Fantastiske eksempler på flerbrugsmøbler til dit hjem

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Har du et lille hus? Kæmper du for at undgå rod? Vi forstår. Tag et kig på disse møbler til flere formål for at øge boligarealet.

    Nogle gange er det svært at passe alt, hvad du ønsker, i ét rum uden at få dine værelser til at se overfyldte ud. At købe møbler med mange funktioner er en smart løsning. Her på Housetohome har vi jagtet de mest innovative, fede og praktiske ting, der helt vil ændre dit rum.

    1. Cykelhylden

    Hvor irriterende er det, når du skal opbevare en cykel inde i huset? Måske har du ikke en have, eller måske er dit skur fuldt, uanset hvad er det et mareridt. Se cykelhylden. Denne smarte vare fungerer både som stativ og hylde og kan være
    skræddersyet til enhver cykelstørrelse og fra enhver type træ eller plast. Denne alsidighed er perfekt til hyppige cykelryttere, der også gerne vil holde tingene ude af vejen og på samme tid.

    Cykelhylde, £ 66, Cykelbøjle

    2. Vægsenge

    Vægsenge er ekstremt populære i kompakte hjem. Disse seje senge kan foldes op i opbevaringsenheder, hvilket fuldstændigt ændrer udseendet af et rum. Disse senge kan være særligt praktisk til børn, der deler et soveværelse, da to enkeltsenge og køjesenge kan klappes sammen væk for at skabe mere plads og øge opbevaringen- især praktisk, når du har det dobbelte i en værelse!

    Vægseng, fra 1.147 kr. The London Wall Bed Company

    3. Pool spisebordet

    Vil du gøre din spiseplads til et spillerum? Dette dobbeltbrugsbord markerer alle de rigtige kasser. Med en traditionel træfinish, der åbner op for at afsløre et poolbord nedenunder, vil dette seje møbel tjene som en samtalestarter til ethvert middagsselskab.

    Pool spisebord, fra £ 2.300, Michael Allen

    4. Opbevaringstrappe

    Ok, så det er teknisk set ikke et møbel, og du bliver nødt til at bede din tømrer om at bygge det for dig, men vi elsker denne innovative trappe med reolidee. Brug cubby -hullerne til at gemme bøger, nips eller simpelthen som et sted at vise genstande.

    5. Kontorhylderne

    At gemme et hjemmekontor i hjørnehylder er den perfekte måde at spare plads på. Hvis du vil oprette et studieværelse, men ikke har ledig plads til at konvertere til et kontor, er dette den perfekte løsning. Igen skal du bede din bygherre om at installere disse (eller hvis du føler dig praktisk, skal du selv prøve det), men det er ideelt for folk, der mangler plads og ønsker en problemfri, enkel løsning.

    6. Sofabord med bordplade

    Fik du stakke med blade, papirer, regninger og andre husholdningsartikler på dit sofabord? Dette funky møbel omdannes fra et sofabord til et praktisk opbevaringsrum. Alle disse papirer og andre små husholdningsartikler kan pænt gemmes væk under cabrioletpladen til et pænere hus. Du kan også lade toppen foldes ud for at gøre mad og drikke lettere at nå, perfekt hvis du har gæster over.

    Ugens video

    Sofabord med to blokke, £ 249, Bo

    7. Chaiselounge til mange formål

    Hvis dit hjemmekontor også fungerer som et gæsteværelse, er en chaiselong et godt multifunktionelt møbelvalg. Selvom det ses som et ekstravagent møbel, hvis du træffer det rigtige valg, vil det være behageligt nok for dine gæster at sove på, hvilket gør det til en praktisk investering.

    click fraud protection
    Lav øje gardiner i tre lette trin til at omdanne dine vinduer

    Lav øje gardiner i tre lette trin til at omdanne dine vinduer

    Gør det på få minutter Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artike...

    read more
    Lav dit eget papir med bladtryk

    Lav dit eget papir med bladtryk

    LandhuseGør det på få minutter Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denn...

    read more
    Lav tomme glasglas til smukke strandklare holdere til bestik og sugerør

    Lav tomme glasglas til smukke strandklare holdere til bestik og sugerør

    LandhuseGør det på få minutter Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denn...

    read more