Bedste slow cookers 2021

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Sund madlavning gøres let med de bedste slow cookers. Disse maskiner kan programmeres til at tilberede alle slags måltider, fra gryderetter til kager, og de gør forberedelse af mad hurtig og let. Vi har gennemgået de allerbedste slow cookere, der findes fra topmærker som Crock-Pot, Russell Hobbs og Sage med muligheder for dem på et budget og store familier.

    Den gennemsnitlige slow cooker er cirka 4,5 liter, hvilket er nok til at brødføde den gennemsnitlige familie på fire. Vi har dog også fundet nogle 1,5 liter langsomt komfur med små kapaciteter til studerende samt ekstra store komfurer med en kapacitet på op til syv liter.

    Leder du efter flere køkkenmuligheder? Tjek den bedste luftfryser

    I vores guide har vi inkluderet både manuelle og digitale slow cookers. Mens manuelle langsomt komfurer er billigere, kan de ikke indstilles til en timer eller automatisk skifte for at holde varme indstillinger, når de er færdige med at lave mad, hvilket betyder, at de har brug for mere overvågning. De fleste slow cookers tilbyder tre varmeindstillinger-lav, høj og hold varmen, men nogle avancerede digitale slow cookers har flere funktioner.

    Hvor meget koster en slow cooker?

    bedste slow cooker

    Mange mennesker vælger multi-komfur, der kan bremse komfur og også fungere som bedste riskogere. Disse maskiner kan dog koste mindst £ 150, hvorimod selv de bedste slow cookers kan koste så lidt som £ 25. Hvis du vil have en mulighed, der kan stege og bage med aftagelige skær, der kan bruges i ovnen eller kogepladen, som også kan prale af digitale indstillinger, kan du forvente at betale omkring £ 75.

    I sidste ende behøver du ikke at betale meget for at finde en slow cooker til at lave mørt lam eller oksekød samt lette bolognese og smagsrige gryderetter. Vores bedste slow cooker guide indeholder muligheder fra £ 25, op til £ 200.

    Bedste slow cookers 2021

    1. 4,5L DuraCeramic Sauté Slow Cooker fra Crock-Pot

    Bedste slow cooker generelt

    Digitalt? Ingen
    Kapacitet: 4,5 liter
    Funktioner: Hængslet låg, skål til flere brug, non-stick

    Nogle ting kan afskrække dig fra at lave mad. At skulle overføre mad fra en gryde til en gryde, rydde op eller den irriterende vandpyt, man får ved at lægge låget ned på bordpladen. Hvis det er dig, har du brug for denne smarte model.

    Denne langsomt komfur er designet til at være let at rengøre - madrester glider bare af. Det er sikkert i ovn og kogeplader, så du kan stege det. Vær opmærksom på, at håndtagene også bliver varme. Slids i det hængslede låg, som også har en tætning rundt om kanten, og du er god til at gå.

    Den manuelle betjening har tre varmeindstillinger - høj, lav og hold varmen - og der er et indikatorlys. I betragtning af dens pris i mellemklassen er der et par ekstra funktioner, du ville forvente at have som en timer eller automatiske kontroller. Skålen tåler ikke opvaskemaskine. På trods af at den er induktionskompatibel, ville denne type kogeplader ikke genkende den under testning. Pas på, dem med ældre induktionskogeplader kan kæmpe.

    Det er også besværligt at passe skålen i bunden efter låget, så den skal først sættes i og tages ud, når låget er fjernet. Når alt dette er sagt, lavede det en fantastisk bolognesesauce på fire timer på høj. Rig og velsmagende, med perfekt kogt kød og grøntsager.

