6 blomster DIY opdateringer klar til foråret

instagram viewer
  • Moderne livsstil
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Blomster til foråret kan virke klichéagtige, men der er en grund til, at du ser blomstermotiver år efter år: du kan ikke ryste en klassiker. De første sommerkjoler eller dristige buketter i stuevinduerne er nøglen til et spændende sæsonskifte. Tag dine DIY hatte på og forbered dig på de solrige forårsblomster.

    1. Giv nyt liv til gamle produkter

    Du behøver ikke at have en forårsrengøring i det øjeblik marts ruller rundt, men for dem, der ønsker en forandring, hvorfor så ikke tilføje et nyt liv til noget, du allerede ejer? Faux blomster er en fantastisk måde at opdatere trætte produkter på; let at lave og endnu lettere for øjet, denne DIY lysekrone er den perfekte måde at bringe den nye sæson på.

    2. Invester i et statement -tapet

    Det kan virke som et stort arbejde, men tilføjelse af et nyt tapet kan virkelig ændre et værelse uden at skulle ændre noget andet i det. Du behøver kun at opgive to dage, endnu mindre, hvis du vælger en funktionsvæg, og makeoveren giver dig et skinnende nyt udseende lige til foråret.

    3. Tilføj nogle rekvisitter til dit blomsterdisplay

    Glem alt, hvad du ved om vaser, du kan vise blomster, uanset hvad du vil! Faux blomster er mindre restriktive for kreative displays, og betyder, at dit kunstværk kan vare længere end en uge. Ved at tilføje rekvisitter kan du tilføje et personligt twist til en typisk buket og gøre din gangkonsol til et kunstværk.

    4. Genopfind et grundkøb

    Nogle gange kan du bare ikke finde præcis, hvad du vil have på high street, men det betyder ikke, at du ikke kan få det. Køb et basisprodukt, og tilføj dit eget præg - en slikmaling, en farvet pære eller endda snesevis af faux blomster. Fra kun 99 p stykker vil disse dristige blomster ikke bryde banken og vil give dig et look, som ingen andre kan købe!

    5. Vær opmærksom på detaljer

    Ugens video

    Dine forårs -DIY -opdateringer behøver ikke at være hjertestopende; små detaljer til almindelige værelser kan gøre den største forskel. Disse dekorative blomster bringer sød subtilitet til dette almindelige rum og er et billigere (og midlertidigt) alternativ til tapet, så i det øjeblik du har fået nok, kan du simpelthen pudse igen.

    6. Hold det enkelt med en smuk buket

    Der er ikke noget galt med det traditionelle, og nogle gange er alt hvad du behøver for at injicere et lille forår en herlig buket blomster. Den nemmeste DIY -opdatering nogensinde!

    ******

    click fraud protection
    IKEA og Tom Dixon vil samarbejde om små rum -superprodukter

    IKEA og Tom Dixon vil samarbejde om små rum -superprodukter

    IKEA Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. De har ændret d...

    read more
    Sådan isoleres dit hjem - Loftisolering - Isoler et loft

    Sådan isoleres dit hjem - Loftisolering - Isoler et loft

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Et par nemme rettel...

    read more
    Alt hvad du behøver at vide om at få monteret et nyt tæppe

    Alt hvad du behøver at vide om at få monteret et nyt tæppe

    ForfremmelseVælg det perfekte tæppe til ethvert rum med vores trin-for-trin guide til fantastiske...

    read more