De bedste alternativer til chokolade påskeæg

instagram viewer
  • Ideer til påskeudsmykning
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Påske kan ofte betyde chokolade, chokolade og mere chokolade. Gå efter disse alternativer, hvis du prøver at være god... (Tip: Der er ost)

    Over 80 mio påskeæg sælges årligt i Storbritannien, og børn modtager i gennemsnit 8,8 påskeæg hvert år. Det er meget chokolade! For nogle mennesker er det den bedste del af året - at stikke ind i din yndlingschokolade klokken 8 om morgenen på en rivaler søndag morgen Jul i sin dekadence - men for dem af os, der ikke kan eller vil spise traditionel påskepris, hvad kan vi håbe kaninen vil bringe?

    Heldigvis er der masser af alternativer til påskeæg og gaver at vælge imellem, hvis du har opgivet sukker, eller hvis du prøver at forblive sund. Her er et udvalg af vores favoritter.

    Holland og Barretts gode liv uden tilsat sukker -påskeæg

    Holland Barrett Ikke tilsat sukker påskeæg

    Skærer sukker ud, men kan ikke modstå en chokoladefiksering? Holland og Barretts gode liv uden tilsat sukker -påskeæg er lavet af kakaosmør, sojamel, kakaomasse, xylitol og solsikke lecithin. Det har ikke tilsat sukker, plus det er mejeriprodukter, gluten og nødderfrit, så det er ideelt for alle med allergi og intolerance, såvel som for dem, der bare ser deres kalorieindtag.

    Så forkert er det Nom og Wildes Cheese'sCheester æg ”

    Cheester æg

    For mange mennesker er "Cheester æg”Er en drøm, der går i opfyldelse. Hvad mere kan du ønske dig end at bide i 260 g fast ost, smukt håndlavet til den perfekte ægform? Præsentationsboksen er også yndig.

    Emma Bridgewaters personlige påskekyllingekrus

    Emma Bridgewaters personlige kyllingekrus

    For de mindre interesserede i spiselige gaver er dette tilpasset Easter Chick Krus er et godt alternativ. Håndmalet med søde små kyllinger, denne gave er velegnet til både børn og voksne.

    Posh Totty Designs ’‘ Easter Eggling ’Dyrk dit eget plantesæt

    Påskeæggene vokser-dit-eget-plantesæt

    Et andet originalt alternativ til et spiseligt æg, dette Dyrk-din-egen-plante kit er især populært i Japan. Åbn æggets top for at opdage en fyldning af frø og jord. Vand bare blandingen, placer den på et lyspunkt, og se din plante vokse!

    Hotel Chocolats veganske hårdkogte påskeæg-70% mørkt

    Hotel Chocolat Vegansk påskeæg

    Dette veganervenlige påskeæg fra Hotel Chocolat er så rig og sprød, du kan næsten ikke se, at den er uden mælk. Antydningen af ​​havsalt giver smagen ekstra dybde, og hvis dette ikke var tilfredsstillende nok, kommer det med seks cremede og afslappende hasselnød -praline -trøfler. Oven på alt dette præsenteres det smukt i en chic lilla æske. Gider ikke, hvis vi gør ...

    Æggeform i silikonehare

    Silikonehane stegt ægform

    For børn har påsken en tendens til at betyde påskeæg, men hvorfor ikke give dem kyllingæg i stedet? Brug denne kaninformet ægform at stege dine æg i form af påskeharen. De kan ikke argumentere for, at det ikke er "påskeæg"!

    Play-dohs kreative æg

    Play-dohs kreative æg

    Ugens video

    Chancen er stor, at din lille allerede vil modtage mere end nok chokoladeæg i år. Bliv fantasifuld med Play-dohs kreative æg -en æggeskal i plast fyldt med gryder i forskellige farver play-doh! Perfekt til at holde dem underholdt resten af ​​skoleferien. Skjul dem som en del af din sædvanlige påskeægsjagt eller få børnene til at lave et par dyr og æg til din børnevenlig påskepynt.

    Så der har vi det-et par ideer til at sikre, at veganerne, sukkerfrie og selvkontrollerede alle får lidt at åbne påskemorgen. Savnede vi noget? Fortæl os dine egne påskeæg -alternativer på vores Facebook eller Twitter side.

    click fraud protection
    Hvor meget ekstra boligejere bruger på energiregninger til kæledyr

    Hvor meget ekstra boligejere bruger på energiregninger til kæledyr

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Når det kommer til ...

    read more
    Lav bølger: den blomstrende trend for at købe en husbåd i 2020

    Lav bølger: den blomstrende trend for at købe en husbåd i 2020

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. At leve på vandet g...

    read more
    Et lykkeligt gadenavn kunne se din ejendom SOAR i værdi

    Et lykkeligt gadenavn kunne se din ejendom SOAR i værdi

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Hvis du bor på en g...

    read more