    Ideal Homes rating: 5 ud af 5 stjerner

    2. Russell Hobbs Sous Vide Slow Cooker

    Bedste store slow cooker til familier

    bedste slow cooker

    Digitalt? Ja
    Kapacitet: 6,5 liter
    Funktioner: Sous-vide, timerindstillinger, hold varm tilstand, temperatursonde

    Russell Hobbs 25630 Slow Cooker er en sand multi-tasker. Bevæbnet med en temperatursonde og sous vide -funktioner, kan du sikre dig, at dit kød er det tilberedt lige før du skærer det op, eller fylder et vandbad til saftige sous vide fisk eller grøntsager. Denne digitale slow cooker leveres med en sonde og sous vide -indstilling på frontens kontrolpanel samt en almindelig slow cooker -tilstand. Du kan indstille en timer og vælge mellem høj og lav varme samt en hold varm tilstand.

    Vi testede Russell Hobbs 25630 ud på slow cooker gryderetter samt en hel kogt kylling. Det var, da temperatursonden kom særligt nyttig, fordi vi var sikre på, at vores kylling var perfekt tilberedt, da vi tog den ud, uden noget af det gæt, der følger med stegt kylling tidspunkter. Andre funktioner, vi nød, omfattede lås-sikkert låg og opvaskemaskine-sikker gryde, som begge gjorde måltidet let og stressfrit.

    Hvis du køber denne slow cooker, vil du sandsynligvis gerne bruge sin sous vide -tilstand. En ting, vi fandt ud af, er, at du skal redegøre for, hvor lang tid vandet vil tage at komme til temperatur, når du planlægger dit måltid omkring dette. For os tog det cirka 20 minutter, så vi foreslår at tilføje allerede varmt vand for at fremskynde denne proces.

    Ideal Homes rating: 4,5 ud af 5 stjerner

    3. Bosch AutoCook Multicooker

    Bedste slow cooker til ivrige entertainere

    best-slow-cookers-3 Bosch AutoCook

    Digitalt? Ja
    Kapacitet: 5 liter
    Funktioner: Multi madlavning, smart betjening, opvaskemaskinsikkert tilbehør

    Der er ét område, hvor slow cookers virkelig udmærker sig, og det er at lave mad i topklasse, der smager som om du har slaveet væk i køkkenet hele dagen. Faktisk var det bare at putte nogle ingredienser i en skål og gå væk. Dette er, hvad AutoCook slow cookeren gør glimrende, stuver og simrer væk, mens du nyder et glas vin med dine gæster.

    Strengt taget en multikoger frem for en simpel langsom komfur, udfører Bosch AutoCook Pro ikke desto mindre rollen med ro. Tilbyder en fem-liters grydeformet rund skål, giver den god kapacitet uden den akavede dybde. Det bruger også induktion til at opvarme det jævnt og fjerne problemet med hot spots. I modsætning til en traditionel langsom komfur er der en overflod af betjeningselementer at tage fat på. Nogle er mere forvirrende end andre.

    Sølvforet på denne knapbonanza er, at du har mere fleksibilitet med din langsomme tilberedningstid og temperatur, når den når så lavt som 40C. I test koger AutoCook langsomt kogte æg i deres skaller for forsigtigt at poche dem. De resulterende æg var stadig lidt vandige efter en time. Denne langsomt komfur kan dog være en tidsbesparelse til et middagsselskab. Det lavede yoghurt på et langsomt madlavningsprogram, der tog otte timer og resulterede i cremet semi-set yoghurt. Dele af låget skal vaskes i hånden, men skålen og dets tilbehør tåler alle opvaskemaskine.

    Ideal Homes rating: 4 ud af 5 stjerner

    4. Lakeland 1,5L langsom komfur

    Bedste kompakte slow cooker

    Digitalt? Ingen
    Kapacitet: 1,5 liter
    Funktioner: Kompakt, energieffektiv, tåler opvaskemaskine

    Langsomt komfur kommer sjældent så smukt som denne kompakte model. Hvis du kun tilbereder måltider til en eller to personer, vil størrelsen være en bonus, både til opbevaring og energieffektivitet. Denne langsomt komfur består af en 1,5-liters keramisk skål og har tre manuelle indstillinger for høj, lav og automatisk. Gryden opvarmes til en høj temperatur, før den falder til en lavere (120C til 60C). Et bundelement vikles rundt om skålen for jævn varmefordeling.

