Har du lyst til at eje et stykke paradis? Dette luksuriøse caribiske hotel er på markedet for seje 6,5 millioner dollars

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Tag et designboutique -hotel på Simpson Bay, St. Maarten, og nyd en enestående udsigt over havet og de hvide sandstrande

    Det er ikke hverdag, at der kommer et stykke paradis på markedet.

    Nå, heldet har fået ryggen, da i dag er et fantastisk hotel, Mary's Boon Beach Resort & Spa på De Nederlandske Antiller i St. Maarten, til salg.

    RE/Max Commercial Agents har noteret gæstfrihedsejendommen for seje 6,5 millioner dollars.

    Så hvad får du for pengene?

    Boutiquehotellet er fordelt på 9 ydre bygninger. Private suiter i stueetagen er placeret direkte på stranden, lejligheder på anden etage kan prale af panoramaudsigt over øen og hytter ved siden af ​​poolen nyder godt af skygge af kokosnødtræer og fredelige dips lagunen ...

    Hvor underskriver vi kontrakten?

    Interiøret nyder godt af calypso -farver, rige mahogni -træer og altaner for at sluge den salte brise, der skyller igennem fra naboøerne.

    Og vi har ikke engang nævnt spaen endnu! Uanset om du vælger at få en varm stenbehandling inde i den stråtækte hytte eller nyde en helkropsmassage i strandcabanaen, har du bestemt ikke brug for en beroligende cd -lyd for at høre bølgende brag.

    Ud over denne for gode til-at-være-ægte ejendom vil potentielle husejere drage fordel af glitrende kasinoer, verdenskendte restauranter og travle barer kun 2 km væk.

    Ugens video

    Mary's Boon Beach Resort & Spa er virkelig en perle i Caribiens krone. Condé Nast Traveler har inkluderet det to gange i 'Top Ten Hotels in the Caribbean' runde op, og Frommers Caribbean Travel Guide har erklæret det "det fineste boutique -hotel uden tvivl".

    Hvis du ikke har en lille formue, der flyder rundt, kan hotellet blive opdelt i 19 individuelle lejligheder med priser fra $ 162.000 - de billigste ejendomme ved stranden i St. Maartens.

    click fraud protection

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste opdateringer og nyheder fra housetohome.co.uk

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Registrer din e -ma...

    read more

    Grøn din indkøbskurv

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Giv en erklæring me...

    read more

    Dyrk grøntsager uden have

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Du behøver ikke en ...

    read more