De bedste haveskure

instagram viewer
  • Luksushuse
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Kig ikke længere, vi har valgt de bedste haveskurfirmaer.

    Et haveskur med de praktiske kvaliteter til opbevaring, men den visuelle appel af et sommerhus kræver lidt ekstra eftertanke. Jo større vinduer, jo mere rod vil blive vist på skærmen, men jo mindre vinduer, jo mindre attraktiv kan strukturen se ud. Vi har valgt nogle af de bedste designs, der helt sikkert passer til budgetter og smag.

    The Posh Shed Company, theposhshedcompany.co.uk, har smukke malede hytter med et udvalg af mønstre, vinduesstørrelse og mulighed for cedertegltag. Det gotiske skur i sin standardstørrelse på H190xW129cm er prissat fra 2.800 kr. Og vil helt sikkert være talepunktet i din have.

    The Sun Ray, fra 5.800 £, hos Scotts of Thrapston, scottsofthrapston.co.uk, er et større havestue på H220xW340cm, og virksomheden kan gøre den større stadig og passe færre vinduer i siderne, hvis du spørger dem. Dette skur er et godt valg for dem, der gerne vil arbejde hjemmefra eller for dem, der har brug for en privat oase.

    Ugens video

    Hos Garden Affairs, gardenaffairs.co.uk, har Pioneer 3 med forlængelig baldakin og begrænset trekantet ruder i sit usædvanlige dørmønster rigelig opbevaring og er æstetisk tiltalende. Priser fra 2.152 £, og mulighederne inkluderer forskellige stilarter af døre, vinduer og tagsten.

    National Trust -serien på Crane Garden Buildings, cranegardenbuildings.co.uk, omfatter den klassiske Ickworth. Et godt kompromis mellem sommerhus og skur til dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med stil eller plads, det kommer i seks farver og fire størrelser, der starter fra 4.195 kr. For H180xW240cm skuret.

    click fraud protection
    Denne Grinch julekrans er et twist på den traditionelle dekoration

    Denne Grinch julekrans er et twist på den traditionelle dekoration

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Julen er sæsonen me...

    read more
    De mest hadede huslige gøremål i Storbritannien afsløret

    De mest hadede huslige gøremål i Storbritannien afsløret

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Opgaver, rengøring,...

    read more
    Julen snefnug dekoration hack du skal prøve

    Julen snefnug dekoration hack du skal prøve

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Julepynt kan koste ...

    read more