    Den er måske lille, men den er perfekt formet. Det kommer også med masser af råd til at få styr på langsom madlavning, men mærkeligt nok kun et par opskrifter. Størrelsen på denne langsomme komfur vil være begrænsende for alle, der ønsker at lave mere end et lille måltid. I test blev det brugt til at lave chili. Alle ingredienserne skulle sauteres på forhånd, inden de kom i skålen. Når de var kommet ind, simrede de dog pænt væk, glaslåget kom godt med til at kontrollere fremskridt.

    Det ydre bliver heller ikke for varmt, når det er i brug. Både låget og skålen tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøring ubesværet. Da ingen af ​​dem er særlig store, er de ikke alt for tunge. Den resulterende chili, efter seks timer på auto, var god, med fugtigt kød, ingen tørre bønner og lidt varmere end serveringstemperaturen.

    Ideal Homes rating: 5 ud af 5 stjerner

    5. Ninja Foodi Multi-komfur

    Bedste slow cooker til multi-funktionalitet 

    bedste slow cookers

    Digitalt? Ja
    Kapacitet: 6 liter
    Funktioner: Luftstegning, grillning, svitsning, trykkog, hold varmen, justerbar tid og temperatur

    Ninja Foodi Multi-Cooker er bestemt mægtig, men hvis du kan lide dine gadgets, kan det være en god investering. Du kan selvfølgelig bare bruge denne multi-komfur som en langsom komfur, som den har en generøs kapacitet på 6 liter, men du kan også drage fordel af den svære indstilling til at brune kød og grøntsager, før du laver langsom madlavning til en mere rig smag.

    Da vi testede dens langsomme tilberedningstilstand, fandt vi ud af, at den næsten er for god til at bevare fugt. Opskrifter, der kom mere saucy ud i nogle slow cookers, var lidt mindre rige, fordi den også er designet til at være en lufttæt trykkoger. Det kan dog afhjælpes ved at tilføje mindre væske eller tage hensyn til den væske, der kommer ud af kød og grøntsager, når du tilføjer dem.

    Du kan stille gryden i opvaskemaskinen eller vaske den i hånden ret let. Ninja Foodi Multi-Cooker har også en kurvindsats og kan bruges til luftstegning af andre godbidder, når den ikke bruges som slow cooker. Er dette fremtiden for langsom madlavning? Det synes vi.

    Ideal Homes rating: 4 ud af 5 stjerner

    6. Russell Hobbs Tavle Slow Cooker

    Bedste budget slow cooker

    Bedste-langsom-komfur-russell-hobbs

    Digitalt? Ingen
    Kapacitet: 3,5 liter
    Funktioner: Tavle udvendigt, tåler opvaskemaskine

    Der er meget at synes om ved Chalk Board Slow Cooker. Den har en 3,5-liters keramisk skål, der kan tilberede op til tre eller fire portioner. Dens matsorte finish er designet til at blive skrevet på med kridt. Så for eksempel kan du skrive om, hvornår aftensmaden er klar, hvad der tilberedes indeni, eller hvornår du skal tilføje en sidste ingrediens. Den har standardindstillinger for høj, lav og varm, men kontrolhjulet er manuelt, så du skal være der for at skifte mellem dem.

    Det er overkommeligt og en god mellemstørrelse med kapacitet nok til at nybegyndere kan eksperimentere med uden at optage for meget plads. Under testen opstod der et par særheder, som du bliver nødt til at omgå. Den ene er det klæbemiddel, der blev efterladt af et klistermærke, der gjorde det vanskeligt at skrive på tavleområdet. En anden er, at der ikke er noget lys, der angiver, at den er tændt, så du skal forvarme den, før du dekanterer aftensmaden.

