Tag en tur rundt i denne seje og sofistikerede Edwardian-semi-seng med fire senge i London

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Forud for at stifte familie ønskede ejeren og hendes mand at rykke op af boligtrappen. »Vi ville have, at det næste skridt skulle være i mindst fem til ti år, så det skulle passe til vores fremtidsplaner,« siger hun. 'Vi var ikke modvillige over for et projekt, da vi tidligere havde renoveret vores to-sengs lejlighed.'

    Dette hus markerede alle felter: Parkering på gaden, gode transportforbindelser, to hovedgader, en rolig beliggenhed og en have. »Vi elskede den store entre og udsigt over haven, så snart du gik ind. Det havde været et familiehjem i 50 år, men passede ikke til, hvordan familier ønsker at leve nu, så det tog noget arbejde at få layoutet rigtigt. ’

    Lad os vise dig rundt i nogle spektakulære huse - tjek flere af vores rigtige hjem

    To uger efter indflytningen havde parret nytænkende liv: 'Vi fandt ud af, at jeg ventede, så vi var nødt til at komme i gang med at foretage ændringer,' siger ejeren. De hyrede en arkitekt til at designe en tilbygning, der kombinerede det bageste modtagelsesrum og køkken, for at skabe et stort åbent rum plus et nyt bryggers og garderobe. 'Vi ville have, at opholds-, spisestue- og madlavningsrummet skulle være socialt og funktionelt.'

    Det andet projekt var på gangen, hvor en dateret trappe med åben slidbane blev flyttet fra husets centrum til festmuren. »Det gav os meget mere brugbar plads, så vi vidste, at det ville være det værd på lang sigt, selvom vi skulle flytte ud i seks uger,« siger ejeren.

    Ydre

    Tag-en-tur-rundt-i det-seje-og-sofistikerede-fire-sengs-Edwardian-semi-in-London-eksteriør

    Billedkredit: Colin Poole

    Denne edvardianske firesengs semi i London var lige hvad ejerne ledte efter, men layoutet skulle bearbejdes det fungerede velegnet til familieliv. ’Nu er vi færdige med at renovere, vores hjem er stilfuldt, funktionelt og omgængeligt,’ siger ejer.

    Køkken

    Tag-en-tur-rundt-i det-seje-og-sofistikerede-fire-sengs-edwardianske-halv-i-London-køkken

    Billedkredit: Colin Poole

    Til tilbygningen valgte parret sorte mursten til den nye væg. »De var en risiko, men der er masser af lys til at balancere mørket i dem - de blev grundlaget for resten af ​​indretningen,« siger ejeren.

    Tag-en-tur-rundt-denne-seje-og-sofistikerede-fire-sengs-Edwardian-semi-i-London-spisning

    Billedkredit: Colin Poole

    Beviser, at Shaker -stil virkelig er tidløs, har ejeren tilføjet strejf af messing for at gøre hendes moderne. »Kogevandshanen er min yndlings ting. Det er især genialt nu, vi har en baby-til sterilisering og uendelig te-fremstilling. ’Komposit bordplader er designet til at passe, så de har en sømløs finish, der giver et klassisk køkken et moderne kant.

    Få looket
    Køb nu: Hell Yeah sign, £ 345, Rockett St George
    Køb nu: Barstole i rattan, 195 £ pr. Stk., Rockett St George
    Køb nu: Lignende bord, fra £ 170, The Hairpin Leg Company

    Stue

    Tag-en-tur-rundt-denne-seje-og-sofistikerede-fire-sengs-Edwardian-semi-in-London-living

    Billedkredit: Colin Poole

    Parret har opdateret klassiske møbler med nyt tilbehør og belysning. »Ved at ompolstre antikke stole, vi fik, har vi nu møbler af virkelig høj kvalitet til en brøkdel af prisen,« siger ejeren.

    Blågrøn er en smart farve at vælge til polstring, da den passer til enhver neutral, du vælger til væggene. Skodder giver parret privatliv, mens de slipper masser af lys ind - plus at de giver huset et smart, poleret look udefra.

    Soveværelse

    Tag-en-tur-rundt-i det-seje-og-sofistikerede-fire-sengs-edwardianske-halv-i-London-soveværelse

    Billedkredit: Colin Poole

    »Vi ville have, at soveværelset skulle føles virkelig enkelt og fredeligt, så vi holdt det hvidt og udstyret med grønt og naturligt træ,« siger ejeren. ‘Den neutrale base betyder, at vi kan blande det, afhængigt af årstiden, med forskellige tekstiler.’ Parret har også en indbygget garderobe, der hjælper med at holde soveværelset roligt og rodfrit. De malede dørene i en hyggelig grå nuance for at tilføre rummet lidt ekstra varme.

    Få looket
    Køb nu:
    Cockatoo fløjlspuden, £ 75, Rockett St George ligner hinanden
    Køb nu: Simba sengestel, £ 349, John Lewis & Partners
    Køb nu: Rayner industrielle bordlamper, £ 25 hver, Argos, er en lignende stil

    Badeværelse

    Tag-en-tur-rundt-i det-seje-og-sofistikerede-fire-sengs-edwardianske-halv-i-London-badeværelse

    Billedkredit: Colin Poole

    »Hoxton- og Ace -hotellerne inspirerede badeværelset med deres industrielle, men luksuriøse look,« siger ejeren. De holdt fliserne enkle, men brugte budgettet på lækkert messingtøj og et betonbassin fra Forma Studios. »Frem for alt skulle dette rum være familievenligt, så der skulle være en balance mellem stil og praktisk,« siger hun.

    Få looket
    Køb nu: Til lignende gulvfliser kan du prøve den sorte Apini -flise, 49,95 £ pr. M2 Topps -fliser
    Køb nu: Fladis kurv, 13 £, Ikea

    Ugens video

    »Vi har opnået, hvad vi ville, og fik dette hus til at fungere som vores familiehjem,« siger ejeren. »Undervurder ikke kraften i en god arkitekt! Selvom vores projekt var relativt enkelt, hjalp deres engagement med at få mest muligt ud af huset. Vi kunne også strække os ned i kælderen, men huset er perfekt til os nu. Vi startede ret simpelt, så vi kan tilføje værelserne, mens vi bor i dem, og lade stilen udvikle sig organisk. '

    click fraud protection

    Tag et kig inde i denne lille, men lyse London -lejlighed

    Det er svært at tro, at dette friske, lyse rum engang var en uklar, nikotinplettet lejlighed med ...

    read more

    Bliv inspireret af dette fantastiske, sjove rum i det østlige London

    Denne helt nye lejlighed var en tom hvid terning med neutrale armaturer og armaturer. »Jeg købte ...

    read more

    Tag en tur rundt i et kompakt Shaker -køkken

    En geometrisk formet halvø skaber en bekvem morgenmadsbar, med barstole. At beholde følelsen af ​...

    read more