6 drømmende badekar til at suge dig i skum

instagram viewer
  • Moderne livsstil
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Efter en stressende dag er alt hvad du behøver, et glas boblende og et kar med bobler, så spar ikke på dit valg af karbad! Find det perfekte bad til dig, læn dig tilbage og slap af i en spændingsfri sæbevand.

    1. Gå stort

    Hvem vil ikke have et badekar stort nok til at bo i? Denne mini-swimmingpool er det perfekte sted at suge dine problemer væk efter en hård dag på kontoret. Det monokrome design hænger sammen med badeværelsets klassiske look, og karret har endda et brusehoved for ultimativ luksus.

    2. Invester i en funktionshane

    Et bad er ikke et bad uden et udsagnskran, og denne svane er den perfekte iøjnefaldende tilføjelse til dette gotiske badeværelse. Den rustikke bronzefinish harmonerer med indretningen i victoriansk stil og skaber et elegant look, der vil stå tidstesten.

    3. Lev op med farver

    Et lyst badekar kan tilføre et tiltrængt stænk af farve til et traditionelt badeværelse. Dette limegrønne badekar komplimenterer perfekt palmetapetet og skaber en drømmende kontrast med de rene hvide fliser. Der er ikke noget bedre end et tema, så hvorfor ikke farve matcher dit tilbehør med dit dristige kar?

    4. Leg med lokalitet

    Hvem sagde, at du ikke kan have dit bad og din sofa i samme rum? Dette rummelige badeværelse kan prale af ikke kun alle de bekvemmeligheder, du typisk forventer, men har også luksusen som en stue! Industriel karbad lader dig trække i stil i dette moderne multifunktionelle værelse.

    5. God fornøjelse med former

    Ugens video

    Dette tropiske badeværelse kan ikke kun prale af farve og mønster, men også interessant form. Det lange rektangulære bad tilføjer banebrydende stil til dette allerede moderne værelse, hvor den hængende midte spiller illusoriske tricks på dit sind.

    6. Hold dig til det traditionelle

    Dette monokrome badeværelse har et velformet fritstående badekar, der perfekt indbegreber klassisk stil. Det traditionelle bassin og det neutrale farveskema er blevet moderne med marmorsideborde og badets kantede metalliske fødder.

    ******

    click fraud protection

    Bliv inspireret af dette farverige moderne badeværelse

    Ejerne af en ejendom med fire soveværelser i Cheshire var ivrige efter at ombygge deres badeværel...

    read more
    Før og efter: fra lille badeværelse til stort bad

    Før og efter: fra lille badeværelse til stort bad

    Makeovers Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Forstørrel...

    read more
    DIY badeværelsesideer på et budget, der koster under £ 50 - ved at bruge alt fra maling til planter

    DIY badeværelsesideer på et budget, der koster under £ 50 - ved at bruge alt fra maling til planter

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Brugt meget tid der...

    read more