    Når den bruges til at tilberede suppe på højt, slap lidt damp og kondens ud af låget og efterlod en vandpyt på bordpladen, mens ydersiden blev meget varm. Den lave indstilling gav imidlertid en velsmagende Bolognese kødsauce og den varme funktion holdt maden ved en varm nok serveringstemperatur. Gryden og låget tåler også opvaskemaskine, hvilket er tilrådeligt, da det er svært at se mad på gryden sorte glasur.

    Ideal Homes rating: 4 ud af 5 stjerner

    7. Sage The Fast Slow Pro

    Bedste slow cooker til batch madlavning

    Digitalt? Ja
    Kapacitet: 6 liter
    Funktioner: Multi komfur, smart display, svitsefunktion og mere

    Når du fjerner behovet for at saute i en gryde, inden du overfører til gryden, er Fast Slow Pro lige så nyttig til konvertere med langsom madlavning som til erfarne kokke. Den fungerer både som en langsom komfur og en trykkoger og indeholder sensorer øverst og nederst til at overvåge temperaturen. Dette gør inkonsekvent kogte gryderetter til fortiden. Du kan også indstille denne langsomt komfur til at varme i to til 12 timer - ideelt, hvis du skal være ude af huset i en lang dag.

    Dens forudindstillinger for langsom tilberedning svarer til forskellige typer mad, såsom budding, gryderet, bouillon, gryderist og bælgfrugter - det har også en brugerdefineret indstilling. Alle indstillinger skifter automatisk for at holde din ret varm til sidst. Ved testning var svedfunktionen lidt for varm og fik olie til at spytte. Skålen var også en akavet form til at vende en kylling under bruning.

    Kyllingen blev tilberedt på gryde stegeprogrammet efter, anbragt på en rist over vand og fremkom saftig og så mørt kødet faldt af benet. Maskinen kogte også langsomt tilberedt på lavt i seks timer. Dette gav en rig, smagfuld bouillon uden at få køkkenet til at lugte fra timer på kogepladen. Slow cookerens ‘reducer’ -funktion var nyttig til at boble overskydende væske væk efter langsom tilberedning.

    Ideal Homes rating: 5 ud af 5 stjerner

     8. Morphy Richards Sear og Stew Slow Cooker

    Bedste slow cooker til brugervenlighed

    best-slow-cookers-7-Morphy-Richards-460005-Sear-and-Stew-3.5L-Digital-Slow-Cooker-460005-hero.jpeg-1.jpg

    Digitalt? Ja
    Kapacitet: 3,5 liter
    Funktioner: Smart display, kan bruges på kogepladen, automatisk hold-varm

    Feature-pakket, alsidig og så enkel at få styr på, du vil langsomt tilberede alt, hvad du kan med Sear and Stew. Det kan revolutionere dine måltider. Dens gryde er fremstillet af aluminium frem for keramik, hvilket betyder, at du kan bruge den på kogepladen (ikke induktion) til at brune kød og grøntsager. Du kan derefter overføre det til bunden for langsom tilberedning på enten høj eller lav varme. Derefter skal du bare indstille en tilberedningstid i trin på 30 minutter ved hjælp af det digitale display. Når tiden er gået, skifter den automatisk til en to-timers hold-varm-indstilling.

    Morphy Richards slow cookers høje indstilling kan også bruges til at reducere væske efter tilberedning. I test blev det brugt til at lave Bolognese, der først stegte kød og grøntsager på kogepladen. Panens bund var glat på støbejernsstøtten til en gasbrænder, så den skulle holdes på plads under omrøring. Dette krævede handsker, da håndtagene blev varme. Derefter blev det overført til basen for at lave mad på høj i fire timer.

    Slow cookeren var let at indstille, selvom timer -knappen virker lidt overflødig sammen med op og ned -knapperne for at skifte varighed. Under madlavningen boblede det godt væk. Ydersiden af ​​basen blev kun lidt varm. Efter at tiden var gået, skiftede den til at holde varmen, som stadig var varm nok til at servere. Både gryden og låg i hærdet glas tåler opvaskemaskine, så oprydning var ligetil.

