængelig med O & L’s smukke bleg aqua og grå Melo-print, fås også i valnød, sort og hvid-lyder så meget bedre end størrelsen antyder, hvilket gør den ideel til et hjemmestudie eller åbent plan køkken. Det er også ubesværet let at bruge, ligesom en radio skal være, og har DAB/FM, Bluetooth, dobbelte alarmer, USB -ladeport og 20 forudindstillede stationer.

    2 Bedst til... inde og ude

    Ren, £ 149,95

    Vælg mellem to af Sandersons mest populære udskrifter - Mælkebøtteure (vist) eller Chelsea - og nyd en radio, der glider problemfrit ind i dit hjem eller din have. Selvom den er lille, har den Bluetooth til trådløs streaming og 20 forudindstillinger til dine yndlingsstationer plus en valgfri batteripakke (17,99 £), der giver op til 20 timers brug udenfor. Måler H180xW115xD120mm.

    3 Bedst til... krystalklar modtagelse

    Revo, £ 279,99

    Det er dyrt, men udover at have DAB/FM og Bluetooth kan RevoSuperConnect (H18xW27xD12cm) oprette forbindelse til dit hjemmebredbånd og afspille internetradiostationer. Dette giver dig ikke kun adgang til mere end 16.000 globale stationer, men det er fantastisk til radio 4, hvis du bor i et landdistrikt og har dårlig radiomodtagelse. Det har også 8 forudindstillede stationer, RCA -indgang, en alarm og leveres med en fjernbetjening.

    4 Bedst til... værdi for pengene

    View Quest, 89,99 £

    Lad ikke retro -looket narre dig, denne radio (H135xW215xD126mm) har flere funktioner end de fleste, herunder DAB/FM, Bluetooth, NFC, 30 forudindstillede stationer samt en alarm og 3,5 mm stereo -stik. Det kan også være batteridrevet og trådløst afspille din musik fra din smartphone. Vælg mellem 11 seje farver, og drej LCD -kontrolpanelet, så radioen kan sidde lodret eller vandret afhængigt af personlige præferencer.

    Ugens video

    5 Bedst til... natbordet

    Tivoli Audio, 199 kr

    Hvis du foretrækker en clockradio uden et lyst digitalt display, er denne træbeklædning med dobbelt alarm (H11.43xW21.27xD13.34cm) ideel. Det traditionelle design, der er vist her i kirsebær/metallisk taupe, fås i en række elegante farver, og selvom det ikke har DAB digital radio, kan du afspille alt fra internettet via Bluetooth.

    click fraud protection
    Måder at få et varmt udendørs look i dit hjem

    Måder at få et varmt udendørs look i dit hjem

    Moderne livsstil Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Når...

    read more

    Sofas & Stuff har lanceret deres første sengekollektion nogensinde

    Luksushuse Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Tag et ki...

    read more

    Brissi lancerer ny funiture -kollektion

    Luksushuse Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Brissi la...

    read more