Den nye lancering af Homebase, der kunne holde hemmeligheden bag at holde dine planter i live i længere tid

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Intet jubler indvendigt eller udvendigt af en ejendom ligesom et par omhyggeligt udvalgte planter. Og selvom et hit med smukt løv altid er velkommen, er der få, men de mest grønfingrede blandt os, der har den specialviden, der er nødvendig for at holde vores sukkulenter, edderkoppeplanter og mere blomstrende.

    Relaterede: Sådan plantes klatreroser, clematis, jasmin og andre planter

    Heldigvis boligforbedringsforhandler og havecenter Hjemmebase er kommet til undsætning og tilbyder lige det at støtte ivrige gartnere med plantepleje, og det vil ikke koste os en krone.

    homebase smartplant app

    Billedkredit: David Brittain

    Det har meddelt, at det er et partnerskab med den specialiserede plantepleje -app, SmartPlant, for at tilbyde en gratis digital planteplejeassistent ved hvert anlægskøb. Alt, hvad kunderne skal gøre, er at downloade appen efter deres køb af enten et indendørs eller udendørs anlæg, scanne stregkode på planten, og de får gratis, personlige, månedlige planteplejeinstruktioner påmindelser direkte til deres smartphone.

    Appen-som er fuldt integreret med Amazon Alexa, der giver chancen for at stille spørgsmål om plantepleje håndfrit-er rullet ud til alle 180 Homebase-butikker på landsplan efter et vellykket forsøg.

    Brugere af appen vil også kunne trække på råd fra SmartPlants netværk af planteeksperter og modtage et personligt, skræddersyet svar på deres anlægsforespørgsler inden for 24 timer. De kan også uploade et foto til appen, så eksperter kan læse og give deres feedback på.

    homebase smartplant app

    Billedkredit: SmartPlant

    En anden vigtig funktion i appen - som er tilgængelig til både iOS og Android - inkluderer ny planteanbefalinger, hvor brugerne også kan søge gennem over 20.000 planter in-app efter inspiration.

    homebase smartplant app

    Billedkredit: SmartPlant

    Ugens video

    Kommenterer David Gillespie, Plants Buyer på Homebase, sagde: 'Haveteknologi forenkler havebrug, så alle kan dyrke de planter, de ønsker let. Det er klart, at branchen er på vej op med en stigning i efterspørgslen efter f.eks. Automatiseret plæneklippere og smarte vandingssystemer, og derfor føler vi, at SmartPlant passer perfekt til vores kunder. SmartPlant tager denne teknologi et skridt videre, da brugerne også kan linke appen til Alexa, hvilket gør plantepleje endnu enklere. '

    George Williams, grundlægger af SmartPlant, tilføjede: 'Vores mål er at forenkle planter, så alle let kan dyrke dem og så vi er virkelig begejstrede for partnerskabet med Homebase, så vi kan hjælpe folk med at blive planteplejeeksperter landsdækkende. ’

    Få din have i orden: Briterne er desperate efter at have disse varer i deres drømmehave - og de vil give dig mindre end £ 10 tilbage

    Er appen det, du har ledt efter?

    click fraud protection
    Shoppere er vilde med Primarks blush pink soveværelse

    Shoppere er vilde med Primarks blush pink soveværelse

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Elsker du smukt sen...

    read more
    Købere råber efter denne soveværelsesartikel fra John Lewis - og det er det, der er så specielt ved det

    Købere råber efter denne soveværelsesartikel fra John Lewis - og det er det, der er så specielt ved det

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. National Bed Month ...

    read more
    Har du nogensinde ønsket at kende betydningen bag dine blomster?

    Har du nogensinde ønsket at kende betydningen bag dine blomster?

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. For at fejre deres ...

    read more