    Ideal Homes rating: 4 ud af 5 stjerner

    9. Swan 1,5L Slow Cooker Retro

    Bedste slow cooker til et klassisk køkken

    Bedste-langsom-komfur-svane-retro

    Digitalt? Ingen
    Kapacitet: 1,5 liter
    Funktioner: Retro look, tåler opvaskemaskine, gennemsigtigt låg

    At bevise, at begrænset bordplade på pladsen ikke betyder at gå på kompromis med stilen, er denne muntre langsomt komfur en velkommen afgang fra så meget rustfrit stål og rent funktionelle designs. Den fås ikke kun i en lang række farver fra pastelblå til lys rød, den leveres med generøse kromhåndtag og en matchende betjeningsknap.

    Indvendigt ændrer en hvid keramisk gryde sig fra den sædvanlige sorte, og den er toppet med et glaslåg. Det er ret kompakt, så bedst egnet til solo -husstande eller par og kommer med masser af opskrifter at prøve. Den eneste fangst her er, at du bliver nødt til at justere mængderne, så de passer til størrelsen på sin skål, da de portioneres til større gryder.

    Et plus er komfurets automatiske tilstand, der tilbereder ved den høje indstilling, før den skifter til lav varme i resten af ​​den nødvendige tid. Det var ikke klart på hvilket tidspunkt i tilberedningstiden dette sker, men det giver et nyttigt alternativ til dets høje og lave indstillinger. Desværre er der ingen mulighed for at holde varmen, kun den lave indstilling, hvis middagen skal forsinkes.

    Vi brugte den til at tilberede chili tilberedt på højt, hvilket krævede at stege nogle ingredienser på forhånd i en gryde. Efter to timers kogning boblede chilien og låget var klart, hvilket gjorde det let at kontrollere fremskridt uden at løfte det.

    Efter fire timer havde der været omkring en centimeter flydende fordampning, med noget af kødet let tørre, men bløde bønner. Vi brugte det også til at simre rispudding på den lave indstilling. Efter fem timer var der en let brunet skorpe rundt om kanten, men ingen forbrændinger og masser af væske, så budding ikke var for tyk eller klumpet.

    Skålen og låget var begge lette at rengøre og tåler opvaskemaskine.

    Ideal Homes rating: 4 ud af 5 stjerner

    10. Tower 3,5 liter Slow Cooker

    Bedste værdi langsom komfur

    bedste slow cooker

    Digitalt? Ingen
    Kapacitet: 3,5 liter
    Funktioner: Sortiment af farver, keramisk gryde, glaslåg

    Hvis du er på jagt efter en overkommelig langsom komfur med masser af kapacitet, burde denne model passe til regningen. Dens sorte keramiske gryde har plads nok til at lave en portion suppe eller en gryde i familie, plus der er stakke af råd i instruktionen til at konvertere standardopskrifter og få mest ud af langsom madlavning.

    Hvor det mangler, er opskrifter at prøve - der er bare to - og du skal stadig saute nogle ingredienser i en separat pande. Dens indstillinger er lave, høje og holder varmen, kontrolleret af en pæn knop foran.

    Det handler dog ikke kun om funktionalitet - komfuret fås i et udvalg af rød, sort eller rustfrit stål. Låget og gryden tåler opvaskemaskine, selvom gryden ikke er for tung og let kan vaskes i hånden.

    Vi lavede chili con carne i den på den høje indstilling. Der dannede sig en del kondens på få minutter efter at låget blev lagt på, så det syntes først at fange varme og væske godt. Efter et par timer kunne vi se, at blandingen ulmede rundt om kanterne.

    Omkring tre timer i madlavningen kom der synlig damp ud af lågets kanter, selvom dets position ikke havde ændret sig. I slutningen af ​​madlavningen var der stadig nok væske tilbage, selvom nogle mindre stykker oksekød var lidt seje.

