Tag en rundtur på denne smarte victorianske terrasse i det nordlige London

instagram viewer

Ejernes lette interiørdesign gør det muligt for en funktion i hvert værelse at tale og tilføjer andre stykker, der tager deres fingerpeg fra nøglemotivet. 'Jeg elsker den monokrome, minimal Scandi -stil, men jeg er også åben for mere eklektiske påvirkninger. Jeg vil blande fransk og moderne, klassisk og antikt, 'siger ejeren.

Moderne håndtagsløse enheder er slanke og alsidige i det moderne køkken. Løbet af stilfulde grå nederste skabe er strømlinet og minimalt for at maksimere pladsen. Ovenfor holder hvide metrofliser og en åben hylde udseendet åbent og luftigt.

Enheder
MC Stenkøkkener
Væglamper
Urban Cottage Industries

Ved at forlænge ejendommens sidetilbagegang kunne parret oprette en spisekøkken, der fungerer for familielivet med deres børn. Seje geometriske fliser er stilfulde og dekorative, og farvefarver giver rummet et løft.

Stole
Conran -butikken
Bord
Brød

Vigtige originale elementer, såsom et loft steg i stuen, forblev, og ejerne hentede en pejs surround i den klassiske victorianske stil til at matche. Der er dog også masser af moderne tilføjelser, såsom den kølige grå palet og Eames gyngestol. Parketgulve er varme og kan opdateres med dramatiske tæpper.

Tæppe
Amara
Stol
Conran -butikken

Ejerne bestilte en fuld bredde bag dormer forlængelse, som huser en ny gæst suite med brusebad plus opbevaring. Den sarte rødme malerfarve står i kontrast til det ru strukturede murværk.

Maling
Pink Ground, Farrow & Ball
Væglamper
Original BTC

Det slående tapet i ejersønnens værelse bruges på kun en væg, så det ikke overvælder rummet. 'Da min søn er fem eller seks, skal han nok have et nyt udseende' forklarer ejeren 'men det centrale stykke i hans soveværelse er et zingy tapet, som er en temmelig ligetil stilskifte'.

Tapet
Ferm Living
Farvede lys
Kabel & bomuld

Ligesom resten af ​​huset har familiebadeværelset en helt hvid baggrund med ét skiller sig ud, hvilket i dette tilfælde er de forfriskende turkis gulvfliser med et geometrisk mønster. Over badet vælger en indrammet plakat med middelhavsegenskaber den stærke farve og binder rumskemaet sammen. 'Da vi første gang så (hus) interiøret, var det overvældende mørkt.' siger ejeren 'Det er svært at tro, at det er det samme sted nu'.

Fliser
Marrakech Design

click fraud protection

Tag et kig rundt i denne indbydende Essex -villa

Det tog ejerne af denne elegante edwardianske villa noget tid at finde deres evige hjem. »Vi vill...

read more

Udforsk dette Sussex-hallhus fra 1300-tallet

Ejeren, der driver et boutique -B&B, købte denne fredede ejendom i 2012 og bor her sammen med...

read more

Tag et kig rundt i dette helt hvide køkken i åbent plan

Åbning af et værelse nedenunder og indretning i helt hvidt har gjort underværker for det, der opr...

read more