    Dernæst kogte vi risengrød på den lave indstilling. Fire timer efter madlavning bemærkede vi, at mælken var begyndt at brænde til en skorpe, så vi måtte slukke den og fjerne den resterende budding. Noget væske var stadig tilbage i bunden af ​​gryden, hvilket tyder på, at varmefordelingen ikke var så jævn, som den kunne være. Nogle retter kan kræve lidt ekstra omrøring for at hjælpe med at løse dette.

    Ideal Homes rating: 3 ud af 5 stjerner

    Sådan køber du den bedste slow cooker til dig

    Bedste langsomt komfur

    Billedkredit: Will Heap

    Hvorfor har jeg brug for en slow cooker?

    Slow cookers har fået så meget gang i dem, det er svært ikke at elske dem. Ikke kun vil en god spare dig tid og kræfter i køkkenet, det sparer også penge. Langsomt komfur forvandler billigere stykker kød til møre retter og livner op til sunde pulser, f.eks. Linser, bønner og ærter. Plus, selvom de kan være tændt hele dagen, er det ved så lav en watt, at det kun vil koste øre.

    Tag et kig på bedste mikrobølger for mere bekvem madlavning

    Langsomt komfur er også glimrende til mindre end tillidsfulde kokke, der nemt opretter alle de måltider, der virker lidt skræmmende på kogepladen. Det skyldes, at langsom madlavning udvikler madens smag til rigere, mere velsmagende resultater. Det er heller ikke kun middage, slowcookers udmærker sig ved at lave. De laver god grød, granola, stuvede æbler, brød og smørpudding, fudge og dips. Du kan bruge din slow cooker til at smelte chokolade som en Bain-marie.

    Hvor meget skal jeg bruge på en langsom komfur?

    Slow cookers er et af de mest overkommelige små apparater, og du kan købe et for så lidt som £ 20. Til denne pris vil det være ret grundlæggende hvad angår funktioner. Skålen kan også være det traditionelle valg af tung, potentielt brudbar, keramik. Du skal dog stadig kunne simre og gryde, hvad du vil.

    Brug mere, og du finder et større udvalg af funktioner, såsom automatiske funktioner. Et større budget giver mulighed for en holdbar metalkande, der kan bruges på din kogeplade og tåler opvaskemaskine. Stræk dit budget op til £ 100-mærket, og din slow cooker kan også fordoble sig som en multi-komfur, så den også kan tilberede luftige ris og damp mad.

    Hvad er hovedtræk ved en langsom komfur?

    Bedste-slow-cookers-russell-hobbs-2

    Billedkredit: Russell Hobbs

    Langsom komfur kapacitet

    Den første ting du skal overveje med enhver langsom komfur er dens kapacitet - hver angiver sin skålstørrelse i liter. Husk, at dette ikke vil oversætte til den samme mængde mad, da du ikke bør fylde slow cookers til randen. Dette hul gør det muligt for din mad at boble og simre ordentligt. Det brugbare madlavningsrum vil være omkring tre fjerdedele af sin skålstørrelse, for eksempel kan en femliters komfur rumme omkring fire liter mad.

    Langsomt komfur varierer i størrelse fra en kompakt 1,5 liter til en 6,5 liters skål, så sørg for at vælge den rigtige størrelse til den måde, du agter at lave mad på. Som en grov guide vil 1,5-3 liter fodre en eller to personer, 3-5 liter, tre eller fire personer og alt andet fem liter skulle passe til en stor familie, med seks liter eller mere ideel til batchkokke, der kan lide at fylde fryser. Alternativt er en større komfur fantastisk til dem, der kan lide at spise det, der er til overs til frokost den næste dag.

    Kontroller med langsom komfur

    De fleste slow cookers vil have lignende standardkontroller-høj varme til måltider tilberedt på mindre end et par timer, lav varme til madlavning hele dagen. En "hold varmen" -tilstand bør holde maden ved en temperatur, der kan serveres uden egentlig at tilberede den. Nogle komfurer skifter automatisk til 'hold varmen' efter en forløbet tilberedningstid, mens mere grundlæggende modeller skal ændres manuelt.

    Langsomt komfur med digital betjening kan også have en forsinket start, hvilket er ideelt, hvis du er ude af huset i mere end otte timer. Det betyder, at du kan begynde at lave mad på et tidspunkt, der passer dig - selvom det er svært at overcooke opskrifter med meget væske, giver dette mere frihed med retter, der potentielt kan begynde at tørre ud. En timer er en anden praktisk funktion - dette slukker enten maskinen efter madlavning eller sætter den i en begrænset tid, holder varmen.

    One-pot løsninger

    Grundlæggende slow cookers bliver ikke varme nok til at saute kød eller grøntsager, så du skal gøre dette i en gryde, før du overfører indholdet til skålen. Men dyrere modeller tilbyder en anden one-pot løsning. Dette kan enten være skåle, du bruger på din kogeplade eller i din ovn i stedet for en gryde (nogle vil endda være induktionskompatible). De skal flyttes til den langsomme komfur. Maskiner med en sauterefunktion til bruning ved høj varme kan ganske enkelt skiftes til langsom tilberedning.

    Prøv bedste gryder til at lave gryderetter fra bunden

    Fordelen ved dette er ikke at efterlade al den dejlige svitsede smag i en gryde, og det reducerer opvask. Kig endelig efter en langsom komfur med et gennemsigtigt låg, så du kan holde øje med din mads fremgang. Løft låget på en langsom komfur, mens den er i brug, slipper varme og damp ud, hvilket forlænger tilberedningstiden. Det er altid bedst at kunne se, hvad der foregår uden at gøre det.

    Er slow cookers lette at rengøre?

    Bedste-langsom-komfur-lakeland

    Billedkredit: Lakeland

    Ugens video

    Du har kun et låg og en gryde at vaske, men alligevel er det bedst at kontrollere rengøringsinstruktionerne. Budgetmodeller med store keramiske tallerkener tåler muligvis ikke opvaskemaskine, og gryden kan være tung og besværlig at rengøre grundigt i hånden. Mørke glasurer kan også gøre det svært at se fastklemt mad. En non-stick belægning på en lettere gryde kan være et bedre valg til ligetil vedligeholdelse.

    Hvilke andre centrale spørgsmål skal jeg stille?

    • Har din slow cooker en god varmefordeling? Nogle kan lide af hot spots, der forårsager udtørring i hjørner eller ved basen. Ujævn varme er noget, der er mere tilbøjelige til at forekomme i større skåle.
    • Har du brug for en rund eller oval skål? Hvis du planlægger at lave gryderetter og karryretter, er runde skåle ideelle, da formen giver jævn varme. De kan dog være akavede at bruge til en hel kylling eller lammelår - i så fald vil en oval skål gøre det lettere at komme ind og ud af kød.
    • Planlægger du at lægge mad ind og stikke ud af huset? Langsom komfur kan tage et stykke tid at varme op, så kig efter en model med et lys for at vise, at den er tændt. Dette er en lille ekstra sikkerhed for, at du har husket at tænde stikkontakten og ikke kommer hjem til ubehandlet middag.
    • Har du brug for en separat kilde til opskrifter? De fleste komfurer kommer med et par ideer, hvilket er nyttigt for at få at vide, hvilken slags retter du kan lave. Der er dog en enorm mængde opskrifter online, så hold dig ikke bare til det, der følger med.
    click fraud protection
    Bosch MultiTalent 8 anmeldelse: en strålende madprocessor i familieformat

    Bosch MultiTalent 8 anmeldelse: en strålende madprocessor i familieformat

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. MultiTalent ved nav...

    read more
    Bedste håndbagage-de øverste kabinetasker og tasker

    Bedste håndbagage-de øverste kabinetasker og tasker

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Bagagedesign er nåe...

    read more
    Bedste støjreducerende hovedtelefoner-de øverste øretelefoner og headsets til lukning af lyde

    Bedste støjreducerende hovedtelefoner-de øverste øretelefoner og headsets til lukning af lyde

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Uanset om du vil so...

    read more